Susi Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 καλησπερα, εχω ενα psp lite , γνωριζει κανεις καποιο καταστημα στην θεσσαλονικη οπου να μπορω να το δοσω να μου το ετιμασουν ,ετσι ωστε να παιζει τα .cso backups απο το μεμορι στικ? ευχαριστω.
zoocra77 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Μαγαζί όχι αλλα κανά φιλαράκι που μένει στη Θεσσαλονικη θα μπορουσε να σε βοηθησει με αντάλλαγμα ενα καφε!Δεν είναι τπτ και δεν αξίζει να δώσεις 40 ευρω για κάτι τέτοιο!
kostasSTi Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Σωστός ο zoocra77. Δεν είναι τόσο δύσκολο... Μπορείς να μιλήσεις με τα παιδιά στο pspgr που ασχολούνται συνεχώς και είναι πάντα πρόθυμοι να βοηθήσουν.
Susi Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας, δεν ειμαι διατεθημενος να ρισκαρω μια ενδεχομενη βλαβη στο εργαλειο.μπρικαρισμα που λετε οι κατεχοντες,επισης δεν γνωριζω καποιον που να μπορει να το κανει. ενα παλικαρι απο δω μου εκανε μια προταση πωλησης για pandora batery αλλα μου φανικε λιγο ακριβουτσικη,,.. οποτε σινεχιζω το ψαξιμο για καποιον η καπου να το παω .. ναστε καλα παιδια..(εχω ειδη κανι αντιστιχο ποστ στο http://pspemulation και περιμενω ισως και απο εκει μια απαντηση που θα με ε3υπηρετουσε στο προβλημα μου).
klainmaingr Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Μπές στο pspgr στα pandora forums και θα βρείς αυτό που ψάχνεις... Σίγουρα θα υπάρξει κάποιος να σε βοηθήσει και να σημειώσω ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΠΡΙΚΑΡΕΙΣ με pandora.. Αντίθετα αυτό που κανονικά κάνει η pandora είναι να ΞΕμπρικάρει... Επίσης αν κανονίσετε με το γνωστό φίλο στείλτε και μένα ένα πμ πότε/πού είτε εδώ είτε στο pspgr για ξεμπρικάρισμα γιατι δυστυχώς δεν βρήκα χρόνο ακόμα να συνεννοηθώ.. Σίγουρα πάντως μην το κάνεις αυτό στο εαυτό σου να το πάς σε μαγαζί.. Καλύτερα αγόρασε μια pandora...
Susi Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 file k.maingr, οπως ειπα δεν διατιθεμαι να γινει η δουλεια απο καποιον ερασιτεχνη στο ειδος. τοσα μελη εδω και δεν 3ερει κανεις καποιο καταστημα στην θεσσαλονικη? μου κανει εντυπωση.... (σου παραθετω ενα αποσπασμα απο τον for dummies σχεδον οδηγο διμιουργιας maficgate kai pandoras battery ,του pspgr.) [Αφου φτιαχτει το στικακι παμε για την μπαταρια! Οκ ειναι δυσκολο και επικυνδινο και κανεις δεν περνει ευθυνη κλπ κλπ ολα σωστα και μην το κανετε αν δεν εχετε προετοιμαστει να πατε να αγορασετε δευτερη αν τα σκατωσετε! Μειωστε τισ πιθανοτητες εκρηξης παρακολουθωντας τα παρακατω βιντεακια!]... no comments...
klainmaingr Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 file k.maingr, οπως ειπα δεν διατιθεμαι να γινει η δουλεια απο καποιον ερασιτεχνη στο ειδος. τοσα μελη εδω και δεν 3ερει κανεις καποιο καταστημα στην θεσσαλονικη? μου κανει εντυπωση.... (σου παραθετω ενα αποσπασμα απο τον for dummies σχεδον οδηγο διμιουργιας maficgate kai pandoras battery ,του pspgr.) [Αφου φτιαχτει το στικακι παμε για την μπαταρια! Οκ ειναι δυσκολο και επικυνδινο και κανεις δεν περνει ευθυνη κλπ κλπ ολα σωστα και μην το κανετε αν δεν εχετε προετοιμαστει να πατε να αγορασετε δευτερη αν τα σκατωσετε! Μειωστε τισ πιθανοτητες εκρηξης παρακολουθωντας τα παρακατω βιντεακια!]... no comments... Ωραία... Όλα τα παραπάνω αν θέλεις να ΦΤΙΑΞΕΙΣ δική σου Pandora... Τα παιδιά στο pspgr ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ pandora & στιψκ και την χρησιμοποιούν στο psp σου για να κάνουν την βρώμικη δουλειά και να σε βοηθήσουν.. (5min δουλειά) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΛΑΘΟΥΣ!! 1+1=? Και αν πραγματικά νομίζεις οτι οι ΠΛΕΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ μαγαζάτορες που παίρνουν το psp σου και με 40 ευρώ το δίνουν στον "Χ" γνωστό τους φοιτητή/μαθητή και τους κάνει τη δουλειά είναι ειδήμονες... Τι να πώ... Εμείς δεν έχουμε να κερδίσουμε τπτ... Να σου γλυτώσουμε προσπαθούμε... Τεσπα..
