yotopia Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Γεια σας, προσπαθω μεσω nero να γραψω σε dvd μερικα video clip που έχω κατεβάσει απο το youtube με καταληξη vis και δεν μου τα γραφει. Μπορείτε παρακαλω να μου δώσετε μία λύση εάν υπάρχει? Σας ευχαριστω
parsifal Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Από το YouTube και με κατάληξη .vis; Σίγουρα όχι .flv; Με ποιο πρόγραμμα/browser plugin τα κατέβασες ως αρχεία στο PC;
yotopia Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση, τα μετέτρεψα σε flv και λύθηκε το πρόβλημα. Και πάλι ευχαριστώ.
hniko Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Γεια σας, προσπαθω να κατεβασω μερικα video για εγγραφη απο το youtube και δεν μπορω. Μπορείτε παρακαλω να μου δώσετε μία λύση εάν υπάρχει? Σας ευχαριστω
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Γεια σας, προσπαθω να κατεβασω μερικα video για εγγραφη απο το youtube και δεν μπορω.Μπορείτε παρακαλω να μου δώσετε μία λύση εάν υπάρχει? Σας ευχαριστω Αν χρησιμοποιεις firefox απλα προσθεσε αυτο .
ariadgr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Υπάρχει και αυτό αλλά προσωπικά δεν μπορώ να κατεβάσω, δεν ξέρω γιατί....
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Υπάρχει και αυτό αλλά προσωπικά δεν μπορώ να κατεβάσω, δεν ξέρω γιατί.... Πολυ καλο.Σου λεει και σε τι ποιοτητα μπορεις να το κατεβασεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.