-WISE- Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 πλύση εγκεφάλου,πάνω από 3587 φορές ! +7 απο μενα!!!
VaSouLaKi Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Φυσικά και δεν μπορούμε να συγκρίνουμε τα μεγάλα ονόματα του έντεχνου ή του ροκ τραγουδιού με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη....απλά είναι καλός στο είδος του στα ελαφροποπάκια...
lefter Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 γεια σε ολους του ταιριαζει η λεξη φαινομενο ? για μενα με τιποτα
poscaman Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 γεια σε ολουςτου ταιριαζει η λεξη φαινομενο ? για μενα με τιποτα οχι,και για μενα δεν του ταιριαζει η λεξη φαινομενο.ειναι απ τους τραγουδιστες που δεν ξερω απο ποιον,αλλα προωθειται.πολυ μαλιστα,και βγαζει ματι.απο κει κι υστερα ενας τραγουδιστης δεν κρινεται απ'τα τραγουδια που του ΔΙΝΟΥΝ να τραγουδησει,αλλα απ'τις εκτελεσεις που κανει και την φωνη του.
Sorath Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 υστερα ενας τραγουδιστης δεν κρινεται απ'τα τραγουδια που του ΔΙΝΟΥΝ να τραγουδησει,αλλα απ'τις εκτελεσεις που κανει και την φωνη του. Συγνώμη αλλά εγω κρίνω ΠΡΩΤΑ για τα τραγούδια που ερμηνεύει και μετά για τις εκτελέσεις του. Τα τραγούδια του ΜΙχαλάκη δεν είναι άσχημα. Ακούγονται άνετα στο χαλαρό. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι φαινόμενο. Και κυρίως μου την σπάει αυτό το αλαζονικό στυλάκι που έχει. Και καλά "ηρθα εγώ και τους γ..σα όλους!"
VaSouLaKi Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 γεια σε ολουςτου ταιριαζει η λεξη φαινομενο ? για μενα με τιποτα Χρησιμοποιώντας την λέξη αυτή ''φαινόμενο'' ως τίτλο του θέματος ...δεν την εννοούσε κυριολεκτικά!!! Φαίνεται καθαρά ότι δεν την εννοεί απο τα λεγομενά του...
Typhoon Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Εγώ είχα την εντύπωση ότι ο Χατζηγιάννης έγραφε μόνος του τα τραγούδια του (σιγά το κατόρθωμα θα μου πείτε αλλά κάτι είναι και αυτό...)?
tzogoula Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Εγώ είχα την εντύπωση ότι ο Χατζηγιάννης έγραφε μόνος του τα τραγούδια του (σιγά το κατόρθωμα θα μου πείτε αλλά κάτι είναι και αυτό...)? γραφει την μουσικη στα περισσοτερα
tempo Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 ποιό φαινόμενο???? σιγά, κόψτε που έγινε και ο Χατζηγιάννης φαινόμενο!!!!
liakos18 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 "Να 'μαι στα σύννεφα ψηλά με ένα τηλέφωνο αγκαλιά.."
porco_rosso21 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 "Να 'μαι στα σύννεφα ψηλά με ένα τηλέφωνο αγκαλιά.." AXAXAXAXA,λεει κ τετοιες πιπες?αχαχαχαχαχ,γαματοοοο!!!
liakos18 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 AXAXAXAXA,λεει κ τετοιες πιπες?αχαχαχαχαχ,γαματοοοο!!! Να φανταστώ ότι δεν βλέπεις τηλεόραση, ε;
The_Judas Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 "Να 'μαι στα σύννεφα ψηλά με ένα τηλέφωνο αγκαλιά.." Σιγά μην πιάνει σήμα η cosmote τόσο ψηλά
Sellers Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 AXAXAXAXA,λεει κ τετοιες πιπες?αχαχαχαχαχ,γαματοοοο!!! Και συνεχίζει μάλιστα, ''όπως οι φλέβες δυνατά (:confused:) τ'ακούω πάλι να χτυπά''. Δηλαδή πρέπει να είσαι πολύ πρεζόνι για να ανεχτείς τέτοιν στίχο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις