Προς το περιεχόμενο

Ελεος πως θα τα πληρωσω;;;;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν εχω λογια να περιγραψω αυτο που συμβαινει. Στισ 12 η ωρα της 20φεβ κοβεται η συνδεση. περνω τηλεφωνο την εξυπηρετηση και μου λλεει οτι εχετε υπερβει το οριο των 3γκιγκα τισ ωρες χρεωσης 8 με 8 το βραδυ του φοιτιτικου πακετου. τρελενομαι εγω της λεω σιγουρα οχι εχω μετρητες που μετραω την κινιση, μου λεει αποκλιεται το κλινω και ξανακανω υπολογισμους. βγαζω snapshot τις μετρησεις και το φυλλο του excel που τα καταχωρω για να καταλάβεται και ναμου πητε την γνωμη σας.

Πως εγω τωτα θα πληρωσω αυτα τα τσαμπα χρηματα;;;; ειχα σκοπο να περιορισω την κινιση ενοειται αφου ηξερα πως εχω κατεβασει πολλα αλλα οχι οτι ξεπερασα 200 ευρω το οριο. εξαλου αν ειναι 5 λεπτα το μεγκαμπαιτ ποσο παραπανω δηλ αποο αυτο που δειχνει ο μετρητης υπολογισαν οι τρομπες;;; μονο γιαυτο το λογο κοβω και την καρτοκινιτη wind ου εχω απο τα νευρα μου (βεβαια μια μαντρα ****δια θα τους κλασω αλλα λεμε):

r1d24o.png

θυμιζω πως η κοκκινη σειρα ειναι απο τις 8 το πρωι εως τισ 8 το βραδυ τα υπολοιπα ειναι απεριοριστη χρηση

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

δεν έχω ιδέα τι ισχύει σε τέτοιες περιπτώσεις.

Πως μπορείς να αποδείξεις ότι αυτοί κάνουν λάθος, ή αντίστοιχα πως μπορούν να αποδείξουν εκείνοι ότι εσύ κάνεις λάθος?

Δημοσ.

30ΜΒ σε μια μερα λαθος υπολογισμος να εχει γινει απο σενα σε 10 μερες μια χαρα μαζευονται, δεν υπαρχει υπηρεσια να ενημερωνεσαι για την κινηση που εχεις κανει?

Δημοσ.
30ΜΒ σε μια μερα λαθος υπολογισμος να εχει γινει απο σενα σε 10 μερες μια χαρα μαζευονται, δεν υπαρχει υπηρεσια να ενημερωνεσαι για την κινηση που εχεις κανει?

οχι το προγραμματακι μονο της wind το οποιο δεν διαχωριζει τις ωρες τα δειχνει ολα μαζι

παντος το θεμα τον 30 μεγκα παιζει.... αλλα και παλι 200 ευρω επιπλεον δεν ειναι μονο τα 300 που υποτιθεται ειναι το οριο αλλα και παραπανω τα οποια μετρησε

Δημοσ.

λεει 0,5 ευρω παραπανω ανα μεγκαμπαιτ τοτε υποτιθετε οτι κατεβασα 500 μεγκα επιπλεον + τα 300 μεγκαμπαιτ που υπολοιπονται δηλαδη 1 γκιγκα παραπανω ειναι μεγαλο ποσο να χασει το dumeter και το netlimiter ρε παιδια.... κατι παιζει, τα προγραμματα λειτουργουσαν παντα και το μοντεμ το ειχα μονο στο pc μου στα windows.

Δημοσ.

φιλε μου πιο πανω λες 5 λεπτα το MB και τωρα λες ο.5? να μην υποψιαστω οτι εχεις κανει και λαθος στις μετρησεις σου?

Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να αρνηθεις να πληρωσεις και να εχεις και ενα δικηγορο αν εισαι σιγουρος για τις μετρησεις σου

Δημοσ.

0,5 λεει στο site αλλοι λενε 5 λεπτα. δεν ειναι αυτο το θεμα

αλλο θεμα τα ποσα χρεωνει παραπανω ανα μεγκαμπαιτ και αλλο θεμα η μετρηση κινισης μου σε ποσοτητα

Δημοσ.

φιλε μου μηπως εχεις κανα kana wifi router και μπαινει κανεις?

(επειδη δεν εχω χρησημοποιησει dumeter etc δεν ξερω τι κινηση μετραει

αν μετραει δηλαδ ολη την κινηση του getway η συγκεκριμενου χρηστη.

Δημοσ.
0,5 λεει στο site αλλοι λενε 5 λεπτα. δεν ειναι αυτο το θεμα

αλλο θεμα τα ποσα χρεωνει παραπανω ανα μεγκαμπαιτ και αλλο θεμα η μετρηση κινισης μου σε ποσοτητα

Πως δεν ειναι αυτο το θεμα, το οτι χρησιμοποιησεις μια υπηρεσια που δεν εισαι σιγουρος ποσο χρεωνει και μαλιστα με τοσο μεγαλες διαφορες που αναφερεις? Και ποιοι ειναι αυτοι οι αλλοι??? Παρε τηλεφωνο τη Wind να σου δωσουν τα αναλυτικα της κινησης σου ή ο,τι αλλο ειναι δυνατον να παρεις στα χερια σου ωστε να δεις τι να κανεις, αυτη ειναι η συμβουλη μου.

Ασυρματο internet εχεις βαλει ποιο ακριβoς προγραμμα ειναι?

Με συγχωρεις αν ακουγομαι (διαβαζομαι) λιγο αποτομος

Δημοσ.

ΕΓΩ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΠΩς ΜΕΤΡΗΣΑ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑΩ ΤΗΝ ΚΙΝΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΕΙΝΑΙ ΠΩς ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΟΡΙΟ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΩ ΚΑΜΠΑΝΑ ΤΩΝ 200 ΕΥΡΩ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΡΟΥΤΕΡ ΕΙΜΑΙ ΜΕ USB MODEM.

Δημοσ.
μήπως μετράνε την κίνηση σαν να κατέβαζες και όχι μόνο αυτα που έχεις κατεβάσει ?

δεν εβγαλα νοημα μ αυτο που ειπες αν εννοεις παντος για το ανεβασμα τα εχω υπολογισει και τα 2 μαζι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...