Προς το περιεχόμενο

Μια βοήθεια σε συνάθρωπό μας


mamouxalos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΧΕΠΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ 6 ΕΤΩΝ ΜΕ ΟΞΕΙΑ ΛΕΥΧΑΙΜΙΑ.

ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΔΟΤΕΣ ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΩΝ. Η ΟΜΑΔΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΒ+ (ΡΕΖΟΥΣ ΘΕΤΙΚΟ).

ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΤΣΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ - ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΧΕΠΑ ( παιδο-ογκολογικό )

(2310 993506 & 2310 993944)

ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝ, ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ, ΤΗ ΔΑΣΚΑΛΑ ΤΟΥ, ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ.... ΑΣ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ....ΑΣ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΡΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ.

Δημοσ.
κατσε ρε αυτό νομίζω είναι παλιο

 

Το βρήκα κάπου και το προόθησα με ημερομηνία 5/2/2008 αν κάποιος θέλει να βοηθήσει ας πάρει τηλέφωνο μπορεί ακόμα να το έχουν ανάγκη.

Δημοσ.

ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 1987 Ο ΜΙΚΡΟΣ ΝΤΑΝΚΑΝ ΜΑΚΛΑΟΥΝΤ ΜΕ ΟΞΕΙΑ ΛΕΥΧΑΙΜΙΑ, ΑΙΜΟΛΥΤΙΚΗ ΑΝΑΙΜΙΑ, ΑΠΛΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΙΜΙΑ, ΠΑΝΟΥΚΛΑ ΚΑΙ ΑΚΜΗ. ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΡΙΣΕΙ ΛΙΓΟ ΑΙΜΑ Η ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΝΤΑΝΚΑΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΕΙ.

  • Super Moderators
Δημοσ.

Και με την καταλυτική παρέμβαση του συμ-φοριασμένου συμ-φορομίτη μας Toufas, λήγει εδώ αυτό το θέμα. :-)

 

Move along...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...