Προς το περιεχόμενο

Επιλογή φορητού (ολίγον τι βιαστική....)

koutsouni

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα...

Αποφάσισε η κολλητή να πάρει λάπτοπ, και της πρότειναν αυτό:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.907887

εγώ έχω μια επιφύλαξη με τα Acer αλλά έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά πλην του επεξεργαστή που με χαλάει λίγο.

Προσωπικά μου άρεσε αυτό: http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=21&category=69977907&product=1050974

αλλά έχω έναν ενδοιασμό για το αν αξίζει η διαφορά των 200?.

Επειδή έλειπα μέρες κι ήμουν χωρίς Ίντερνετ, τώρα στη επιστροφή είδα αυτά:

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=21&category=69977907&product=1078836 (HP)

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=21&category=69977907&product=1024906 (Acer)

Ο μεν ΗΡ έχει ότι και ο Acer σε λίγο μεγαλύτερη και με ελαφρώς ταχύτερο επεξεργαστή και είναι HP.

O δε Acer φοράει τον Τ7500 όπως και ο ΗΡ που μου γυάλισε:-) και είναι σε μικρότερη τιμή αλλά....

Τι θα προτείνατε?? Κάθε κατατοπιστική απάντηση και άποψη είναι ευπρόσδεκτη!:-)

Το ενδιαφέρον αφορά περισσότερο τον επεξεργαστή και όχι τόσο την κάρτα γραφικών καθλώς δεν προορίζεται για παιχνίδια. Τίποτα ιδιαίτερο στη χρήση πέρα από το AutoCAD που πιθανοτατα θα χρησιμοποιηθεί αλλά όχι σε καθημερινή βάση.

Ευχαριστώ πολύ!

Ελένη

Δημοσ.

Βλέπω ότι το δίλλημα είναι acer ή HP και ξανά acer ή HP...:-D

Τα 200Ε αξίζουν αν είναι να γλιτώσεις το acer

Η γνώμη μου είναι να βγάλεις τα acer από τις επιλογές και να βάλεις toshiba που έχουν και πιο ξεκούραστη οθόνη την οποία λόγω Autocad θα χρειαστεί. Δες τι προσφέρεται στα χρήματα που διαθέτει και το ξανασυζητάμε.;)

Δημοσ.

Επειδή για χρήση office-internet που υποθέτω θα χρησημοποιηθεί κατά κόρον ο φορητός άντε και μουσική-ταινίες, δεν χρειάζεται να διαθέσεις πάνω από 700 ευρώ συνήθως προσωπικά θα πρότεινα:

1) HP 530 KP479AA Λόγο ταχύτατου επεξεργαστή, καλής ποιότητας κατασκευής πολύ καλής τιμής. Δεν έχει αυτόνομη κάρτα γραφικών αλλά δε θα δυσκολευτεί για ΑutoCad που και που.

2) A210-16F. Επειδή είναι ολοκληρωμένη πρόταση και τα συνδιάζει όλα (ταχύτητα-ποιότητα-γραφικά) σε καλή τιμή, αν και ξεφεύγει λίγο.

3) Amilo Li 1818-LI3. Γιατί έχει φοβερή σχέση απόδοσης-τιμής.

Δημοσ.
Τα 200Ε αξίζουν αν είναι να γλιτώσεις το acer

Θα διαφωνίσω.

Προσωπική άποψη και εμπειρία : Καλύτερα τα acer από τα HP. Φυσικά το πρόβλημα είναι πάντα το service της acer.

Τώρα για τα συγκεκριμένα acer και ΗΡ, τα πρώτα έχουν gpu την 8400, όχι τίποτα σπουδαίο βέβαια, αλλά σίγουρα καλύτερη από την χ3100 που έχουν τα δεύτερα. Εγώ θα προτιμούσα το πρώτο και πιο φτηνό acer.

Δημοσ.

