Προς το περιεχόμενο

BigBrother Mexri to telosss!! psifoforia..!!!

kkal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

nethawk στα παράτραγουσα ως κοινό έχω πάει πολλές φορές! Το γέλιο που χω ρίξει με όλες τις παραπληγικές φάτσες εκεί δεν περιγράφεται.

ΑΝΝΙΤΑ ΠΑΝΙΑ RULEZ

(και είναι και καλαματιανή)

Δημοσ.

Ego re file den eipa na min blepete...Kai afou anaferese se emena , eipa pos kai ego blepo...

Katalabeneis omos pos allo na blepeis tsonta, athlias poiotitas ekpompes klp gia opoiondipote logo kai allo na tis blepeis fanatika kai na tis sizitas dimosia ,na tsakonese gia tis leptomeries kai genika na min exeis gnosi tou ti blepeis.Na nomizeis oti einai poiotiko-morfotiko-ekpedeutiko-aparetito klp.

Nomizo pos polla paidia to theoroun os ekpompi epipedou(gia auto kai tin sxoliazoun alloste) kai edo exoun to lathos.

Den tha sxoliazan antistixa nomizo olla ta alla idiou epipedou pragmata pou kanoun giati jeroun ti einai.

Δημοσ.

<blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr>Originally posted by kkal:

<strong>KAI NA EXO TO THN PALAMI MOU STO KATI TO KEFALI!(OPOS EIMAI SYGOUROS KANETE OLOI ESEIS POU KATHGORITE TO BIGBROTHER!)</strong><hr></blockquote><p>Φίλε kkal

Και μόνο αυτά τα λόγια, υποβιβάζουν το επίπεδο της συζήτησης, με το να προσβάλεις έτσι τους συνομιλητές σου, που απλά και μόνο είπαν την άποψή τους.

Τώρα πώς εσύ κατάλαβες ότι το «παίζουμε δήθεν», μάλλον μόνο εσύ μπόρεσες να το καταλάβεις.

Εγώ τουλάχιστον που δεν είμαι τόσο εύστροφος όπως εσύ, δεν κατάλαβα τίποτε τέτοιο ούτε από τον BlizardBill, αλλά ούτε κι από τα άλλα παιδιά.<p>Φιλικά wink.gif" border="0

Δημοσ.

To post έχει ξεφύγει λίγο........

Γι' αυτό εγώ θα αναφέρω κάτι το οποίο μπορεί να σας είναι ήδη γνωστό. Νικητής θα βγει ο Τσάκας και αυτή είναι η γραμμή του ΑΝΤ1 από τη στιγμή που ξεκίνησε το παιχνίδι. Αυτό μου το έχει πει συνάδελφός μου, που έχει γνωστό του μέσα στον ΑΝΤ1. Λίγες μέρες μείνανε να δούμε αν θα είναι και σωστός.

Δημοσ.

Exei Gelio...den eipe kaneis oti einai ekpompi epipedou...aplos einai mia thleoptiki wra Geliou..kai oso gia to oti to sxoliazoune...ta sou po kati antistoixo....To oti i Bissh tragoudaei se ena kentro..exei simasia?? einai eidisi?? ti einai ?? ENA TIPOTA...giati to sxoliazoune tote??? giati autoi pou to sxoliazoune tou aresei i Bissh...Otan blepoume tous kolous kai ta loipa stin brazilia sto karnabali sthn wra twn eidiseon..auto mipos teorite eidisi?? oxi alla giati to blepoume kai meta to sxoliazoume katapasa pitanotita ?? Etsi kai to BigBrother...to blepoume giati mas prosferei GELIO kai MONO gelio...kai to sxoliazoume giati exei PLAKA...kai teloume kati na poume se olous autous pou to BLEPOUNE...kai oso gia tis foto sex pou mou eipes poiotika kai blakies...einai fenete to epipedo sou...oti einai Down apo to epipedo tou BigBrother kai gia auto isos na mhn to blepeis....!

Δημοσ.

Λόγω επαγγέλματος έχω μια πιο άμεση επαφή από τους περισσότερους με το ΒΒ. Το αν το βλέπω η όχι δεν νομίζω ότι ενδιαφέρει πολλούς από εδώ μέσα (μιας και το έφερε η κουβέντα, το πετυχαίνω στο zapping καμιά φορά και χαζεύω). Το θέμα είναι άλλο...

