Προς το περιεχόμενο

Ποιο MacΒook να παρω;;

anvc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας!

Μου ηρθε η ιδεα να παρω ενα macbook αντι για κανονικο laptop... θα κανω καλα;

Το χρειαζομαι για ιντερνετ, word, κανενα photoshop κλπ.

Επισης θα ηθελα να μου πειτε ποιο συμφερει να παρω απο τα 3 που εχω δει. http://www.e-shop.gr/compare_per.phtml

Απ'οτι ειδα δεν εχουν σημαντικες διαφορες... θα τα ελεγα ιδια, εκτος απο τη χωρητικοτητα του σκληρου και το πρωτο που δε γραφει dvd, ετσι δεν ειναι;

Δημοσ.

Το μεσαιο παρε!

Το ακριβο ειναι χωρις ιδιαιτερο λογο αρκετα ακριβοτερο απο το μεσαιο.

Το φθηνο δεν γραφει dvd(εκτος απο τον λιγο πιο αργο επεξεργαστη και μικροτερο σκληρο) και ειναι κριμα να δωσεις 1100 ευρω εν ετει 2008 και να μην μπορεις να γραψεις dvd.(που θα σου χρειαστει να γραφεις κανα dvd,μιας και εχει πολυ μικρο σκληρο)

Δημοσ.

Καταρχήν καλησπέρα και καλωσόρισες στην κοινότητα των αποφασισμένων switcher to Apple και κατ'επέκταση δεν θα το μετανιώσεις.

Πρώτα από όλα όποια επιλογή και να κάνεις τα πάντα θα εξαρτηθούν από το πορτοφόλι σου δηλαδή, με απλά λόγια, από το πόσα χρήματα θα διαθέσεις.

Επειδή έκανες αναφορά για επεξεργασία φωτογραφίας τότε θα σου πρότεινα αυτό: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.904017

Όσον αφορά για το, ομολογουμένως, μικρό του δίσκο, να μην ανησυχείς διότι αλλάζει εύκολα.;)

Εάν όμως σε ενδιαφέρει και το χρώμα (που μεταξύ μας μου αρέσει το μαύρο) τότε να σκεφτείς περισσότερο διότι υπάρχουν κάποιες σοβαρές ενστάσεις όπως για παράδειγμα ότι ξεβάφει μετά από κάποια χρήση ή είναι υπερβολική η τιμή του σε σχέση με το υλικό. Υπάρχει μάλιστα κάποιο thread εδώ με θέμα (εάν θυμάμαι καλά) ¨Γιατί να πάρω MacBook black?" που άμα το βρεις πιστεύω ότι θα σε βοηθήσει να καταλήξεις.

Ελπίζω να σε βοήθησα.

Δημοσ.

Να σου πω την αληθεια, μου αρεζε περισσοτερο το ασπρο αλλα σκεφτηκα οτι θα λερωνεται πολυ ευκολα... ειδα καποιες φωτογραφιες του μαυρου και ετσι οπως γυαλιζει, μου αρεσει περισσοτερο τελικα! :-p

Το μονο κακο ειναι οτι δεν υπαρχει στο e-shop (και γενικοτερα φανταζομαι)το μαυρο χρωμα στην τιμη των 1300, μονο των 1500, ισχυει;

Δημοσ.
Να σου πω την αληθεια, μου αρεζε περισσοτερο το ασπρο αλλα σκεφτηκα οτι θα λερωνεται πολυ ευκολα... ειδα καποιες φωτογραφιες του μαυρου και ετσι οπως γυαλιζει, μου αρεσει περισσοτερο τελικα! :-p

Το μονο κακο ειναι οτι δεν υπαρχει στο e-shop (και γενικοτερα φανταζομαι)το μαυρο χρωμα στην τιμη των 1300, μονο των 1500, ισχυει;

Παντου ετσι ειναι,το μαυρο ειναι αισθητα ακριβοτερο.

Το μονο ουσιαστικο που προσφερει ειναι ο λιγο μεγαλυτερος και λιγο ταχυτερος σκληρος.

Κατα τα αλλα ειναι ολοιδιο με το μεσαιο των 1300 ευρω.

Απλα δηλαδη πουλαει αρκετα ακριβοτερα τον μαυρο χωρις ιδιαιτερο λογο.

Δημοσ.

