Προς το περιεχόμενο

Ποιο αντι-ιικό προτιμάτε; - antivirus poll 05/2007

Eusebius

Ποιο αντι-ιικό προτιμάτε; - antivirus poll 05/2007  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Ποιο αντι-ιικό προτιμάτε; - antivirus poll 05/2007

• Active Virus Shield (AVS)
    • avast! Home Edition
    • AVG Anti-Virus Free
    • Avira AntiVir PersonalEdition Classic
    • BitDefender Antivirus
    • CA Anti-Virus (πρώην eTrust)
    • F-Secure Anti-Virus
    • Kaspersky Anti-Virus
    • McAfee VirusScan
    • NOD32 for Windows
    • Norton Antivirus
    • Panda Antivirus
    • Sophos Anti-Virus
    • Symantec AntiVirus Corporate Edition
    • Trend Micro AntiVirus (πρώην Pc-cillin)
    • ZoneAlarm Antivirus
    • Άλλο: πείτε ποιο
    • Kανένα: έχω Linux
    • Κανένα: έχω Mac OS X
    • Kανένα: πείτε γιατί

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Με βάση το review http://anti-virus-software-review.toptenreviews.com/

nod, avast δεν είναι στα top, εντάξει το nod ειναι στην 5αδα αλλά και πάλι δε με καλύπτει!!!!

όσο για το avira δεν υπάρχει καν....

Γνώμη μου: Τα toptenrevies είναι τα πλέον αναξιόπιστα και κατευθυνόμενα reviews που υπάρχουν. Όταν βάζει το avg σε τέτοια θέση, όπως και το webroot antivirus, ή και το nod32 ακόμα, είναι άστα να πάνε. Όχι μόνο πάνω απο το avira και το avast, αλλά και απο το norton. Μετά απο αρκετούς μήνες ψαξίματος, έχω συμπράνει οτι οι καλύτερες επιλογές είναι avira, avast, norton, "χωρίς σειρά τα έχω βάλει". Και το πιο ελαφρύ απο αυτά είναι το avast.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 676
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Γνώμη μου: Τα toptenrevies είναι τα πλέον αναξιόπιστα και κατευθυνόμενα reviews που υπάρχουν. Όταν βάζει το avg σε τέτοια θέση, όπως και το webroot antivirus, ή και το nod32 ακόμα, είναι άστα να πάνε. Όχι μόνο πάνω απο το avira και το avast, αλλά και απο το norton. Μετά απο αρκετούς μήνες ψαξίματος, έχω συμπράνει οτι οι καλύτερες επιλογές είναι avira, avast, norton, "χωρίς σειρά τα έχω βάλει". Και το πιο ελαφρύ απο αυτά είναι το avast.

Συμφωνώ σε ό,τι αφορά τα σχόλια για το toptenreviews και για το Avira. Αν και είμαι φανατικός του Kaspersky!

Δημοσ.

Αvira premium για οποιον θελει να πληρωση και Avast που ειναι η καλυτερη δωρεαν λυση!Για antispyware το καλυτερο με διαφορα malware bytes που ειναι δωρεαν χωρις ομως real time προστασια.Ειχα δοκιμασει bit defender,nod,norton,avg και ολο προβληματα ειχα

Δημοσ.

Καλησπέρα, θα ήθελα κι εγώ να προσθέσω την δική μου άποψη.

Εκτιμώ χωρίς να είμαι και ο πλέον ειδικός, ότι κανένα πρόγραμμα δεν είναι καλύτερο απο το άλλο.

Με την έννοια ότι ιούς που πιάνει ως ιούς το ένα, το άλλο τους δεν το θεωρεί ιούς, οπότε το ποιό είναι καλό ή κακό, δηλ. η σύγκριση δεν πρέπει να υφίστατε.

Πιστεύω ότι ένα ελεύθερο, ελαφρύ και ενημερωμένο antivirus, θα κάνει πάντα την δουλειά του.

Χρησιμοποιώ αρκετά χρόνια το AVAST, αλλά και παλαιότερα το avira, και δεν είχα πρόβλημα, εν αντιθέσει με το MCaffe, που στην κυριολεξία "γονάτιζε" τον υπολογιστή.

Δημοσ.

αβαστ, αλλά πώς μπορώ να απενεργοποιήσω μόνιμα την προστασία κατά την πρόσβαση?θέλω να το έχω μόνο για σκανάρισμα που και πού...καθυστερεί το browsing και δεν χρειάστηκε πουθενά τόσο καιρό,είμαι αρκετά προσεκτικός και δεν αντιμετώπισα το παραμικρό, παρά μόνο με φλασάκια που είναι οι μεγαλύτεροι ιοκουβαλητές κατά την γνώμη μου.Υπάρχει κάποιο άλλο αντιιοικό γι αυτη την δουλειά σε περίπτωση που με το αβάστ δεν γίνεται τίποτα?

