mitsdim1 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Παιδια θελω την βοηθεια σας. Σημερα το πρωι αναψα τον υπολογιστη και μου εβγαλε το μνμ the case has been opened, press spacebar to continue. Δεν το εχει ξανα βγαλει ποτε κ αν ξερετε να μου πειτε γιατι το εβγαλε και πως φτιαχνεται.φταιει η M/B η το κουτι? Ευχαριστω.
angmar Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Δεν είναι τίποτα μην αγχώνεσαι. Μερικά κουτιά έχουν ένα διακόπτη ο οποίος συνδέεται με τη motherboard και ανιχνεύει αν έχει μείνει ανοιχτό το κουτι. Δες αν είναι καλά κλειστό το δικό σου και αν θες να απενεργοποιήσεις αυτή την επιλογή μπές στο bios, βρες την και κλείσ' την. Λέγεται Chassis Intrusion Detection και συνήθως την έχουν μαζί με το Health του υπολογιστή.
mitsdim1 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 φιλε σε ευχαριστω. επειδη το κουτι μου ειναι για τα μπαζα, το απενεργοποιησα και ησυχασα.Ευχαριστω.
angmar Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Δεν κάνει τίποτα, γι' αυτό είμαστε 'δω. Χαίρομαι που βοήθησα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.