Προς το περιεχόμενο

Ελεος πως θα τα πληρωσω;;;;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ακόμα και όταν ανοίγουμε μία απλή σελίδα έχουμε μεταφορά δεδομένων αφού και καλά κατεβάζουμε πληροφορίες.

όταν βλέπουμε ένα βιντεάκι στο net πάλι είναι σαν να το κατεβάζουμε.

γενικά με οτιδήποτε κάνουμε είναι σαν να κατεβάζουμε..

απλά μια παρατήρηση..

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Η μέτρηση γίνεται όμως πάνω σε καθαρή πληροφορία ή ¨μικτή¨? Μικτή εννοώ τα καθαρά data που διακινούνται + τα headers του κάθε πρωτόκολλου. Εκεί μπορεί να κολλάει η ιστορία

Τραβηγμένο βέβαια τώρα που το ξανασκέφτομαι αλλα ποτέ δε ξέρεις...

Δημοσ.
ακόμα και όταν ανοίγουμε μία απλή σελίδα έχουμε μεταφορά δεδομένων αφού και καλά κατεβάζουμε πληροφορίες.

όταν βλέπουμε ένα βιντεάκι στο net πάλι είναι σαν να το κατεβάζουμε.

γενικά με οτιδήποτε κάνουμε είναι σαν να κατεβάζουμε..

απλά μια παρατήρηση..

Αυτο ισχυει.

Δημοσ.

Ισχύει και είναι αυτονόητο. Ο άνθρωπος όλα τα μέτρησε λέει.

Τελικά θέλουν να πληρώσεις 200 ή 20 ευρώ;

Δημοσ.

Ο φίλος μέτρησε τα ΜΒ που κατέβασε...αλλά μέτρησε τα ΜΒ από σελίδες που άνοιξε..από βίντεο που είδε online, ραδιόφωνο που ίσως άκουσε κλπ κλπ?

30ΜΒ δεν είναι δύσκολο να κατεβαίνουν κάθε ημέρα μόνο από το άνοιγμα σελίδων...

Δημοσ.

Μα το netlimiter δεν τα ξεχωρίζει αυτά... ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ εισερχόμενο (είτε τορρεντ, είτε web, είτε ftp, είτε chat στο irc) θεωρείται και είναι dowloaded και προστίθεται κανονικά. Δεν είναι δύσκολο.

Δημοσ.

ακόμα και αν έχεις ανοιχτό το internet χωρίς να ανοίξεις παράθυρο καν υπάρχει πάντα αποστολή και λήψη δεδομένων, μικρή βέβαι, αλλά είναι ανάλογα με τις ω΄ρες που το έχεις ανοιχτό.

το net limiter το ελέγχει αυτό?

Δημοσ.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2251941&posted=1#post2251941

συγνωμη για το ποστ αλλα το θεμα ειναι σοβαρο, απο τι βλεπεται ο φιλος ηταν πιο ατυχος απο μενα... θα πληρωσει πανω απο 300 ευρω. αυτοι το κανουν σκοπιμα να τ απερνουν χοντρά οι απατεωνες οι ελλεινοι. μαλιστα αυτος εχει σιγουρη αποκλιση ενα γκίκα φανταστήτε τι γινεται

Δημοσ.

να φανταστητε τους εστηλα μηνυμα αναλυτικα τις μετρησεις και ουτε στον κοπο να επικοινωνισουν δεν μπηκαν οι απατεωνες, οταν τους ρωταγα για τις υπηρεσιες ολα μελι γαλα μεχρι και τηλεφωνο στο κινιτο με πηραν οι μαυραγωριτες. φτου και παλι φτου.

Δημοσ.
ακόμα και αν έχεις ανοιχτό το internet χωρίς να ανοίξεις παράθυρο καν υπάρχει πάντα αποστολή και λήψη δεδομένων, μικρή βέβαι, αλλά είναι ανάλογα με τις ω΄ρες που το έχεις ανοιχτό.

το net limiter το ελέγχει αυτό?

ναι το ελενγχουν ολοι οι μετρητες στατιστικα ειναι καπου στα <0,6mb αδρανης για μια ωρα συνδεση *2 (down/up) αμελιτεω βεβαια αλλα το μετραει και αυτο

Δημοσ.

φιλοι αρχιζω και φοβαμαι περισσοτερο, (θυμιζω απο τις 20 του μηνος η γραμμη εχει φραγη. Μολις πηρα τηλεφωνο το τηλ εξυπηρετησης και ζητησα το ποσο του λογαριασμου ο οποιος ειναι 231ευρω επιπλεον. Το θεμα οκ αλλα ο υπαλληλος μου τα μασαγε υπερβολικα, και εκανε 5 λεπτα να επικοινωνηση μαζιμου απο την ωρα που του εδωσα τα στοιχεια. Φανταστητε μου ειπε "αν" ειναι το ποσο των 230 ευρω. Τι θελεται να πειτε "αν" του ειπα, δηλαδη δεν ειστε και σιγουροι; Οχι μου λεει πρεπει να πληρωσεται 200 ευρω εναντι και αν σας ανοιξει η γραμμη απο κει και περα θα χρεωνοσαστε τα μεγκαμπαιτ επιπλεον μεχρι τις 6 του μηνος.... Φανταστητε, ουτε το μετρητη δεν θα μηδενισουν αν δωσω τα εναντι. Οι γίφτοι.... σαν να μου λεει καταμουτρα πληρωσε τα εναντι , να ανοιξει η γραμμη, να σε φαμε κιάλλο, και εις ανωτερα....

παιδια υπαρχει περιπτωση να με δουλευουν και να μου ρθει κανα πεντακοσαρι ο λογαριασμος μη πω παραπανω.... αμαν καηκα....

Δημοσ.

Καλα ρε παιδια ,δηλαδη σορρυ πας ρε φιλε και κανεις και εσυ συνδεση ιντερνετ με τη wind ? Μουφες πουλησανε και σας πιασανε κοροιδα ξερω ακομα μια περιπτωση φοιτητη σερρες που του ηρθε 300ευρω και τρελαθηκε.

Κανε καταγγελια οπου βρεις ινκα κτλ....Μηπως βρεις τι δικαιο σου.Εταιρια αμφιβολου ποιοτητας ειναι η wind και το φτηνο παντα το πληρωνεις ποιο ακριβα αυτο ειναι νομος.δεν ειναι δυνατον οτι λαμπει να ειναι χρσυςος.

Δημοσ.

πραγματικα δε ξερω τι να πω! οπως φαινεται στην εικονα που εστειλες εχεις ακομα πολυ πραμα για download! εαν πας στα κεντρικα γραφεια τους κ τους κανεις φασαρια λεγοντας οτι θα φωναξεις δικηγορους κ θα πεσουν μηνυσεις θα δεις για ποτε θα τρεξουν! το περασε ο θειος μου πριν λιγο καιρο με τη HOL για τα 24mbps γτ του ειχαν κοψει το τηλ για 2 βδομαδες!κ εφτασε μεχρι κ στο γενικο διευθυντη της HOL ! ασχετο λιγακι αλλα μονο ετσι γινονται δουλειες!νομιζουν αυτοι οτι μας κανουν χαρη που μας δινουν adsl !

ΥΓ : fragment_ αν κ δε μου πεφτει λογος γτ δεν εβαλες το 1mbit του οτε που ειναι το κλασσικο κ ετρεξες στη wind?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...