iced Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Ποια εταιρια ταχυμεταφορικης σου στελνει πιο γρηγορα τα χρηματα της αντικαταβολης? Μεχρι τωρα στελνω με elta-courier αλλα κανουν μια εβδομαδα+ να ερθουν
WizeMan Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Ποια εταιρια ταχυμεταφορικης σου στελνει πιο γρηγορα τα χρηματα της αντικαταβολης? Μεχρι τωρα στελνω με elta-courier αλλα κανουν μια εβδομαδα+ να ερθουν Νομίζω ότι τα courier τα κρατάνε πιο πολύ (20 μέρες) και τα χρησιμοποιούν...
alexzzz Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Νομίζω ότι τα courier τα κρατάνε πιο πολύ (20 μέρες) και τα χρησιμοποιούν... Για αυτό δεν είμαι σίγουρος, αν και μου έχουν πει από την courier αυτό ακριβώς που γραφείς και εσύ. Μου έχει τύχει να κάνουν 5 μέρες και μου έχει τύχει να κάνουν 23, με την ίδια courier. Εννοείται ότι το παρέλαβαν αμέσως άρα η καθυστέρηση δεν ήταν λόγω παράδοσης. Πάντως κατά μέσω όρο νομίζω τα ΕΛΤΑ είναι τα πιο γρήγορα στην πληρωμή.
alxandrosgr Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Κι εγώ με courier που έστελνα επερνα τα λεφτά πίσω ύστερα απο κανα μήνα ενώ με τα ΕΛΤΑ μια βδομάδα περίπου
iced Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Ok το πιασα, μαλλον δεν υπαρχει κατι καλυτερο απο τα Ελτα. Οι αλλοι οι%$#%#$^# τα επενδυουν γιαυτο και δεν παταω ποτε σε αυτους Οκ σας ευχαριστω ολους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.