Προς το περιεχόμενο

Ποιο αντι-ιικό προτιμάτε; - antivirus poll 05/2007

Eusebius

Ποιο αντι-ιικό προτιμάτε; - antivirus poll 05/2007  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Ποιο αντι-ιικό προτιμάτε; - antivirus poll 05/2007

• Active Virus Shield (AVS)
    • avast! Home Edition
    • AVG Anti-Virus Free
    • Avira AntiVir PersonalEdition Classic
    • BitDefender Antivirus
    • CA Anti-Virus (πρώην eTrust)
    • F-Secure Anti-Virus
    • Kaspersky Anti-Virus
    • McAfee VirusScan
    • NOD32 for Windows
    • Norton Antivirus
    • Panda Antivirus
    • Sophos Anti-Virus
    • Symantec AntiVirus Corporate Edition
    • Trend Micro AntiVirus (πρώην Pc-cillin)
    • ZoneAlarm Antivirus
    • Άλλο: πείτε ποιο
    • Kανένα: έχω Linux
    • Κανένα: έχω Mac OS X
    • Kανένα: πείτε γιατί

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αν και το nod32 είναι πολύ καλό σαν antivirus δυστυχώς δεν είναι ακόμα πλήρως συμβατό με vista συν το γεγονός ότι παλεύει μόνο του. προσωπικά ψήφισα το kaspersky αν και χρησιμοποιώ την σουίτα (kaspersky internet security).

πάντως περιμένω πώς και πώς να βγεί από την beta περίοδο το zone alarm το οποίο, αν και χρησιμοποιεί το antivirus του ρώσου πιστεύω ότι έχει καλύτερο firewall.

• Απαντ. 676
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Η αλήθεια πάντως είναι ότι με τα προηγούμενα Norton που είχα και ιούς είχα και dialers ακόμη. Δεν κατάφερε να τα απομακρύνει και ευτυχώς που είχα το ghost και έσωσα την κατάσταση. Λοιπόν, οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής: 1. Κάτι σαν το ghost που κάνουν τα Norton έχουν αυτά που μου γράφετε; Γιατί αν όχι, σε περίπτωση εισβολής την έχουμε άσχημα. Για σας πάντως τους λάτρεις του nod 32 βρήκα αυτό για να έχετε να τη λέτε σε όσους αμφισβητούν τις δυνατότητές του! http://www.nod32.gr/products/compare_heuristic_detection.php 2. Η επίσημη σελίδα του προϊόντος να υποθέσω πως είναι nod32.com; Η τελευταία έκδοση είναι η v2.7; Αν έχετε και κανένα link να το κατεβάσω και να το δω γράψτε το μου. 3. Να υποθέσω πάντως πως Norton και Nod δεν υπάρχει περίπτωση να συνυπάρξουν ε;

Δημοσ.
Η αλήθεια πάντως είναι ότι με τα προηγούμενα Norton που είχα και ιούς είχα και dialers ακόμη. Δεν κατάφερε να τα απομακρύνει και ευτυχώς που είχα το ghost και έσωσα την κατάσταση. Λοιπόν, οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής: 1. Κάτι σαν το ghost που κάνουν τα Norton έχουν αυτά που μου γράφετε; Γιατί αν όχι, σε περίπτωση εισβολής την έχουμε άσχημα. Για σας πάντως τους λάτρεις του nod 32 βρήκα αυτό για να έχετε να τη λέτε σε όσους αμφισβητούν τις δυνατότητές του! http://www.nod32.gr/products/compare_heuristic_detection.php 2. Η επίσημη σελίδα του προϊόντος να υποθέσω πως είναι nod32.com; Η τελευταία έκδοση είναι η v2.7; Αν έχετε και κανένα link να το κατεβάσω και να το δω γράψτε το μου. 3. Να υποθέσω πάντως πως Norton και Nod δεν υπάρχει περίπτωση να συνυπάρξουν ε;

1)το νορτον ως antivirus και μονο δεν κραταει backup. υπαρχει αλλο προγραμα που το κανει αυτο (norton ghost). περι προγραματων backup δες τη συζητηση εδω.2)η επισημη σελιδα ειναι αυτη που ειπες αλλα και η http://www.eset.com η τελευταια εκδοση ειναι η 2,7,39 και θα την βρεις εδω αν δεν θελεις να δωσεις τα στοιχεια σου για να την κατεβασεις απο την επισημη σελιδα3) αν και στο χωρο αυτο της πληροφορικης πολλα συμβαινουν δεν εχουμε ακουσει κατι , φανταζομαι σου ειναι απλη απορια ε?:lol:

Δημοσ.

