dianovas Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Έχω συνδέσει έναν εξωτερικό σκληρό στο pc μου και κατα λάθος βγαίνει το καλώδιο usb. Καπάκι κλείνει το πισι και όταν πάω να το ξανανοίξω το κουτί δείχνει να δουλεύει αλλά η οθόνη δε δείχνει τίποτα. Το δοκίμασα αρκετές φορές αλλά τζίφος. Έχει τύχει σε κανέναν? Μυρίζομαι κάρτα γραφικών, τι άλλο να κοιτάξω?
takis345 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Mαλλον δεν εχει τιποτα. Μου το κανε και μενα μια 2 φορες. Το pc ειναι ανοικτο και δε δειχνει τιποτα η οθονη ε? Βαλε το καλωδιο dvi σε μια αλλη θυρα dvi της καρτας γραφικων και ολα θα δουλευουν μετα. Αν δεν εχει διπλο dvi η καρτα σου βαλε to d-sub (rgb). Sto epomeno reboot θα ειναι ολα οκ
liakos18 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Κι εγώ αυτό πιστεύω. Ότι δεν έχει τίποτα. Κι έμενα μια φορά μου είχε κάνει κάτι τέτοιο. Δούλευε κανονικά το κουτί (εκτός από τον σκληρό που δεν έδειχνε να φορτώνει όπως κάθε φορά που φορτώνει το λειτουργικό) και η οθόνη τίποτα. Πάτησα το Reset 1,2,3 αλλά τα ίδια. Κράτησα πατημένο το Power και έσβησε. Όταν το ξανάνοιξα ξεκίνησε κανονικά! Μπορεί εσένα να λυθεί με κάποιον άλλο απλό τρόπο όπως αυτόν που περιγράφει ο takis345. Πιστεύω πως δεν πρέπει να ανησυχείς για την κάρτα γραφικών σου.
duffyduck Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 βγαλε το καλωδιο του τροφοδοτικου απο την πριζα μετρα μεχρι το 30 και ξαναβαλτο και πατα το power
dianovas Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Παιδιά τα δοκίμασα όλα αλλά τζίφος, καμιά άλλη ιδέα? Δεν ξέρω τι να πρωτοκοιτάξω
stm00192 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Βγαινοντας το καλωδιο κατα πασα πιθανοτητα δημιουργησε βραχυκυκλωμα και για αυτο εσβησε ο υπολογιστής!! Γιαυτο λεμε παντα τα cases να ειναι γειωμενα με καποιο τροπο! Προφανως το βραχυκυκλωμα πήρε και κατι μαζι του!! Τώρα καρτα γραφικων ηταν?? Μ/Β ηταν δεν ξερω!! πρπει να δοκιμασεις για να καταλαβεις!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.