Ποιοί είστε εσείς που βρίζετε τους συμμετέχοντες και, κυρίως, όσους το παρακολουθούν; Με ποιό δικαίωμα κατακρίνετε τους θεατές του και αποφασίζετε εσείς τι είναι καλό για τους υπόλοιπους; Μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα για να σκοτώσεις την ώρα σου. Είναι μήπως ποιοτικότερο να βλέπεις την ηλίθια ειρωνία της Στάη, την κακία της Παναγιωτερέα, τα καραγκιοζηλίκια του Ευαγγελάτου, την ασχετοσύνη της Στεφανίδου, τα ψέματα των πολιτικών, το "χιούμορ" του Σεφερλή, έναν (στημένο) ποδοσφαιρικό αγώνα, του έρωτες στα Βραζιλιάνικα...;;;

Ο καθένας ας βλέπει ό,τι του κάνει κέφι! Και στο κάτω κάτω δεν φταίει ο ΑΝΤ1. Αυτός δείχνει, οι υπόλοιποι έχουν τα τηλεκοντρόλ στα χέρια τους. Αναζητήστε αλλού τις αιτίες για το ΒΒ (και για το "Μπαρ" του Mega και για όσα ακολουθήσουν).

Βαρέθηκα να ακούω "χάλια το ΒΒ, δεν το βλέπω ποτέ, αλλά αυτή η Νικόλ βρε παιδί μου... μπλα... μπλα... μπλα..."

Το "Get a life" που χρησιμοποιούν συχνά-πυκνά οι πολέμιοι του ΒΒ, μάλλον προς τους ίδιους απευθύνεται που περουσιάζονται ως κριτές και τιμητές των υπολοίπων "υποανάπτυκτων" συμπολιτών τους...

Δημοσ.

Είσαι πολύ σωστός στην τοποθέτησή σου unforgiven και συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.

Φίλε epote εννοώ ότι από την αρχή, με βάση αυτά που μου είπε ο συνάδελφός μου, ο ΑΝΤ1 έχει φτιάξει το παιχνίδι να κερδίσει ο Τσάκας. Εξ' αιτίας της δουλειάς μου μπορώ να βλέπω πως περίπου έχει ψηφίσει ο κόσμος. ʼρα στην τελική ψηφοφορία όταν θα έχει μείνει ο Τσάκας με κάποιον άλλο,τότε θα δω και πάλι τα αποτελέσματα και θα επανέλθω για να σας πω αν αυτά ήταν φτιαχτά.

Μία παράκληση..... Το χρόνου θα ξαναγίνει και πάλι BB. Θα ήθελα μέχρι τότε να βρείτε που μπορούμε να στοιχηματίζουμε για το ποιος θα φύγει κάθε εβδομάδα. Το΄ξέρω ότι είναι λίγο νωρίς να το αναφέρω τώρα, όμως κάντε μια προσπάθεια να βρείτε, κι εγώ υπόσχομαι ότι του χρόνου θα λέω κάθε φορά ποιος θα φύγει.

Δημοσ.

bre paidia... iremiste ligo...

min poroneste toso .... oute oi men oute oi de...<p>ego apla thelo na sas anafero kati pou mou exei kanei tromeri entyposi kai afino na to krinete eseis.....<p>kano mathima se paidia apo 8 eos 16 xronon.... exo 5 tmimata kai ola ma ola blepoun BB ... kai oxi apla to blepoun... milame gia kollima... oti nea mathaino ta mathaino apo auta... pairnoun ta periodika... mpainoun sto site.... mou zitane crack gia na blepoun online BB... mexri kai xartakia mou ferane... pos itane palia ta autokolita me tous podosfairistes ktl.... e ... kati tetoio...<p>ena apo ta megala mou...(15 xronon) einai toso poromeno... exei graftei kai s'auti tin m@#$%^& me ta SMS kai tou stelnoun sinexeia minimata apo BB kai oxi mono mia fora... paidia tou stelnoun ta idia minimata ksana kai ksana gia na ton xreonoun... tora mou eipe oti to exei kleisei kai tha to ksananoiksei afou teleiosei to BB ...

kai fusika kserete ti tha ginei.... tha tou ta xreosoun ola mazi... shocked.gif" border="0 <p>den me noiazei gia tous megalous... o kathenas kanei tis epiloges tou... as proseksoume omos ligo ta paidia kai ta protypa pou tous dimiourgoume.... kai fusika den einai mono to BB...

mipos kano lathos ???<p>teleios filika.....

