1234 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; edit: Sorry παιδιά, άκυρο, το βρήκα. Θέλω να ρωτήσω και κάτι άλλο όμως: γραμματοσειρά μπορώ να αλλάξω σε ένα forum που δημιουργώ;
1234 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Ποιό forum χρησιμοποιείς; Simple machines forum - SMF
1234 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Simple machines forum - SMF Γίνεται τελικά αυτό που ζητάω (γραμματοσειρά μπορώ να αλλάξω σε ένα forum που δημιουργώ);
silverthan Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Θα μπεις στο configuration --> current theme --> Modify the style.css file. (colors, fonts, etc.) και θα πειράξεις το style, όπου έχει π.χ Verdana βάλε εσύ το καινούριο.
1234 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Ευχαριστώ πολύ! Το έκανα και είναι μια χαρά! Τώρα αντιμετωπίζω άλλο πρόβλημα: Όταν κάποιος έχει απαντήσει σε ένα θέμα και το βλέπω πρώτη φορά (ή όποιος άλλος το δει πρώτη φορά), βγαίνει δίπλα από το θέμα ένα κουτάκι που λέει Νέα, αλλά βγαίνει και ένα κόκκινο Χ δίπλα, ξέρεις, σαν να μην μπορεί να εμφανιστεί ένα εικονίδιο. Μήπως γνωρίζεις πως μπορω να το διορθώσω αυτό; Ή έστω να μη βγαίνει καθόλου;
silverthan Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Λογικά λείπει αυτό το εικονίδιο. Τι url έχει? Βάλε το mouse πάνω και δες
1234 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Λογικά λείπει αυτό το εικονίδιο. Τι url έχει? Βάλε το mouse πάνω και δες Sorry που άργησα να απαντήσω αλλά είχα πρόβληματα με το forum. Τέλος πάντων, τώρα όλα καλά. Όταν βάζω πάνω το mouse, το μόνο που μου δείχνει είναι η λέξη Νέα, είτε το βάλω στο Χ είτε στη λέξη Νέα που γράφει μέσα στο κουτάκι. Όταν όμως πατάω δεξί κλικ - properties, μου δείχνει την url, στην οποία όταν πάω να την ανοίξω σε μια σελίδα, μου γράφει: The page cannot be found. Καμία πρόταση για το τι πρέπει να κάνω;
1234 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Όταν κάποιος έχει απαντήσει σε ένα θέμα και το βλέπω πρώτη φορά (ή όποιος άλλος το δει πρώτη φορά), βγαίνει δίπλα από το θέμα ένα κουτάκι που λέει Νέα, αλλά βγαίνει και ένα κόκκινο Χ δίπλα, ξέρεις, σαν να μην μπορεί να εμφανιστεί ένα εικονίδιο. Μήπως γνωρίζεις πως μπορω να το διορθώσω αυτό; Ή έστω να μη βγαίνει καθόλου; Ξέρει κανείς τελικά πως θα το βγάλω αυτό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.