Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δεν είμαστε εδώ για να βάλουμε μυαλό σε κανέναν...

Την γνώμη μας λέμε...

Και κάποιες αλήθειες που δεν λέγονται...

Αυτα ολα τους τα ειπαμε 10 σελιδες πριν...Και ομως ακομα εδω εισαστε και μιλατε...Αφου τα πιτσιρικια ΔΕΝ βαζουν ποτε μυαλο οπως δεν βαζαμε και εμεις στα 15-20 δεν βρισκω τον λογο να επιμενετε....

• Απαντ. 298
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και η Πρωτοψάλτη κάνει "διασκευές" σε πολλά κομμάτια της..τι παει να πει αυτό οτι δεν είναι φωνάρα; Και η Πεγκυ ζήνα και η Νατάσα Θεωδορίδου, Πάριος, Ρέμος και πολλοί αλλοι το κάνουν, αυτοί τι είναι, μπάζα; Προφανώς παίρνουν άδειες απο τους συγκεκριμένους συνθέτες-μουσικούς για να χρησιμοποιούν έστω και ένα μικρό κομμάτι απο το τραγούδι τους. Δεν μπορώ να καταλάβω που είναι το πρόβλημα με τον Χατζηγιάννη και τον χορηγό του, ο φελπς, o tiger woods και αυτοί μ΅@λακς είναι; Αμαν σας δίνανε και σας εκατομμύρια πείτε οχι...:P:p.

Δημοσ.
Αν ήσουν μαζί μου

Μουσική/Στίχοι: Χατζηγιάννης Μιχάλης/Βραχάλη Ελεάνα

Παιρνουν αδεια και βαζουν το ονομα τους χωρις να αναφερουν πουθενα τους μουσικους του original? Δε στεκει αυτο που λες.

Τωρα για τη μουσικη ποιοτητα των υπολοιπων που αναφερεις, μαλλον εχουμε διαφορετικη αποψη.

Δημοσ.
Παιρνουν αδεια και βαζουν το ονομα τους χωρις να αναφερουν πουθενα τους μουσικους του original? Δε στεκει αυτο που λες.

.

Κοίτα μπορεί να μην στέκει αλλά του Χατζηγιάννη τα τραγούδια θελουμε-δεν θέλουμε ακούγονται πολύ, αν αντέγραφε κομμάτια χωρίς να τα πλήρωνε η εταιρία του, θα είχε ξεσπάσει πόλεμος "πνευματικών δικαιωμάτων". Τόσοι δικηγόροι είναι πίσω απο την δισκογραφική εταιρία που ειναι ο Χατζηγιάννης, δεν νομίζω να είναι τόσο βλάκες..

Τωρα για τη μουσικη ποιοτητα των υπολοιπων που αναφερεις, μαλλον εχουμε διαφορετικη αποψη

Έχεις δίκαιο γιαυτό υπάρχουν διαφορετικά είδη μουσικής:-)

Δημοσ.
Κοίτα μπορεί να μην στέκει αλλά του Χατζηγιάννη τα τραγούδια θελουμε-δεν θέλουμε ακούγονται πολύ, αν αντέγραφε κομμάτια χωρίς να τα πλήρωνε η εταιρία του, θα είχε ξεσπάσει πόλεμος "πνευματικών δικαιωμάτων".

Καλα το οτι τα ακουμε εμεις δε σημαινει οτι τα εχουν ακουσει και πχ οι lynyrd skynyrd και η εταιρια τους.;)

Αλλωστε δε μιλαμε για πιστη αντιγραφη, περισσοτερο για κλεψιμο riffs και μελωδιων.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Χώρισε ο Χατζηγιάννης με την Ολυμπίου

83358.jpg

Ο χωρισμός του πολύ γνωστού σε όλους Μιχάλη Χατζηγιάννη με την Δέσποινα Ολυμπίου είναι πλέον γεγονός.

Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε ασυνόδευτη την προηγούμενη εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη στα εγκαίνια μαγαζιού.

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δημοσ.

