Zorbas-E- Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 καλησπέρα, από κaιρό δε χώνευα το CatalystControl CEnter διότι μου φαινόταν αρκετά βαρύ πρόγραμμα. Τελευταία μου άρχισε να μου πετάει κι ένα μήνυμα σχετικά με δικαιώματα admin... Μπορώ να απεγκαταστήσω το CCC χωρίς να πειραχτούν οι drivers της ΑΤΙ και μετά να εγκαταστήσω ένα άλλο εναλλακτικό πρόγραμμα στη θέση του; Κάπου διάβασα για κάποιο ATI tools το οποίο είναι αρκετα ελαφρύτερο. Μπορώ απλά να βγάλω το ένα και να βάλω το άλλο χωρίς να πειραχτούν οι Drivers? ευχαριστώ! *έχω drivers για ATI Μobility Radeon X1300
Mesqal Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Το ati tray tools ειναι απο τα καλυτερα προγραμματα γενικα στο pc. Τωρα το ati CCC 99% νομιζω οτι μπορεις να το απεγκαταστησεις. Δεν ειμαι απολυτα σιγουρος γιατι δεν το εχω βαλει ποτε
Zorbas-E- Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 ευχαριστώ ! θα δοκιμάσω να κάνω την αλλαγή και θα ενημερώσω... αν κάποιος άλλος γνωρίζει περισσότερα ας κάνει ένα κόπο να δημοσιεύσει
adi32 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 αυτο το προβλημα με το μηνυμα που σου βγαζει αν θυμαμαι καλα λυνεται ευκολα βαλτο στο google και θα το βρεις τωρα για να μην το εχεις καθολου κανε απεγκατασταση ολων και κατεβασε απο το site της ATI μονο τους drivers και βαλτους
k_sakis Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Και εγώ κάνω εγκατάσταση μόνο των drivers και όχι του ATI Catalyst Contrlol Center. Υπάρχουν διαφορετικά αρχεία για κατέβασμα στο site της ATI.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.