xania4ever Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Λοιπόν παιδιά επειδή μάλλον θα τον πάρω ποια είναι η γνώμη σας για τον Seagate barracuda 7200.11?Εϊναι αθόρυβος?Ειδικά αν τον έχει κάποιος και μπορεούσε να μου πεί πόσο θόρυβο κάνει θα ήταν τέλεια ευχαριστώ.
tzinos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 εχω τρεις 500ριδες τετοιους, ο ενας απο χανια(πηγενε στο μαgαζι τ3 κοντα στην πυροσβεστικη/δημαρχιο)! Οι αλλοι 2 απο eshop, απο τους οποιους εφτασε ο ενας πεθαμενος και περιμενο αντικατασταση (πιο φτηνα τους ειχε τελικα το τ3!!καλλα μου κοβει εμενα και λιγο). Μια χαρα δισκοι, σαν να λειτουργουνε πιο γρηγορα απο τον 7200.10 που εχω, αλλα really οι διαφορες ειναι απειροελαχιστες σε ολλα τα μοντελλα, οπως και ο θορυβος, οταν γραφει γουργουριζει λιγο, λογικο ειναι και δεν ειναι κατι που θα σε κουφανει! Απλα να μην ξεχασεις να βγαλεις τελειως το jumperaki, ειμαι σιγουρος οτι ειναι κατι που πολοι δεν προσεχουν. Για να δουλεψει full speed 3gb/sec sata2 θελει να βγαλεις το τζαμπερακι, ειδaλοιως ειναι 1,5gb/sec
xania4ever Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Προσπάθησα να βγάλω το jumperaki δεν τα κατάφερα.Αλλά έτσι κι αλλιώς η μητρική μου υποστηρίζει 1.5 gb/sec οπότε θα το αφήσω έτσι.
tzinos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 ελα μωρε δεν ειναι δυσκολο με ενα λεπτο μαχαιρι, ενα κατσαβιδι το σπρωχνεις προς τα πανο. Anyway.... Τον πηρες δηλαδη τελικα?
xania4ever Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Ναι τον πήrα πολύ καλός και αθόρυβος.Ευχαριστώ για την πολύτιμη βοήθεια σου.
Skylined Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Ναι τον πήτα πολύ καλός και αθόρυβος. Αναρωτιέμαι τί εννοείτε όταν λέτε πως ο σκληρός είναι αθόρυβος. Στον υπολογιστή μου το μόνο που ακούγεται είναι οι σκληροί, οι οποίοι μου παίρνουν τ' αυτιά κάθε μέρα. Απ' τους 7200.9 που έχω ως τους 7200.11 υπάρχει τόση μεγάλη διαφορά;
xania4ever Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Εντάξει τελικά δεν είναι και τελείως αθόρυβος κάτι κρ κρ τα κάνει αλλά καμία σχέση με τον wd.
bezoss Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 εχω τρεις 500ριδες τετοιους, ο ενας απο χανια(πηγενε στο μαgαζι τ3 κοντα στην πυροσβεστικη/δημαρχιο)! Οι αλλοι 2 απο eshop, απο τους οποιους εφτασε ο ενας πεθαμενος και περιμενο αντικατασταση (πιο φτηνα τους ειχε τελικα το τ3!!καλλα μου κοβει εμενα και λιγο). Μια χαρα δισκοι, σαν να λειτουργουνε πιο γρηγορα απο τον 7200.10 που εχω, αλλα really οι διαφορες ειναι απειροελαχιστες σε ολλα τα μοντελλα, οπως και ο θορυβος, οταν γραφει γουργουριζει λιγο, λογικο ειναι και δεν ειναι κατι που θα σε κουφανει! Απλα να μην ξεχασεις να βγαλεις τελειως το jumperaki, ειμαι σιγουρος οτι ειναι κατι που πολοι δεν προσεχουν. Για να δουλεψει full speed 3gb/sec sata2 θελει να βγαλεις το τζαμπερακι, ειδaλοιως ειναι 1,5gb/sec Καλησπέρα παιδιά! Το πρώτο μου μήνυμα..και η εγγραφή μου σε αυτό το site:) έχω ερώτηση! Πήρα και γω αυτό τον δίσκο χτές... είχα διαβάσει στο νέτ ότι γενικά οι seagate είναι αξιοπιστοί και αυτός έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά και τον τσίμπησα και γώ. Τον έχω κάνει εξωτερικό μέσα σε ένα icy box...διάβαζα στο νετ ότι γενικά κάνουν θόρυβο και προτιμήστε wd και τέτοια... ε βασικά είναι ίδιοι σε θέμα θορύβου...απλά αυτό που με ανησυχεί είναι το κρ κρ κρ κρ κρ που κάνει..κυρίως όταν κάνει writing Και λίγες φορές όταν κάνει reading...σε σχέση με έναν wd Που έχω... να ανησυχήσω? ή είναι οκ λέτε? ευχαριστώ πολύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.