xarris88 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Εδω και λιγο καιρο εχω ενα προβλημα με την αναπαραγωγη ταινιων DVD αλλα και video. Καθως γινεται η αναπαραγωγη συχνα προχωραει λιγο μποστα, λιγοτερο απο 1sec. Γινεται πολλες φορες ομως και κουραζει. Εχω βαλει τους τελευταιους codecs, K-lite Mega Codec Pack 3.75, Xvid 1.1.3... αλλα και παλι το ιδιο. Δεν ξερω τι να κανω. Ευχαριστω!
parsifal Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Ίσως σε καλύψει : [[Video Playback σε περιβάλλον Windows]]
xarris88 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Τελικα δεν βρηκα κατι που να με βοηθησει. Το προβλημα παραμενει.
parsifal Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Δηλαδή έκανες ακριβώς ο,τι αναφέρεται στο άρθρο (αφαίρεση πρώτα όλων των υπαρχόντων video/audio codecs, codec packs κλπ, ενημέρωση στους πιο πρόσφατους διαθέσιμους drivers, εγκατάσταση των προτεινόμενων codecs/εφαρμογών) και παρ' όλα αυτά, εξακολουθείς να έχεις πρόβλημα... ;
KnightRider Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Πανε στις ρυθμίσεις του media player classic view μετα πάτα options και κάνε ν process priority above normal.Kαι αν τοιχον δεν γίνεται τοτε πρέπει να μου πεις τι επεξεργαστή και καρτα γραφικων έχεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.