1. Το σφάλμα στη σύνταξη το έχω εγώ. Από κεκτημένη ταχύτητα δε διατύπωσα καλά. Όπως τα γράφεις είναι. Έχω κάνει ήδη ghost τον υπολογιστή. Το Norton δεν είχε καταφέρει να εμποδίσει τους εισβολής και αναγκάστηκα να φορτώσω την εικόνα που είχα προνοήσει να φτιάξω. Συμφωνούμε απόλυτα λοιπόν.

2. Να σε ρωτήσω το εξής γιατί δεν κατάλαβα καλά. Αν διαγράψω το Norton Personal Firewall που έχω τώρα, αν διαγράψω και το Symantec Antivirus και κρατήσω μόνο το Norton System Works που έχει μέσα το Norton Ghost, μπορώ να φορτώσω εικόνα αν ποτέ χρειαστεί, παρότι που σαν αντιιικό τώρα θα έχω το Nod;

3, Δοκίμασα να κατεβάσω και να εγκαταστήσω το Kaspersky αλλά δεν άφηνε. Για την ακρίβεια έλεγε πως έπρεπε να απεγκαταστήσω πρώρα το αντιιικο που έχω και μετά να προχωρήσω στην εγκατάστασή του. Προφανώς θα δημιουργηθεί conflict.

Δημοσ.

μήπως παίζει και αυτό βρε παιδιά όμως λίγο;

Βέβαια, αν θέλουμε να είμαστε απόλυτα ειλικρινείς, νομίζω πως ένας βασικός λόγος που το NOD32 είναι αρκετά δημοφιλέστερο από το Kaspersky είναι και το γεγονός ότι βρίσκεται πιο εύκολα
Δημοσ.
1. Το σφάλμα στη σύνταξη το έχω εγώ. Από κεκτημένη ταχύτητα δε διατύπωσα καλά. Όπως τα γράφεις είναι. Έχω κάνει ήδη ghost τον υπολογιστή. Το Norton δεν είχε καταφέρει να εμποδίσει τους εισβολής και αναγκάστηκα να φορτώσω την εικόνα που είχα προνοήσει να φτιάξω. Συμφωνούμε απόλυτα λοιπόν.

2. Να σε ρωτήσω το εξής γιατί δεν κατάλαβα καλά. Αν διαγράψω το Norton Personal Firewall που έχω τώρα, αν διαγράψω και το Symantec Antivirus και κρατήσω μόνο το Norton System Works που έχει μέσα το Norton Ghost, μπορώ να φορτώσω εικόνα αν ποτέ χρειαστεί, παρότι που σαν αντιιικό τώρα θα έχω το Nod;

3, Δοκίμασα να κατεβάσω και να εγκαταστήσω το Kaspersky αλλά δεν άφηνε. Για την ακρίβεια έλεγε πως έπρεπε να απεγκαταστήσω πρώρα το αντιιικο που έχω και μετά να προχωρήσω στην εγκατάστασή του. Προφανώς θα δημιουργηθεί conflict.

1) το λυσαμε8-)

2) δεν παιζει κανενα ρολο το τι αντιβιοτικο εχεις με το προγραμα backup μην ανησυχεις.

3)ναι θα εχεις προβληματα πρεπει να απεγκαταστησεις το antivirus σου για να βαλεις ενα αλλο!

κατι που θελω να σε ρωτησω εσυ τα εχεισ ολα σε ενα, σαν πακετο δλδ firewall , antivirus k ghost? η ενα ενα ξεχωριστα προγραματα?

Δημοσ.
μήπως παίζει και αυτό βρε παιδιά όμως λίγο;

δε νομιζω. θα σου δωσω το παραδειγμα το πλαισιο δουλευει kaspersky το eshop nod32. και τα 2 μαγαζια ειναι πολυ δημοφιλη το ιδιο προσπαθουν να κανουν κ τα προιοντα τους στους πελατες. περα απο αυτο αυτος που θελει να αγορασει ενα αντιβιοτικο θα το ψαξει το θεμα (καλη ωρα εσυ για πχ) και θα δει ολες τις προτινομενες λυσεις και θα αποφασισει...οπου κ να ρωτησει θετικες αποψεις για kasperky και nod32 σιγουρα θα μαζεψει!

Δημοσ.

Διορθώνω το copy paste που έκανα. Κάποιος φίλος στο topic αυτό έγραψε

Βέβαια, αν θέλουμε να είμαστε απόλυτα ειλικρινείς, νομίζω πως ένας βασικός λόγος που το NOD32 είναι αρκετά δημοφιλέστερο από το Kaspersky είναι και το γεγονός ότι βρίσκεται πιο εύκολα "σπασμένο", ενώ το Kaspersky κατά καιρούς δημιουργεί "προβλήματα" με τα blacklisted serials.
Θα σου έγραφα και το "αρχικό μήνυμα απο...'' αλλά δε ξέρω πως το φτιάνετε!