βασικα αν και γουσταρω τα μακ εχω και iphone και σχεδιαζω να παρω macbook ειναι ΠΟΛΥ απαραδεκτα σε μερικα πραγματα οπως ααυτο με το dvd...ειναι πραγματικα τραγελαφικο.η αυτα που λενε για κορυφαια ποιοτητα κτλ... ξεβαφουν και χαλαει το χρωμα με το καιρο (του φιλου με 1 χρονο χρηση εχει ξεβαψει).και επισης οι οθονες τους για τα χρηματα που δινεις πιστευω μπορουσαν αν ειναι καλυτερες.Αυτα ειναι τα μονα πραγματα που με εμποδιζουν να παρω macbook αν και ειναι σιγουρο οτι θα παρω air τον επομενο μηνα.

Δημοσ.

Το μονο ουσιαστικο που προσφερει ειναι ο λιγο μεγαλυτερος και λιγο ταχυτερος σκληρος.

Με πρόλαβες βρε φιλαράκο haHa!!!

Πάντως, είναι γεγονός πως το μαύρο γοητεύει όμως, όπως λέει κι ο φίλος μας haHa, γιατί να δώσεις πλέον 200ευρώπουλα για το χρώμα. Άσε δε που ένας συνάδελφός μου έχει το μοντέλο που σου πρότεινα και το ΄χει πεντακάθαρο. Όχι δεν είναι ψυχαναγκαστικός και ούτε το καθαρίζει κάθε τρεις και λίγο.:-)

Δημοσ.

Χανει βρε παιδια το prestige σε μαυρο, γινεται ενα κλασικο ασχημο λαπτοπ. Ασε που δεν ειμαι σιγουρς αν ο φορτιστης θα ειναι μαυρος...Ας το πουν οι ειδικοι

Δημοσ.

Δεν εχω αποφασισει ακομα ποιο χρωμα θελω, γιατι δεν τα εχω δει κι απο κοντα, αλλα αν εχουν διαφορα στην τιμη μονο και μονο για το χρωμα, προτιμω ασπρο! Ειναι και πρωτοτυπο σε σχεση με τα υπολοιπα laptop-pc. :-D

Δημοσ.
Δεν εχω αποφασισει ακομα ποιο χρωμα θελω, γιατι δεν τα εχω δει κι απο κοντα, αλλα αν εχουν διαφορα στην τιμη μονο και μονο για το χρωμα, προτιμω ασπρο! Ειναι και πρωτοτυπο σε σχεση με τα υπολοιπα laptop-pc. :-D

Ανέφερες την σωστή κουβέντα, την οποία, τουλάχιστον εγώ, κακώς παρέλειψα να αναφέρω στα προηγούμενα σχόλια μου. Δηλαδή: "να τα δεις πρώτα από κοντά κι έπειτα αποφασίζεις" και γι' αυτό sorry :rolleyes:

Δημοσ.

Όντως, το να τα δεις από κοντά είναι το καλύτερο. Αυτό μπορείς να το κάνεις σε κάποια καταστήματα Multirama (πχ στον Πειραιά ή στο TheMall), στα Fnac (κι αυτό στο TheMall), ή στο Demo Center της Rainbow στην Αθήνα, στην οδό Στουρνάρη (εκεί μόνο να δεις μπορείς, όχι να αγοράσεις).

Σε περίπτωση αγοράς, πρόσεξε μόνο γιατί σε μερικά μαγαζιά ενδέχεται να έχουν στοκ και να προσπαθήσουν να σου πουλήσουν το παλιό μοντέλο που έχει κάρτα γραφικών intel GMA950 αντί για την intel GMA3100 του νέου μοντέλου. Η διαφορά τους σε απόδοση βέβαια δεν είναι μεγάλη αλλά γιατί να πάρεις το παλιό?

Δημοσ.

Σε περίπτωση αγοράς, πρόσεξε μόνο γιατί σε μερικά μαγαζιά ενδέχεται να έχουν στοκ και να προσπαθήσουν να σου πουλήσουν το παλιό μοντέλο που έχει κάρτα γραφικών intel GMA950 αντί για την intel GMA3100 του νέου μοντέλου. Η διαφορά τους σε απόδοση βέβαια δεν είναι μεγάλη αλλά γιατί να πάρεις το παλιό?

Eκτος ισως εαν το βρεις σε καμια προσφορα που να αξιζει τον κοπο ....δηλαδη κατω απο 1000αρικο ..και μιλαω για το "μεγαλο" ασπρο μοντελο..

Δημοσ.

γενικα δεν εχω δει την apple να πουλαει τα macbook/macbook pro σε μαυρο χρωμα. αλλα υπαρχει http://www.colorwarepc.com/ που τα κανει customize.

γι αυτο ισως να ειναι πιο ακριβο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...