therock Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Εκανα ενα search και βρηκα ενα της lg. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.330620 -Ειναι το μονο που υπαρχει αυτην τη στιγμη στο εμποριο η γνωριζετε και καποιο αλλο. -Θεωρειτε καλη την τιμη των 200 περιπου ευρω για την στιγμη αυτη? -Σαν dvd burner θα ειναι αξιοπιστο ή θα ηταν προτιμοτερο να παρω ενα καλυτερο dvd burner και να περιμενω μεχρι να πεσουν οι τιμες στην αγορα? -Παντως hd/bluray recording δυνατοτητες δεν με απασχολουν την στιγμη αυτη,απλως θελω να εχει την δυνατοτητα αναγνωσης σε περιπτωση που χρειαστει να νοικιασω κανα δισκακι.Αληθεια εχει ξεκινησει η ενοικοιασει hd δισκων απο τα video club?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Γιατί να πάρεις HD-DVD/Blu-ray reader κι όχι απλό Blu-ray reader; Το HD-DVD μόλις πέθανε: http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2026682&postcount=49 Απλώς δεν το'χουν θάψει ακόμα.
therock Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Το ειχα υποψιν μου,αυτο ομως σημαινει πως αμεσα σταματαει η παραγωγη των διαφορων multimedia περιεχομενων σε hd-dvd δισκακια? Και τι γινεται με οσα εχουν ηδη κυκλοφορησει?Ειναι αμελητεα σε ποσοστητα? Με σκετο bd-reader τι χρηματα γλιτωνω?
Arkudas Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Εγώ βασικα παραγωγες σε HD-DVD δεν εχω δει και πουθενα, ενω Βlu-ray, ναναι καλα η sony, εχει αρκετες. και στο κατω κατω αν πεθανει το ενα format οτι εχει προλαβει να βγει, σιγουρα θα βγει και στο αλλο, οποτε μη σκας.
axaxouxas Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 με 275 ευρω παιρνεις γραφτηρι μπλου - ντι-βι-ντι - σι-ντι και αναγνωστηρι χαιντεφ - μπλου - ντι-βι-ντι - σι-ντι Νομιζω ειναι της LG
afantos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Το HDDVD τέλος, περίμενε λίγο και θα πέσει η τιμη στο blue ray τώρα είναι πολύ ακριβό ακόμα...
after Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 R.I.P. hd-dvd λοιπον Ουτε που προλαβαμε να το δουμε και εξιφανιστει!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.