freetomi24 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Παιδια γεια σας! Ειπα και εγω να βαλω linux ubuntu 6.10.. τωρα τα κατεβαζω.... πηγα να περασω την 7,10 αλλα εκανα boot διαλεξα την πρωτη επιλογη και με εβγαλε σε παραθηρα οπως περναμε σε windows... γιατι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Να περάσεις την 7.10 που είναι και η πιο πρόσφατη.Γίνε λίγο συγκεκριμένος στο τι έγινε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freetomi24 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 κανω boot from cd και μου κάνει την εγκατάσταση οπως περνάμε τα xp... ενω θα επρεπε να μου κανει αλλιως την εγκατασταση... ετσι http://www.digitalnews.gr/modules/smartsection/item.php?itemid=30 στην εκδοση 7.10 δεν μου εχει την επιλογη start or instal ubuntu. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Μηπως κατεβασες κατα λαθος την alternative εκδοση που κανει μονο εγκατασταση και δεν ειναι live cd (δεν εχει γραφικο περιβαλλον)? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freetomi24 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 μπορεις να μου δωσεις το ling να το κατεβασω?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 ftp://ftp.ntua.gr/pub/linux/ubuntu-releases/7.10/ubuntu-7.10-desktop-i386.iso Απο τον ftp του Πολυτεχνειου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freetomi24 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 σε ευχαριστω φιλε μου!! μπορειτε να με βοηθησετε και σε κατι αλλο? θελω να βαλω το vmware server αλλα μου βγαζει σφαλμα 511 vmware-serverd service is not running ξερει κανεις τι ειναι? μου ειπε ενα παιδι ετσι να περασω το linux... ειμαι παντελος ασχετος και παρολο που διαβα τοσα πολλα πιο πολυ μπερδευτικα! Καποιοι κανουν το λαθος και χρησιμοποιουν ορους που για τους αρχαριους ειναι κινεζικα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pisio Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Πού προσπαθείς να εγκαταστήσεις το vmware server Σε Windows ή σε Linux Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freetomi24 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 σε windows xp sp2.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Παιδια γεια σας! Ειπα και εγω να βαλω linux ubuntu 6.10..τωρα τα κατεβαζω.... πηγα να περασω την 7,10 αλλα εκανα boot διαλεξα την πρωτη επιλογη και με εβγαλε σε παραθηρα οπως περναμε σε windows... γιατι? εβαλες boot from hard disk και ξεκινησαν τα windows ? βαλτο παλι το cd και μπες μεσα στο ubuntu και μετα απο 15 λεπτα γνωριμιας κανε ενα install κανονικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freetomi24 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 μπες μεσα στο ubuntu και μετα απο 15 λεπτα γνωριμιας αυτο ειναι το προβλημα... δεν μου βγαζει αυτην την γνωριμία αλλα τωρα θελω να τα περασω με vmware server αλλα οπως ειπα μου βγαζει σφαλμα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pisio Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Δεν ξέρω άμα κοίταξες στο google αλλά τώρα που κοίταξα λίγο βρήκα τα παρακάτω αποτελέσματα http://communities.vmware.com/thread/85678 http://communities.vmware.com/message/410150 ρίξτα μια ματιά Βρήκα και ένα How To για να κάνεις εγκατάσταση Linux σε Virtual Machine http://hacktivision.com/index.php?blog=2&title=how-to-install-ubuntu-virtual-machine&more=1&c=1&tb=1&pb=1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freetomi24 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Συγνωμη για την βλακια μου αλλα δεν μπορω να βγαλω ακρη.... δεν ξερω καλα αγγλικα... μπορει να βοηθησει κανεις στην μετάφραση των παρα πανω lings? (μονο για το προβλημα... το How To ειμαι οκ!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pisio Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Ούτε εγώ ξέρω καλά Αγγλικά φίλε μου για να σε βοηθήσω Άμα ήτανε στα Γερμανικά κάτι θα κάναμε Άμα βρω όμως καμιά λύση θα ενημερώσω Για δόσε σε cmd net start vmserverdwin32 Θα σου βγάλει το ίδιο πρόβλημα?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freetomi24 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Τιποτα φιλαρακι!! Αχ αυτα τα αγγλικα! δεν τα εμαθα μικρος τωρα καλα να παθω! σε ευχαριστω παρα πολυ για τον κοπο σου!! Αν δω οτι δεν γίνεται τιποτα δεν θα βαλω linux και θα μεινω με τα παράθυρα που τα ξερω καλα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.