alkisg Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 >=SUM(Φύλλο1.A1:A14) Μπορείς να κάνεις δοκιμές και με το ποντίκι, ώστε να σου γράφει το OpenOffice τους τύπους. Π.χ. Ανοίγεις καινούργιο OO Calc. Στο Φύλλο1, γράφεις 1 στο κελί Α1 2 στο κελί Α2 autocomplete μέχρι το Α10 για δοκιμές. Πας στο Φύλλο2, στο κελί Α1 Πατάς το Σ από τη γραμμή εργαλείων και σου ετοιμάζει τον τύπο =SUM() Πηγαίνεις στο Φύλλο1 και επιλέγεις τα κελιά Α1 ως Α10 με το ποντίκι Πατάς Enter Έτοιμο, σου έγραψε μόνο του το OpenOffice τον τύπο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 >=SUM(Φύλλο1.A1:A14) Μπορείς να κάνεις δοκιμές και με το ποντίκι, ώστε να σου γράφει το OpenOffice τους τύπους. Π.χ. Ανοίγεις καινούργιο OO Calc. Στο Φύλλο1, γράφεις 1 στο κελί Α1 2 στο κελί Α2 autocomplete μέχρι το Α10 για δοκιμές. Πας στο Φύλλο2, στο κελί Α1 Πατάς το Σ από τη γραμμή εργαλείων και σου ετοιμάζει τον τύπο =SUM() Πηγαίνεις στο Φύλλο1 και επιλέγεις τα κελιά Α1 ως Α10 με το ποντίκι Πατάς Enter Έτοιμο, σου έγραψε μόνο του το OpenOffice τον τύπο. Είσαι θεός!! αυτό έξαχνα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ostvarivanje Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 αυτο με το τε το μπερδευω και γω μερικες φορες Αν είναι ενικός (αυτός, αυτή, αυτό) γράφεται με αι, αν είναι πληθυντικός (εμείς, εσείς) με ε. Μετά από αυτό το ζήτημα ορθογραφίας, να ρωτήσω και εγώ κάτι. Στον writer πώς μπορώ να γράψω σε μορφή landscape και όχι portrait. Θυμάμαι μία φορά που το χρειάστηκα, αναγκάστικα να μπω σε Windows και να χρησιμοποιήσω Word γιατί δεν το έβρισκα. Και... δοθείσης της ευκαιρίας το ρωτάω τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δεν γνωρίζω αλλά εδώ που τα λέμε δεν κατάλαβα και την ερώτηση σου Tι είναι το landscape και το portrait? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 να έχεις την σελίδα ορθια (portrait) να έχεις την σελίδα ξαπλωτή (landscape) . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mistral Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 To αντίθετο θα έλεγα! Το κείμενο είναι πιο ευανάγνωστο και κομψό. Χρόνια γράφω εργασίες και παράγω φυλλάδια επαγγελματικού επιπέδου και δε θα σκεφτόμουν ποτέ να κολλήσω τα σημεία στίξης στα γράμματα που ακολουθούν. Σωστά. Πάντα μετά από ένα σημείο στίξης μπαίνει ένα κενό. Και στο χειρόγραφο κείμενο το ίδιο γίνεται για να είναι σωστό και ευανάγνωστο. Κανόνας είναι αυτός δεν είναι θέμα επιλογής ή γούστου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iant Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Στον writer πώς μπορώ να γράψω σε μορφή landscape και όχι portrait. Δεξί κλικ -> Page-> στο tab Page: Orientation επιλέγεις "landscape"... Αυτό ήθελες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ostvarivanje Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Τελικά το βρήκα μόνος μου. Είναι από το μορφή->σελίδα->σελίδα. Αλλά όταν βιάζεσαι, δεν έχεις την υπομονή να ψάχνεις. Ενώ εχτές αμέσως το βρήκα. Edit: iant, ήμουν στη σελίδα δύο και δεν είδα πως υπάρχει και σελίδα 3 όταν το έγραψα. Ναι αυτό ήθελα. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soturin Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 sorry, ακόμα κι αν έχει απαντηθεί, επειδή έχω χαοθεί και τσατιστεί, μπορεί κάποιος να μου πει με δυο λόγια πώς θα βάλω ελληνικό ορθογράφο από την αρχή? σ' ένα μηχάνημα windows κι ένα linux, OOo 3 αγγλικό βασικά μια διευκρίνηση του τι πρέπει γενικά να ισχύει (έχει εγκατασταθεί) και επισημαίνω ότι από τους wizards δεν βρίσκω install dictionary είναι και ψιλοανάγκη αν υπάρχει κάποια βοήθεια και πιο συγκεκριμένα, έστω για 2.4.1 σε linux, δεν εντοπίζει το thesaurous για ελληνικά από wizards--> dicoo (βρίσκει spelling checker και hyphenation) ξανά sorry, αν υπάρχει σαφής πηγή να λυθεί το θέμα (έψαξα) καλώς, αλλά είναι απαραίτητο και έχω διάφορα άλλα να κάνω :cry: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Κατεβάζεις το παρακάτω αρχείο. http://extensions.services.openoffice.org/files/1411/1/dictionaries-el.oxt Μετά πας Tools > Extension Manager... πατάς Add... και εντοπίζεις το αρχείο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soturin Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 την τρέλα μου!! σκαλώνει και ζητάει recovery ενα κωλοαρχείο και μετά ξανακολάει και το ζητάει και ουσιαστικά δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω (writer) για linux και την 2.4 (λέει ότι hte extension cannot be installed as the following system dependencies are not fullified: Greek Language Tools for OpenOffice.org 3.0.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Μου το έκανε και εμένα μια φορά. Έδωσα soffice έβγαλα τα extensions και τα ξαναπέρασα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soturin Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 λύθηκε αυτό, τώρα λεξικό έχω, αλλά πώς το κρατάω μόνιμο ώστε να μη μου βγάζει τα πάντα λάθος και να πρέπει να γυρίσω σε ελληνικό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Αν δεν γίνετε πήγαινε στο /home/user_name/.openoffice.org/3/user/uno_packages/cache/ σβήσε το uno_packages.db και τα περιεχόμενα του φακέλου uno_packages. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soturin Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 ακυρο εγινε κι αυτο, thanks, linux να δουμε -----Προστέθηκε 17/11/2008 στις 12 : 01 : 45----- για windows μιλούσα τόση ώρα, linux είμαι σε 2.4.1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.