Προς το περιεχόμενο

Call of Duty 4- κόλλημα

jason_rethymno

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
Έχω κολλήσει αυτό το σημείο και δεν ξέρω τι να κάνω για να προχωρίσω το παιχνίδι.

Ξέρει κανείς ;

πρώτον υπάρχει topic για το COD4 που θα μπορούσες να έιχες ρωτήσει εκεί...

δεύτερον ποιο σημείο? πρέπει να το μαντέψουμε? :P

Δημοσ.

Στο τελος εισαι!! Πρεπει να κατεβεις κατω με το σκοινι, πηγαινε κοντα στην τρυπα που ανοιξανε και θα κατεβεις

Δημοσ.
Στο τελος εισαι!! Πρεπει να κατεβεις κατω με το σκοινι, πηγαινε κοντα στην τρυπα που ανοιξανε και θα κατεβεις

Ναι αλλά ποιό κουμπί πρέπει να πατήσω για να πιάσω το σκοινί ;

Δημοσ.

εδω εισαι:

δεν μπορεις να χρησιμοποιησεις οποιο σκοινι να'ναι.εχεις το δικο σου.αναβοσβηνει με κιτρινο χρωμα.

Δημοσ.
εδω εισαι:

δεν μπορεις να χρησιμοποιησεις οποιο σκοινι να'ναι.εχεις το δικο σου.αναβοσβηνει με κιτρινο χρωμα.

Έψαξα αυτο τον κύκλο με το κίτρινο χρώμα που αναβοσβήνει αλλά δε το βρήκα πουθενά.

Δημοσ.

Ρε συ jason στο πρώτο σου post στην τρίτη foto είναι λίγο πιο δεξιά (κανα μέτρο περίπου) από εκεί που κοιτάς αλλιώς αν δεν υπάρχει κοίτα εκεί που σε δείχνει η πυξίδα με κίτρινο.Αν δεν υπαρχει πουθενά ίσως(λέω ίσως) να χρειάζεται επανεγκατάσταση αφού κρατήσεις back up τα saves σου

edit:τώρα που είδα το video του bougas,είσαι σίγουρος ότι ψάχνεις στην σωστή τρύπα για το σχοινί?

Δημοσ.
Ρε συ jason στο πρώτο σου post στην τρίτη foto είναι λίγο πιο δεξιά (κανα μέτρο περίπου) από εκεί που κοιτάς αλλιώς αν δεν υπάρχει κοίτα εκεί που σε δείχνει η πυξίδα με κίτρινο.Αν δεν υπαρχει πουθενά ίσως(λέω ίσως) να χρειάζεται επανεγκατάσταση αφού κρατήσεις back up τα saves σου

edit:τώρα που είδα το video του bougas,είσαι σίγουρος ότι ψάχνεις στην σωστή τρύπα για το σχοινί?

Ναι έχω παει σε όλες τις τρύπες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...