Λοιπόν, στην ερώτησή σου τώρα. Αν και δεν είμαι σχετικός και πολύ, ελπίζω η απάντηση που θα σου δώσω να σε καλύψει κάπως. Στα προγράμματά μου (έναρξη- όλα τα προγράμματα) τα έχω αυτά τα 3 που σου έγραψα σαν 3 ξεχωριστές ενότητες. Δεν τα εμφανίζει όλα σε 1. Αλλού έχει το ένα, αλλού το άλλου και πάει λέγοντας. Δε ξέρω αν αυτό παίζει ρόλο και σημαίνει ότι τα έχω ξεχωριστά ή όλα σε 1. Επίσης δε ξέρω αν παίζει ρόλο και στο cd που μου έδωσαν πως υπάρχουν εκεί μέσα. Πάντως ένα cd εγώ πήρα που τα είχε μέσα όλα. Αν θυμάμαι πάντως μια εγκατάσταση έκανα και όχι 3.

Δημοσ.
Διορθώνω το copy paste που έκανα. Κάποιος φίλος στο topic αυτό έγραψε Θα σου έγραφα και το "αρχικό μήνυμα απο...'' αλλά δε ξέρω πως το φτιάνετε!

Λοιπόν, στην ερώτησή σου τώρα. Αν και δεν είμαι σχετικός και πολύ, ελπίζω η απάντηση που θα σου δώσω να σε καλύψει κάπως. Στα προγράμματά μου (έναρξη- όλα τα προγράμματα) τα έχω αυτά τα 3 που σου έγραψα σαν 3 ξεχωριστές ενότητες. Δεν τα εμφανίζει όλα σε 1. Αλλού έχει το ένα, αλλού το άλλου και πάει λέγοντας. Δε ξέρω αν αυτό παίζει ρόλο και σημαίνει ότι τα έχω ξεχωριστά ή όλα σε 1. Επίσης δε ξέρω αν παίζει ρόλο και στο cd που μου έδωσαν πως υπάρχουν εκεί μέσα. Πάντως ένα cd εγώ πήρα που τα είχε μέσα όλα. Αν θυμάμαι πάντως μια εγκατάσταση έκανα και όχι 3.

καλα για το πανω γνωμη μου ειναι πως ο καλος ο θειος ολα τα εχει (και οποιος καταλαβε καταλαβε)

τωρα στο θεμα μας. σε ρωτησα γιατι αν εκανες μια εγκατασταση μονο και θες να αλλαξεις αντιβιοτικο πρεπει να διαπιστωσεις αν μπορεις να κανεις uninstall ΜΟΝΟ τα προγραματα νορτον που θελεις να βγαλεις (οπως ειπαμε πριν για να μην δημιουργειται προβλημα με καινουργιο ntivirus)αν δεν γινεται αυτο θα βγαλεις ολο το πακετο και θα το ξαναεγκαταστησεις μονο με τις δυνατοτητες που θελεις

Δημοσ.

Στην προσθαφαίρεση προγραμμάτων μπορώ να κάνω απεγκατάσταση ένα ένα ξεχωριστά. Δεν τα έχει όλα σε ένα. Άρα συμπεραίνω από αυτά που μου γράφεις πως μπορώ να διαγράψω μόνο αυτά που δε χρειάζομαι. Να σε ρωτήσω, αν τα διαγράψω και τα 3 και να μην υπάρχει τίποτα από Symantec και Norton είπες ότι θα μπορέσω να κάνω image με την εικόνα Ghost που έχω σε cd άσχετα αν πια δε θα υπάρχει εφαρμογή για κανένα από αυτά, κατάλαβα καλά;

Δημοσ.

Gia na kaneis image kai restore apo image pou exeis prepei na exeis to norton ghost.

An 8es na baleis ena allo antivirus h/kai firewall kane apegkatastash to antivirus h/kai to firewall alla ase to ghost afou auto einai to programma gia to image.

To ghost den exei kammia sxesh me antivirus/firewall ektos ap'to oti einai apo thn idia etairia(symantec)

Δημοσ.

nai τοτε κανεις uninstall οτι θελεις. λοιπον σχετικα με το ghost καλυτερα να μην το βγαλεις. τετοιου ειδους προγραματα ειναι που σε σωζουν! εκτος αν θες να το βγαλεις να δοκιμασεις αλλο

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

kanena giati me to firewall twn windows kai prosexontas tis selides pou mpainw kai ti katebazw pote den eixa problem me ious.eimai xwris antivirus gia 1,5 xrono twra kai no prob.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...