Δημοσ.

Καθόλου δεν κάνεις λάθος proscopino. Και επειδή έχει παραπάει το πράγμα, πρέπει μερικά πράγματα να μπούνε στην θέση τους. <p>---------------------------------

Είναι μήπως ποιοτικότερο να βλέπεις την ηλίθια ειρωνία της Στάη, την κακία της Παναγιωτερέα, τα καραγκιοζηλίκια του Ευαγγελάτου, την ασχετοσύνη της Στεφανίδου, τα ψέματα των πολιτικών, το "χιούμορ" του Σεφερλή, έναν (στημένο) ποδοσφαιρικό αγώνα, του έρωτες στα Βραζιλιάνικα...;;;

----------------------------------<p>Φυσικά ο ANT1 έκανε τόσο καλή δουλειά, καταφέρνοντας μεσα στο σπίτι του Big Brother, να μπούνε ανθρώποι που δεν λένε ποτέ ψέμματα, δεν κάνουν ποτέ ειρωνία, δεν κάνουν ποτέ καραγκιοζιλίκια, ξέρουν τα πάντα,είναι πιο καλοί και απο τον θεό, έχουν απίστευτα καλό χιούμορ, δεν κάνουν τίποτα στημένο και ζούνε και χαίρονται τον γνήσιο και ποιοτικό έρωτα.

Μαθαίνουμε επίσης οτι ένας άνθρωπος που σε ολόκληρη την ζωή του το μόνο που έχει καταφέρει είναι κάψει λουκουμάδες και να βάψει το μούσι του (inside info: απο τον αδερφό μου. Σ'αυτην την περίπτωση μακάρι να το έβλεπα για να είχα να πώ περισσότερα), είναι ανώτερος απο μια καθηγήτρια πανεπιστημίου επειδή δεν μας αρέσει το ύφος της.

Το ΒΒ είναι trash tv, θέλετε δεν θέλετε. Όπως trash tv, είναι τα δελτία ειδήσεων, τα reality shows, και το μεγαλύτερο ποσοστό της Ελληνικής τηλεόρασης. Η διαφορά είναι οτι δεν έχω δεί ποτέ κανένα να φοράει διάφανο μπλουζάκι με την Λιάνα Καννέλη ή με την Στάη, δεν έχω δεί ποτέ κανέναν να κλαίει γιατι έφυγε ο τάδε απο το τάδε κανάλι. Το get a life, γι'αυτους που βλέπουν το BB, είναι υπερβολικό, αλλά γι'αυτους που είναι μέσα τους πάει γάντι (εκτός και αν η αισθητική σας είναι της σαβούρας της Μαίρης, και της μαιντανού μάνας της να γυρνάει απο κανάλι σε κανάλι). Δεν βλέπω ούτε 2 ώρες τηλέοραση την εβδομάδα, και γιατί δεν έχω χρόνο αλλά και γιατί οι αξιόλογες εκπομπές παίζονται την ώρα που λείπω. Μάθετε, όταν δεν έχει κάτι καλό, να την κλείνεται. Έφηβοι με συνήθειες συνταξιούχων έχουν καταντήσει η Έλληνες. ʼντε και καλά κρασιά.

Δημοσ.

"Η διαφορά είναι οτι δεν έχω δεί ποτέ κανένα να φοράει διάφανο μπλουζάκι με την Λιάνα Καννέλη ή με την Στάη, δεν έχω δεί ποτέ κανέναν να κλαίει γιατι έφυγε ο τάδε απο το τάδε κανάλι."

Φαίνεται φίλε μου ότι δεν βλέπεις τηλεόραση...

Τότε θα έβλεπες πχ τον "Ιωάννη" (τρομάρα του) Μελισσανίδη με see-through και κραγιόν στη Στάη...

