jason_rethymno Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Έχω κολλήσει αυτό το σημείο και δεν ξέρω τι να κάνω για να προχωρίσω το παιχνίδι. Ξέρει κανείς ; Δείτε και φώτο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Έχω κολλήσει αυτό το σημείο και δεν ξέρω τι να κάνω για να προχωρίσω το παιχνίδι.Ξέρει κανείς ; πρώτον υπάρχει topic για το COD4 που θα μπορούσες να έιχες ρωτήσει εκεί... δεύτερον ποιο σημείο? πρέπει να το μαντέψουμε?
jason_rethymno Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Το έβαλα μόλις τώρα με φώτο το σημείο.
sokonik_ Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Στο τελος εισαι!! Πρεπει να κατεβεις κατω με το σκοινι, πηγαινε κοντα στην τρυπα που ανοιξανε και θα κατεβεις
jason_rethymno Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Στο τελος εισαι!! Πρεπει να κατεβεις κατω με το σκοινι, πηγαινε κοντα στην τρυπα που ανοιξανε και θα κατεβεις Ναι αλλά ποιό κουμπί πρέπει να πατήσω για να πιάσω το σκοινί ;
MadMaximus Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Ναι αλλά ποιό κουμπί πρέπει να πατήσω για να πιάσω το σκοινί ; Φίλε συνήθως είναι το f
jason_rethymno Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Φίλε συνήθως είναι το f Πάω πάνω από το σχοινι πατάω το F ,πατάω όλα τα κουμπιά αλλά δεν το πιάνει το σκοινί.
Bougas Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 εδω εισαι: δεν μπορεις να χρησιμοποιησεις οποιο σκοινι να'ναι.εχεις το δικο σου.αναβοσβηνει με κιτρινο χρωμα.
jason_rethymno Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 εδω εισαι: δεν μπορεις να χρησιμοποιησεις οποιο σκοινι να'ναι.εχεις το δικο σου.αναβοσβηνει με κιτρινο χρωμα. Έψαξα αυτο τον κύκλο με το κίτρινο χρώμα που αναβοσβήνει αλλά δε το βρήκα πουθενά.
jakegate7 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Ρε συ jason στο πρώτο σου post στην τρίτη foto είναι λίγο πιο δεξιά (κανα μέτρο περίπου) από εκεί που κοιτάς αλλιώς αν δεν υπάρχει κοίτα εκεί που σε δείχνει η πυξίδα με κίτρινο.Αν δεν υπαρχει πουθενά ίσως(λέω ίσως) να χρειάζεται επανεγκατάσταση αφού κρατήσεις back up τα saves σου edit:τώρα που είδα το video του bougas,είσαι σίγουρος ότι ψάχνεις στην σωστή τρύπα για το σχοινί?
jason_rethymno Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Ρε συ jason στο πρώτο σου post στην τρίτη foto είναι λίγο πιο δεξιά (κανα μέτρο περίπου) από εκεί που κοιτάς αλλιώς αν δεν υπάρχει κοίτα εκεί που σε δείχνει η πυξίδα με κίτρινο.Αν δεν υπαρχει πουθενά ίσως(λέω ίσως) να χρειάζεται επανεγκατάσταση αφού κρατήσεις back up τα saves σου edit:τώρα που είδα το video του bougas,είσαι σίγουρος ότι ψάχνεις στην σωστή τρύπα για το σχοινί? Ναι έχω παει σε όλες τις τρύπες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.