Προς το περιεχόμενο

Εγγραφή καναλιών στο PC--Τα φώτα σας παρακαλώ

taxmar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με καλοσωρίζω στην παρέα σας και μου εύχομαι καλή διαμονή... Καταρχην δεν ξέρω αν βρίσκομαι στο σωστό forum αλλά..

Διαβάζοντας αρκετά forum, γνώμες, σκέψεις και συμβουλές αποφάσισα να επυθυνθώ σε εσάς με ένα πολύ συγκεκριμένο ερώτημα γι'αυτό και θα σας παρακαλέσω να μην ξεφύγουμε από το θέμα και εγώ θα είμαι όσο πιό πολύ συγκεκριμένος μπορώ για να βρώ άμεση, γρήγορη, φθηνή και ουσιαστική λύση στο πρόβλημά μου. (ίσως είναι λίγο μεγάλο το κείμενο αλλά αυτοί που ξέρουν και μπορούν να βοηθήσουν, ελπίζω να το διαβάσουν...)

Λοιπόν.. Είμαι συνδρομητής ΝΟVA και έχω τον default αποκωδικοποιητή που δίνει η εταιρία και βρίσκεται στο καθιστικό. Θέλω "με κάποιον τρόπο" (εδώ είναι το θέμα) να βλέπω στο PC ότι μπορώ να βλέπω και στη τηλεόραση και παράλληλα να γράφω προγράμματα-αγώνες στον σκληρό μου δίσκο. Ο δορυφορικός μου εξοπλισμός δεν γνωρίζω τι χαρακτηριστικά έχει (είναι ο default της NOVA). Το μόνο που θέλω είναι να γράφω, για παράδειγμα SupeSport, στον υπολογιστή μου. Αξίζει να σημειωθεί πως η απόσταση του αποκωδικοποιητή με τον Υπολογιστή είναι περίπου 10 μέτρα....

Ακούω συγκεκριμένες και άρτια τεκμηριωμένες προτάσεις-συμβουλές-γνώμες και προπάντων, ΛΥΣΕΙΣ...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...