Δεν είπε κανένας ότι "τα έγκλειστα" του ΒΒ είναι καλύτερα από τους υπόλοιπους... Απέχουν όμως πολύ από το να είναι χειρότεροι... σε τι διαφέρει πχ το κλάμα τους από το υποκριτικό (όπως αποδείχτηκε) κλάμα του Μικρούτσικου στον Χαρδαβέλα;;;

Και το αν κάποια είναι καθηγήτρια Πανεπιστημίου δεν της δίνει το παραμικρό κύρος ως άνθρωπο ή προσωπικότητα. Ας μην κατηγορούμε τόσο πολύ τους συμμετέχοντες... δεν είναι περισσότερο άχρηστοι απ' όσους εμφανίζονται στο τζάμι!

Δημοσ.

Μάλλον δεν κατάλαβες καλά. Μιλάω όχι για την προσωπικότητα των εμφανιζομένων, αλλά για την διαδραστικότητα (interactivity) τους με τους θεατές. Αν έβλεπα τον Μελλισανίδη με κραγιον, το πιο πιθανό θα ήταν να τον έβριζα. ΔΕΝ ΘΑ ΦΟΡΑΓΑ ΜΠΛΟΥΖΑ με την φάτσα του την επόμενη μέρα, δεν θα έπινα απο κούπα με την φάτσα της Στάη, και απ'οτι ξερω περιοδικο με θεμα την εκπομπή της Παναγιωταρέα δεν κυκλοφορεί (όπως επίσης και χαρτάκια)<p>Ένα χαρτί πανεπιστημίου φυσικά και δεν προσδίδει κύρος. Έιναι ένα δείγμα όμως, του κόπου και της προσπάθειας που έχει καταβάλει ένας άνθρωπος για να φτάσει εκεί που είναι. (όταν ο Τσάκας, έξυνε τα ****** στην καφετιέρια, εκείνη διάβαζε και ξενυχτούσε). Αυτό έλειπε, να μπούμε όλοι σε ένα καζάνι. Εμένα ( που έχω φτύσει αίμα, κοιμάμαι δεν κοιμάμαι 4 ώρες, κοντεύω να τα βλέπω όλα τα τετράγωνα και να μιλάω δεκαεξαδικά) με τον Τσάκα, που αν δεν έβγαινε το BB , θα ήταν το μηδενικό που θα εξακολουθήσει να είναι λίγο καιρό αργότερα (όταν ξεχαστεί ο σάλος, και τα 50.000.000 εξαφανιστούν).

Αυτή είναι η μεγάλη διαφορά. Όσο και στημένοι, άχρηστοι, άθλιοι είναι οι υπόλοιποι που εμφανίζονται στην τηλεόραση, αυτό δεν αναιρεί οτι οι τρόφιμοι του BB, είναι επίσης της ίδιας κατηγορίας. Επαναλαμβάνω, αφού πιστεύετε οτι η τηλεόραση είναι σκατά ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΟΛΕ. Δεν έχετε άλλα πράγματα να κάνετε? Πρέπει να δείτε το ΒΒ επειδή, ο Μελλισσανίδης είναι πισωγλέντης?

Δημοσ.

Δυο παρατηρήσεις...

Δεν ξέρεις αν ο Τσάκας κόπιασε για να φτάσει εκεί που έφτασε και δεν μπορείς να κατηγορείς οποιονδήποτε αν δεν τον ξέρεις. Εκτός αν τον γνωρίζεις, οπότε πάω πάσο!

Το χαρτί του Πανεπιστημίου όντως μου λέει ότι κάποιος κόπιασε (ή τα ακούμπησε χοντρά ο μπαμπάς στη Ρουμανία και άλλες χώρες) και ότι έχει διαβάσει πέντε πράγματα (αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι τα κατάλαβε). Τίποτε άλλο.

Το ότι κάποιος βγαίνει στο γυαλί, όπως οι "δημισιογράφοι" που ανέφερες δεν μου λέει κάτι για την προσωπικότητά τους. Το γυαλί έχει γεμίσει με όργια του στυλ "δεν ξέρω να μιλάω αλλά έχω φοβερό κώλο και τον δείχνω"... μην ασχολούμαστε μόνο με τους 12 έγκλειστους... Ή με όσους το παρακολουθούν...

Αυτά... smile.gif" border="0

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...