@VampireKISS: Δεν είναι αποκλειστικά ττο δίλλημα Acer ή HP απλώς σε αυτές τις τιμές δεν παίζει κάτι ιδιαίτερο από Toshiba πέραν του Satellite A210-19A αλλά και αυτόν που λέει ο michalis που όμως επειδή δεν έχω δουλέψει AMD δεν έχω προσωπική άποψη για την διαφορά στις ταχύτητες.

@ michalis2610, ο ΗΡ απορρίπτεται γιατι έχει 1gb RAM και ο FS γιατί έχει 17'' οθόνη και καταλήξαμε στη 15άρα. Εγώ έχω έναν Amilo 1556v ααπό πέρυσι και δεν έχω κανένα πρόβλημα αλλά δεν είδα κάτι να με ενθουσιάσει. Αυτός που κυμασίνεται σε αυτά τα λεφτά φοράει τον κλασσικό Τ5250 στα 1,50.

Ο Toshiba που λες μ'αρέσει πολύ απλώς ισχύει ότι είπα πιο πάνω για τον επεξεργαστή. :-S

Ναι, η χρήση ουσιαστικά είναι αυτή που λες michalis2610 πέραν του AutoCAD.

Θα τον είχε πάρει τον πρώτο Acer που λέω αλλά δεν την άφησα μέχρι να το ψάξω γιατί έχει και μια φίλη και της ήρθε με το ενσωματωμένο ΒΤ να μην δουλεύει και δεν μου έκανε και την καλύτερη εντύπωση!

Από αυτούς που ανέφερα έχει κανείς αμπειρία? Τι λέτε ότι αξίζει περισσότερο??

Δημοσ.

Θα επιμείνω λίγο ακόμα γιατί αξίζει το κόπο.

Λοιπόν καταρχάς ότι αναφορά τον ΗΡ. Εχει 1 GB Ram αλλά επειδή έχει ένα κανό dimm μπορείς με 20 ευρώ να προσθέσεις πανεύκολα 1 GB ακόμα. Είναι καλύτερος συνολικά από τους ΗΡ των σειρών 672χ και Gxxxx.

Αcer υπό τις παρούσες συνθήκες ας είναι ταχύτερα και πιο εξοπλισμένα και και...είναι θέμα αρχής και ΔΕΝ προτείνω σε ΚΑΝΕΝΑΝ.- Μπορεί να στεναχωρώ τους φίλους της εταιρείας αλλά εδώ δεν είμαστε για να κάνουμε δημόσιες σχέσεις.

Τέλος όσο αναφορά τις ταχύτητες των επεξεργαστών, σε καθημερινή χρήση όπως αυτή που προβλέπεται να κάνει η φίλη σου και κάνει συνήθως η πλειοψηφία των χρηστών δύσκολα θα διαπιστώσει μεγάλες διαφορές στη ταχύτητα αλλά ο TL-58 είναι σαφώς ταχύτερος των T5250, T5450, Τ5470, Τ5500 που θα βρεις στα περισσότερα μοντέλα σε αυτή τη κατηγορία τιμής.

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ, είσαι κατατοπιστικότατος οφείλω να ομολογήσω!!:)

Οπότε μια και ενισχύθηκαν οι κακές μου εντυπώσεις για τους Acer, θα πάει για τον Toshiba ή για τον ΗΡ (μάλλον αυτόν που είπα στο πρώτο ποστ με τον Τ7500).

Edit: Έβλεπα τώρα ένα άλο ποστ σου michalis και θυμήθηκα 2 διευκρινίσεις... Στον ΗΡ που λέω, έχεις ιδέα αν σε αυτή τη σειρά δίνουν recovery cd (γιατί έχει μια γνωστή ένα dv6000 και μου λέει ότι δεν έδινε recovery και έπρεπε να το φτιάξει και τώρα που θέλει να κάνουμε φορμάτ δεν ξέρει τι έχει γράψει και που!!!), και επισης αν ύπάρχει οποιδήποτε θέμα με την εγγύηση σε περίπτωση που θελήσει να περάσουμε ΧΡ??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...