jakegate7 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Λοιπόν έχω κάποιες απορίες για το pidgin.. 1)Υπάρχει η δυνατότητα να εμφανίζετε ένα μήνυμα δίπλα από το όνομά μας όπως είναι και στο msn:p? 2)Μπορούμε να στέλνουμε off line messages όπως είναι και στο msn:p? Όσο και να έψαξα στα plugins και στο preferences δε βρήκα τίποτα. Ευχαριστώ πολύ και καλό βράδυ
parsifal Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 1. Νομίζω όχι 2. Όχι Για το 2 : πολύ πιθανόν να προστεθεί στο μέλλον. Ήδη άλλοι εναλλακτικοί clients το υποστηρίζουν, απ' όσο ξέρω.
jakegate7 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Σε ευχαριστώ parsifal,καλό σου βράδυ
jakegate7 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 υπάρχει κάποιο plugin ώστε όταν είμαι away και μου στέλνει κάποια επαφή μήνυμα να στέλνει μόνο του μια προκαθορισμένη απάντηση(πχ "δε βλέπεις ότι είμαι away,τι στέλνεις μήνυμα").στο buddy pounces όταν επιλέγεις Pounce when buddy sends a message δε σε αφήνει να επιλέξεις "send a message". ευχαριστώ.
parsifal Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δες το παρακάτω link που εξηγεί πιο plugin πρέπει να περάσεις και τις ρυθμίσεις του: http://home.bhindz.net/lang/en-us/2008/04/mesin-penjawab-di-pidgin/ Επίσης, για την περίπτωση όσων ανοίξουν το thread και δεν προσέξουν ότι οι 2 ερωτήσεις στην αρχή του thread έγιναν πριν 2 περίπου χρόνια, οι απαντήσεις έχουν αλλάξει πλέον σε 1:Ναι - 2:Ναι.
jakegate7 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 ευχαριστώ πολύ!!! καλό σου βράδυ parsifal.
DJTaurus Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Συντομευσεις απο πληκτρολογιο μπορουμε να του βαλουμε....δλδ να κλεινω τα παραθυρα στο chat με το esc οπως και στο msn?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.