Δημοσ.

nrg ο ένας τρόπος για να μην έχει real-time scanning είναι αυτός με το δεξί κλικ στο εικονίδιο και "πάυση προστασίας κατα τη πρόσβαση". Επίσης μπορείς να το απενεργοποίησης απο την αυτόματη εκκίνηση μέσω του msconfig (start-run-msconfig), και απενεργοποιείς ότι βρεις στις καρτέλες εκκίνηση και υπηρεσίες. Τότε θα μπορείς να κάνεις scan με δεξί κλικ. Για ενημερώσεις δεν ξέρω.

Μου φαίνεται περίεργο καθως είναι πολύ ελαφρύ και δεν είδα διαφορά σε ταχύτητα ιντερνετ. Γνώμη μου είναι οτι το καλύτερο για on-demand scanning είναι το avira personal classic. Έχει επιλογή κατα την εγκατάσταση να μην εγκατασταθεί ο guard.

Δημοσ.

σωστός....δεν το σκεφτηκα το msconfig..!!thx...!!οτι είναι ελαφρύ είναι αλλά το πρόβλημα είναι με την φόρτωση των σελίδων που την καθυστερεί απειροελαχιστότατα μεν αλλά το γιατί είναι το θέμα δε και πως μπορεί να σταματήσει...

• Members
Δημοσ.

Αν και είχα ψηφίσει παλιότερα, (Kaspersky ή NOD - δεν θυμάμαι), ας επισημάνω ότι πια χρησιμοποιώ το πακέτο Internet Security της Comodo, που είναι δωρεάν.

Δεν ξέρω πώς τα πηγαίνει στα τεστ και κατά πόσο είναι καλύτερο από τα υπόλοιπα, αφού υποθέτω πως αυτά τα διαπιστώνεις μόνο αφού την πατήσεις, πάντως αν είναι αντάξιο του Firewall του θα είναι αρκετά καλό.

Στα θετικά του το ότι είναι αρκετά ελαφρύ (από τότε που το έβαλα αντί για το Kaspersky στον υπολογιστή της δουλειάς, που είναι ψιλοκαβουρδιστήρι, βλέπω σημαντική βελτίωση στην ταχύτητα). Επίσης, το interface του είναι πολύ προσεγμένο (ειδικά σε σχέση με τα άλλα αντίστοιχα δωρεάν προγράμματα) και σου δίνει αρκετές επιλογές. Οι ενημερώσεις του είναι αρκετά συχνές, αφού κάθε τόσο βλέπω μέσα στην ημέρα να κάνει updates ενώ και έναν ιό που είχα σε ένα στικάκι και το avast δεν τον είχε πάρει χαμπάρι, το Comodo τον βρήκε αμέσως και τον διέγραψε.

Βέβαια, δεν έχω γνωρίσει και πολλούς που να το χρησιμοποιούν ακόμα, αφού είναι αρκετά νέο προϊόν (μόλις πρόσφατα βγήκε από την beta φάση), αλλά νομίζω πως αξίζει μια δοκιμή από όσους ψάχνουν μια δωρεάν και ολοκληρωμένη λύση.

Δημοσ.

To AVG το κανονικό (οχι το free) πλέον και είμαι τεθωρακισμένος!

Φυσικά το αγόρασα (κανονική έκδοση) από την εταιρεία που το αντιπροσωπεύει για την Ελλάδα!:-)

Δημοσ.

Καλώς (ή κακώς :X) αγόρασα το kaspersky internet security 2009 (17 pounds/3-licenses). Αρκετά καλό, οπώς είναι γνωστό, μάλλον όχι το καλύτερο. Ήμουν ανάμεσα σε αυτό και στο ESET το οποίο όμως ήταν κατά πολύ ακριβότερο.

Ένα λόγος παραπάνω που συμφέρει όσους ενδιαφέρονται: συμπεριλάβανε virtual keyboard για online banking για αποφυγή ανίχνευσης από keyloggers (όπου το αντίστοιχο virtual keyboard των xp -στα accessibility options- μπορεί να γίνει traced).

Δημοσ.

Προσωπικά είμαι αρκετά ευχαριστημένος από το NOD32 όμως χρησιμοποιώ ακόμα και το panda 2008 όπως και το avg free όπου το έχω εγκαταστήσει σε win 7

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...