Προς το περιεχόμενο

PSP CFW STORE?

Susi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Έχεις πμ εδώ και ώρα...

Για να μη ψάχνεις τι και πώς...

Θα στο έκανα κ εγώ αλλα δυστυχώς η μπαταρία μου αν και την άνοιξα είναι "περίεργη" και ακόμα δεν υπάρχει σίγουρος τρόπος για να την κάνω pandora..

slim ή phat η μπαταρια?πες γιατι ανοιξα τη δικια μου (σλιμ) και εχει μικροτερη πλακετα απο της φατ.παντως και στις δυο περιπτωσεις πρεπει να κοψεις ενα συγκεκριμενο ποδαρακι απο ενα συγκεκριμενο τσιπακι...:rolleyes: αν βρω,θα βαλω φωτο και για τις δυο.

Δημοσ.
φιλε ωραια ολα αυτα που λες , αλλα διστιχως δεν γνωριζω τηνδιαδικασια ... πιστευω

πως δεν ειναι και οτι πιο δυσκολο.. θα ηθελα αυτες τισ εφαρμογες.. wifi radio, pdf reader, skype,msn,Gps.k ytube , ..καποια μερα θα βρω την ακρη..

αν εμενες γιαννενα ρε φιλε,το δινω σε εναν που εφτιαξε και το δικο μου (που το 'χα

γ@μ@σει και δεν επαιρνε μπρος με τιποτε:X:X:X)για 30 ευρω και με 3.90 m33.

Δημοσ.

Και εγω σου προτεινω να μην το πας σε μαγαζι :)

Ειναι τζαμπα λεφτα, καλυτερα αγορασε μια pandora να την εχεις

Εγω το πηγα σε μαγαζι καθως ειχα εκνευριστει οσο προσπαθουσα να το κανω μονος μου και βιαζομουν να το φτιαξω γρηγορα

Ειχα κανει το πιο δυσκολο, ειχα φτιαξει την pandora the hard way αλλα για καποιο λογο δεν δουλευε το memory stick, οποτε λεω δεν γα.... παω στο μαγαζι να τελειωνω

Οσο για το ποδαρακι δεν χρειαζετε να το κοψεις γιατι μετα δεν μπορεις να την κανες κανονικη, γινεται ιδια δουλεια γεφυρωνοντας 2 ποδαρακια, και μετα απλα κοβεις το καλωδιο και γινεται κανονικη

Δημοσ.

Οσο για το ποδαρακι δεν χρειαζετε να το κοψεις γιατι μετα δεν μπορεις να την κανες κανονικη, γινεται ιδια δουλεια γεφυρωνοντας 2 ποδαρακια, και μετα απλα κοβεις το καλωδιο και γινεται κανονικη

γίνεται και να το κόψεις το ποδαρακι.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Όχι και ερασιτέχνες ρε φίλε!!!Έλεος!!!Που ξέρουν παραπάνω οι μαγαζάτορες από μας...Αφού από μας παίρνουν τις πληροφορίες για το πως θα το κάνουν...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...