Προς το περιεχόμενο

Σύγκριση μεταξύ Turbo-X Dominus - Toshiba Qosmio

gesualto

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μερες με τρωι αυτοι η απορία ποιος απο τους δυο και γιατι ειναι καλύτερος . τα χαρακτιριστικα του turbo X ειναι intel core 2 T9500 2,6ghz μνημη 4gb ddr2 και καρτα γραφικών nvida geforce 8800 GTX 512 mb .το μηχανιμα αυτο κοστίζει περίπου 1100 ευρο . τωρα απο την αλλη πλευρα το toshiba έχει Intel® Core™2 Duo T7600(4MB cache, 2,33 GHz, 667MHz FSB), 2 GB (1GB + 1GB) DDR2 RAM, 320GB (160GB + 160GB) 5400rpm with RAID support, 17" TruBrite® TFT WUXGA (1920x1200), NVIDIA® GeForce™ Go 7600, 256 MB DDR2 RAM, 16x PCI Express και πολλα άλλα extra που λιγο πολυ τα έχουν ολα αλλα η μαγική τιμή του είναι 3568.48? ????

θελω εδώ την δική σας γνώμη . Ποιό απ οτα δύο ειναι καλύτερα και αν αχιζει να δώσεις για ενα lap top τόσα λεφτα και σε 3 χρόνια να ειναι χεπερασμένος . τι παραπάνω δυνατότητες σου δίνει ??

ευχαριστώ για της απαντησης σας !!!

Δημοσ.

Οσα ευρώ και να σου περισσεύουν δεν αξίζει σε καμία περίπτωση να διαθέσεις τέτοιο ποσό για ένα φορητό. Οτι δυνατότητες και αν έχει. Γενικά στο κόσμο του hardware το καλύτερο είναι συνήθως αυτό με το καλύτερο δείκτη value for money και όχι απαραίτητα το ταχύτερο ή ακριβότερο και εκεί το Toshiba που λες χάνει κατά κράτος.

Αν για τη χρήση που θέλεις σε καλύπτει το turbo-X αγόρασέ το.

Δημοσ.

Φίλε εγώ σου προτείνω τον Turbo-X γιατί έχει πολύ καλύτερα χαρακτηριστικά από τον Toshiba αν και δεν ξέρω από αξιοπίστια και ποιότητα πως πάνε τα μηχανάκια του πλαισίου.Μπορώ να ρώτησω και κάτι άλλο,μήπως έχεις κάνει λάθος στην τίμη του Turbo-X γιατί είναι πολύ μίκρη;

Δημοσ.

μαλλον τρελος θα ειναι καποιος να δωσει 3 χιλιαδες να παρει toshiba και μαλιστα το συγκεκριμενο μοντελο και απο την αλλη ποιο τρελος ειναι αυτος που θα ρισκαρει να παρει φορητο μαρκας ουγκα μπουκγα πλαισιο.Μακραν τα ποιο απαισια που εχω δει.ζεστενονται κανουν θορυβο και εχουν χαμηλα στανταρ,μεγαλη καταναλωση χαμηλης ποιοτητας οθονες και πλαστικα....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...