Προ καιρου κυκλοφορησε οτι γνωστοτατος "μπρουταλ" καλιτεχνης τσακωθηκε ασκημα με την επι πληρωμη επισης διασημη "αρραβωνιαστικια" του, γιατι εκεινη αρχισε να

βγαινει με αλλον και του χαλαγε τη δουλεια.

Ποιος να ειναι, ποιος να ειναι....

Δημοσ.
Προ καιρου κυκλοφορησε οτι γνωστοτατος "μπρουταλ" καλιτεχνης τσακωθηκε ασκημα με την επι πληρωμη επισης διασημη "αρραβωνιαστικια" του, γιατι εκεινη αρχισε να

βγαινει με αλλον και του χαλαγε τη δουλεια.

Μα συμβαίνουν τέτοια πράγματα στην εποχή μας; Αδυνατώ να το πιστέψω... :X

Δημοσ.

Πολύ με αρέσουν οι συζητήσεις για την τέχνη και όταν δεν ξεφεύγουν στα προσωπικά........ :P

πάντως είναι γεγονός πως ο Χατζηγιάννης είναι ένας ποπ τραγουδιστής....για εύκολα και ευκολοχώνευτα τραγούδια....δεν νομίζω πως ποτέ θέλησε να πουλήσει....ανώτερη μουσικο-στιχουργική ποιότητα....τώρα για το ότι όλα του τα τραγούδια μιλάνε για αγάπες - χωρισμούς κλπ κλπ....αυτό έχει να κάνει με το οτι αυτό είναι το στύλ του..που προφανώς του επιβλήθηκε στην αρχή...και μετά επέβαλε αυτός για να κάνει επιτυχίες-ονομα-φράγκα....πόσοι απο εσάς δλδ θα συνεχίζατε να λέτε τραγούδια με στίχο....

"Γλυκειά μητέρα με τα μυρωδάτα λόγια σου τ' αμάραντα

κι ένα τραγούδι για τα καθημερινά τα δώρα τα άχραντα

Για τα θεριά και των περήφανων αετών τα φτερουγίσματα

γειρε ψυχή μου και τα πόδια της, τα πόδια της προσκύνα τα

Ωραία πύλη με το ξεραμένο γιασεμί στο πλάι σου

στην πέτρα εκεί γονατιστό να κάνει προσευχή στη χάρη σου

και ν' αγναντεύει το κρυφό των δελφινιών συναπάντημα

την ώρα που οι πειρατές μοιράζουνε τα λάφυρά τους τ' άτιμα"

"γλυκιά μητέρα" - Σενάριο - 1995

σε καμια μπουάτ στα στενά της Πάφου θα ήταν ακόμη.....όπως σε μικρές σκηνές ανα την ελλάδα τραγουδάνε 100δες ακόμη Χατζηγιάννιδες (και απείρως καλύτεροι θα έλεγα)

Δεν μου αρέσουν τα τραγούδια του και δεν είμαι σύμφωνος με το στύλ του...μάλιστα ....στην εκπομπή μου όποτε μου ζητάνε τραγούδι του....ε...δεν πετάω και απο την χαρά μου...έστω και αν είμαι σε "ερωτικό" ραδιόφωνο......

για τις διασκευές του μάλιστα ένα έχω να πώ...."Το πάρτυ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ Χατζηγιάννη.....!!!

(ναι με έχουν πρήξει με "το πάρτυ του Χατζηγιάννη")

αυτά...bye...τα λέμε..εδω γύρω θα είμαι....

Δημοσ.

μονο και μονο ο τίτλος του topic είναι lol .

sorry δε μπόρεσα να κρατηθώ

ρε τι Χατζιαβάτης.. ακούστε μουσική επιτέλους ...

χατζιγιάννηδες βισσες βανδες κλπ όργια για κρέμασμα. αυτά + ραδιο + mtv + mad είναι για τον βούρκο...

Δημοσ.

Ε μα δεν νομίζω το νήμα αυτό να απευθύνεται στους φαν του (μιας και δεν έχεις ποστάρει ούτε ενας). Ποιο πολύ hate thread είναι :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...