VaSouLaKi Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Είμαι κατά της θανατικής ποινής...πιστεύω ότι να τιμωρούνται με το ίδιο νόμισμα είναι το καλύτερο!!!
eirinikp Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Είμαι κατά της θανατικής ποινής...πιστεύω ότι να τιμωρούνται με το ίδιο νόμισμα είναι το καλύτερο!!! Τώρα αυτό που λες είναι αντίφαση. Αν το είχαν σκοτώσει τότε η πληρωμή με το ίδιο νόμισμα είναι ο θάνατος! Είσαι κατά της θανατικής ποινής ή όχι?
Garnele Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 ας επιστρέψουμε λοιπόν στους νόμους της ζούγκλας. ας ξανακάνουμε τη γη έναν απέραντο βάλτο κατοικημένο από δεινόσαυρους. εκεί που η ορθογραφία δε θα έχει σημασία. εγώ λέω να χαλαρώσετε με τις θανατικές ποινές και τις λοιπές πίπες
Γηρυόνης Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 οχι καραμπίνα .. θέλουν πιο επώδυνο θάνατο ... να τους φιμώσουμε το στωμα για 15 μερες και μετα να τους γδαρουμε ζωντανούς . Έτσι.
VaSouLaKi Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Φυσικά και είμαι κατα της θανατικής ποινής...δεν μπορεί κανείς μας να αφαιρεί ζωές. Αλλά το θέμα μας δεν είναι αυτό...
poscaman Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 εγω λεω ΠΡΙΝ ασχοληθουμε με τους κακους ανθρωπους που κανουν κακα πραματα στα καημενα τα ζωακια να ασχοληθουμε με τους ανα τον κοσμο κακους ανθρωπους που κανουν κακο στα παιδακια αλλα και στους μεγαλους....
Pablo_Hasan Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 αφήστε τις θανατικές ποινές, ξέρετε κανέναν να τιμωρήθηκε έστω και με πρόστιμο γιατί σκότωσε, βασανίζει η εγκατέλειψε κάποιο ζώο; Υπάρχει σχετική νομοθεσία αλλα σχεδόν ποτε δεν εφαρμόζεται.
VaSouLaKi Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 εγω λεω ΠΡΙΝ ασχοληθουμε με τους κακους ανθρωπους που κανουν κακα πραματα στα καημενα τα ζωακια να ασχοληθουμε με τους ανα τον κοσμο κακους ανθρωπους που κανουν κακο στα παιδακια αλλα και στους μεγαλους.... Τί να πρωτο πεις πάνω σε αυτό βρε poscαman....
Houston Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 μάλλον πιτσιρικάδες θα το έκαναν… το μεσημέρι άκουσα στο ραδιόφωνο για ένα παρόμοιο περιστατικό σε σχολείο, με βιντεοσκόπηση , αλλα δεν το πρόλαβα…έμαθε κανείς περί τίνος πρόκειται? κάποιοι μαθητές μλστ αποβλήθηκαν οριστικά…ίσως είναι το ίδιο περιστατικό(???)
VaSouLaKi Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Δεν νομιζω να ειναι το ιδιο γιατι αυτοι χθες ειπανε οτι δεν βρηκανε ποιος το εκανε...
afentiko7 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Χαίρομαι που η χρήστρια vasoulaki έχει λύσει τα κοινωνικά-οικονομικά της προβλήματα και ασχολείται με προβλήματα σκύλων. Το σκυλί αυτό δεν βρέθηκε εκεί επειδή το βάλαν εξωγήινοι ούτε επειδή αβιογεννήθηκε.Κάποιοι φιλόζωοι σκέφτηκαν πως επειδή το σκυλάκι αυτό δεν ήταν ωραίο να το αφήσουν στο δρόμο όπως είχαν στειρώσει και τη μανούλα του(φαίνεται πως την πρώτη φορά δεν μπόρεσαν να πουλήσουν όλα τα κουτάβια). Μόνη λύση ο μπόγιας να μαζέψει τα αδέσποτα (και τους "φιλόζωους")
VaSouLaKi Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Δεν σχολιαζω...δεν ειμαι εδω για να κρινομαι αλλα ουτε και να κρινω..απλα εθεσα ενα ζητημα και ενα θεμα... Επειδη αγαπαω τα ζωα...ας με μαζεψει ο μπογιας κανενα προβλημα!!
Houston Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 .Κάποιοι φιλόζωοι σκέφτηκαν πως επειδή το σκυλάκι αυτό δεν ήταν ωραίο να το αφήσουν στο δρόμο όπως είχαν στειρώσει και τη μανούλα του(φαίνεται πως την πρώτη φορά δεν μπόρεσαν να πουλήσουν όλα τα κουτάβια). εδώ νόημα δε βγαίνει Μόνη λύση ο μπόγιας να μαζέψει τα αδέσποτα (και τους "φιλόζωους") κατά τ άλλα θα συμφωνούσα
Crizzt Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 @afentiko: "Οι σοφοί άνδρες μιλούν επειδή πρέπει να πούν κάτι. Οι ανόητοι επειδή κάτι πρέπει να πούν." Πλάτων
Houston Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 @afentiko: "Οι σοφοί άνδρες μιλούν επειδή έχουν να πούν κάτι. Οι ανόητοι επειδή κάτι πρέπει να πούν." Πλάτων μήπως έτσι???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.