Susi Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 δλδ μεσω συνενοησης μπορω να βρεθω με καποιο μελος του πσπ gr και να κανουμε δουλεια? συμφωνω σαυτα που λες δεν τα 3ερω , οτι συμβενει ετσι,(μαθητες φοιτητες κλπ), για να το λες κατι θα 3ερεις. (ακουσα την συμβουλη σου και γραφτικα στο πσπ gr , εκανα και εκι ενα ποστ να δουμε αν θα βρεθει καποιος φιλος , να του το παω να το διαμορφωσει)..
klainmaingr Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Έχεις πμ εδώ και ώρα... Για να μη ψάχνεις τι και πώς... Θα στο έκανα κ εγώ αλλα δυστυχώς η μπαταρία μου αν και την άνοιξα είναι "περίεργη" και ακόμα δεν υπάρχει σίγουρος τρόπος για να την κάνω pandora..
angel_gal Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 teleclub υπαρχει ενα καταστημα στην β.Ολγας και ενα στην επταλοφο... αν θες να μαθεις περισοτερα πμ me...
zoocra77 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Φίλε είναι τσάμπα λεφτά!Το Psp σου δεν ΥΠΑΡΧΕΙ περιπτωση να brickarei!Pandora battery ftw!Ρώτα στο psp gr που σου παν και τα παιδιά!Προσωπική γνώμη μην πάς σε μαγαζί
atomsk Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Κάτσε διάβασε μερικά guides απο net και κάντο μόνος σου το update, δεν είναι κάτι τρομερό αν διαβάσεις προσεκτικά τις οδηγίες. Δεν χάνεις τίποτα, θα μάθεις και καποια πράγματα παραπάνω. Μπορεί να σου φανεί περίεργο αλλά το psp έχει απίστευτες δυνατότητες με custom firmware. Πέρα απο το γεγονός ότι μπορεί να παίζει κόπιες απο την memory stick μπορείς να εγκαταστήσεις homebrew το οποίο κάνει πράγματα όπως: - youtube μέσω wifi φυσικά - video/audio streaming απο το pc σου επίσης μέσω wifi - emulators, emulators, emulators - παλιά adventures της lucas arts με SCUMMVM - SSH client για remote shell σε linux - Υποστήρηξη ασύρματου πληκτρολογίου - Instant Messaging - Ραδιόφωνο online μέσω wifi - Kαι άπειρες άλλες εφαρμογές που καθιστούν το psp σου ένα φορητό pc
Susi Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Έχεις πμ εδώ και ώρα...Για να μη ψάχνεις τι και πώς... Θα στο έκανα κ εγώ αλλα δυστυχώς η μπαταρία μου αν και την άνοιξα είναι "περίεργη" και ακόμα δεν υπάρχει σίγουρος τρόπος για να την κάνω pandora.. σε ευχαριστω πολυ φιλος. απο σω καταλαβα το ατομο που λες , το αναφερουν ως expert! οποτε θα κανουμε δουλεια. και παλι ευχαριστω..
Susi Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Κάτσε διάβασε μερικά guides απο net και κάντο μόνος σου το update, δεν είναι κάτι τρομερό αν διαβάσεις προσεκτικά τις οδηγίες. Δεν χάνεις τίποτα, θα μάθεις και καποια πράγματα παραπάνω. Μπορεί να σου φανεί περίεργο αλλά το psp έχει απίστευτες δυνατότητες με custom firmware. Πέρα απο το γεγονός ότι μπορεί να παίζει κόπιες απο την memory stick μπορείς να εγκαταστήσεις homebrew το οποίο κάνει πράγματα όπως: - youtube μέσω wifi φυσικά - video/audio streaming απο το pc σου επίσης μέσω wifi - emulators, emulators, emulators - παλιά adventures της lucas arts με SCUMMVM - SSH client για remote shell σε linux - Υποστήρηξη ασύρματου πληκτρολογίου - Instant Messaging - Ραδιόφωνο online μέσω wifi - Kαι άπειρες άλλες εφαρμογές που καθιστούν το psp σου ένα φορητό pc φιλε ωραια ολα αυτα που λες , αλλα διστιχως δεν γνωριζω τηνδιαδικασια ... πιστευω πως δεν ειναι και οτι πιο δυσκολο.. θα ηθελα αυτες τισ εφαρμογες.. wifi radio, pdf reader, skype,msn,Gps.k ytube , ..καποια μερα θα βρω την ακρη..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.