Προς το περιεχόμενο

Κάρτα γραφικών ή ....

dianovas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω συνδέσει έναν εξωτερικό σκληρό στο pc μου και κατα λάθος βγαίνει το καλώδιο usb. Καπάκι κλείνει το πισι και όταν πάω να το ξανανοίξω το κουτί δείχνει να δουλεύει αλλά η οθόνη δε δείχνει τίποτα. Το δοκίμασα αρκετές φορές αλλά τζίφος. Έχει τύχει σε κανέναν? Μυρίζομαι κάρτα γραφικών, τι άλλο να κοιτάξω?

Δημοσ.

Mαλλον δεν εχει τιποτα. Μου το κανε και μενα μια 2 φορες. Το pc ειναι ανοικτο και δε δειχνει τιποτα η οθονη ε?

Βαλε το καλωδιο dvi σε μια αλλη θυρα dvi της καρτας γραφικων και ολα θα δουλευουν μετα. Αν δεν εχει διπλο dvi η καρτα σου βαλε to d-sub (rgb). Sto epomeno reboot θα ειναι ολα οκ

Δημοσ.

Κι εγώ αυτό πιστεύω. Ότι δεν έχει τίποτα. Κι έμενα μια φορά μου είχε κάνει κάτι τέτοιο. Δούλευε κανονικά το κουτί (εκτός από τον σκληρό που δεν έδειχνε να φορτώνει όπως κάθε φορά που φορτώνει το λειτουργικό) και η οθόνη τίποτα. Πάτησα το Reset 1,2,3 αλλά τα ίδια. Κράτησα πατημένο το Power και έσβησε. Όταν το ξανάνοιξα ξεκίνησε κανονικά! :-)

Μπορεί εσένα να λυθεί με κάποιον άλλο απλό τρόπο όπως αυτόν που περιγράφει ο takis345. Πιστεύω πως δεν πρέπει να ανησυχείς για την κάρτα γραφικών σου. ;)

Δημοσ.

Βγαινοντας το καλωδιο κατα πασα πιθανοτητα δημιουργησε βραχυκυκλωμα και για αυτο εσβησε ο υπολογιστής!! Γιαυτο λεμε παντα τα cases να ειναι γειωμενα με καποιο τροπο!

Προφανως το βραχυκυκλωμα πήρε και κατι μαζι του!!

Τώρα καρτα γραφικων ηταν?? Μ/Β ηταν δεν ξερω!! πρπει να δοκιμασεις για να καταλαβεις!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...