Προς το περιεχόμενο

Ποιο αντι-ιικό προτιμάτε; - antivirus poll 05/2007

Eusebius

Ποιο αντι-ιικό προτιμάτε; - antivirus poll 05/2007  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Ποιο αντι-ιικό προτιμάτε; - antivirus poll 05/2007

• Active Virus Shield (AVS)
    • avast! Home Edition
    • AVG Anti-Virus Free
    • Avira AntiVir PersonalEdition Classic
    • BitDefender Antivirus
    • CA Anti-Virus (πρώην eTrust)
    • F-Secure Anti-Virus
    • Kaspersky Anti-Virus
    • McAfee VirusScan
    • NOD32 for Windows
    • Norton Antivirus
    • Panda Antivirus
    • Sophos Anti-Virus
    • Symantec AntiVirus Corporate Edition
    • Trend Micro AntiVirus (πρώην Pc-cillin)
    • ZoneAlarm Antivirus
    • Άλλο: πείτε ποιο
    • Kανένα: έχω Linux
    • Κανένα: έχω Mac OS X
    • Kανένα: πείτε γιατί

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αδερφε μου, ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ.......Δεν υπήρχε περίπτωση να το βρώ!!!!

1000 κα βάλε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...

-----Προστέθηκε 13/11/2008 στις 06 : 37 : 33-----

ΑΑΑ και σε τι ευαισθησία να το έχω;; κανονική, υψηλή ή προσαρμοσμένη;;Απο μόνο του είναι σε κανονική.

• Απαντ. 676
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Οι κακές συνήθειες δύσκολα σκοτώνονται και ο άνθρωπος ως ζώον της συνήθειας δύσκολα ξεφεύγει απο αυτές , και σε αυτές σίγουρα είναι και τα Antivirus που σχεδόν όλος ο κόσμος τα εγκαθιστά πρώτα και από τα ίδια τα Windows πανικόβλητος. Τα πράγματα βέβαια είναι πολύ πιο ειρηνικά για κάποιους χρήστες που με λίγη πρόνοια και 3 συνεργαζόμενες λύσεις έχουνε ξεφορτωθεί μια για πάντα τον μπελά των Virus και των Antivirus προγραμμάτων.

1η. 2h37qky.jpg

Το καλύτερο ¨antivirus" στον κόσμο, δωρεάν για όλους. Το μόνο που ζητάει είναι να αφιερώσει ο χρήστης 1-2 λεπτά της ώρας και να ανεβάσει οποιοδήποτε αρχείο θεωρεί και κρίνει μη ασφαλές, ως γνωστόν τέτοια αρχεία είναι κατά 90% cracks που περιέχονται σε παράνομο software από τα γνωστά κανάλια του Internet.

2η. 8yvmdt.jpg

Sandboxie στην ασφάλεια για τις υπόλοιπες εφαρμογές που απλά δεν μπορούνε να ανεβούν στο Virustotal η το δίχτυ που θα προστατέψει το κυρίως λειτουργικό. Θες να δοκιμάσεις ενα προγραμματάκι που βρήκες σε κάποιο διαφημιστικό και έχεις αμφιβολίες, τρέξτο μεσω του Sandboxie και το Sandboxie αναλαμβάνει ώστε το οποιοδήποτε πρόγραμμα να μην πειράξει τίποτα από τον σκληρό σου δίσκο και το λειτουργικό σου σύστημα, μπορείς να χαρείς να τρέχεις εκατοντάδες trojans και ιούς δίχως να προκαλέσουν απολύτως καμιά ζημιά και αλλαγή στο σύστημα σου. Δωρεάν για όλους.

3η. 200x32_browser-all.png

Πόσα antivirus έχεις αλλάξει απο πέρυσι;

Δημοσ.

ΑΑΑ και σε τι ευαισθησία να το έχω;; κανονική, υψηλή ή προσαρμοσμένη;;Απο μόνο του είναι σε κανονική.

Παρακαλώ. Νομίζω πως είναι μικρή η διαφορά της υψηλής και της κανονικής ευαισθησίας (μία ρύθμιση είναι νομίζω που διαφέρει, το ποια αρχεία θα σκανάρονται-όλα ή τα νέα,τροποιημένα. Έτσι νομίζω). Δεν πιστεύω πως υπάρχει λόγος να είναι στο υψηλό, παρόλο που δεν τρώει αισθητά παραπάνω μνήμη.

Δημοσ.
Παρακαλώ. Νομίζω πως είναι μικρή η διαφορά της υψηλής και της κανονικής ευαισθησίας (μία ρύθμιση είναι νομίζω που διαφέρει, το ποια αρχεία θα σκανάρονται-όλα ή τα νέα,τροποιημένα. Έτσι νομίζω). Δεν πιστεύω πως υπάρχει λόγος να είναι στο υψηλό, παρόλο που δεν τρώει αισθητά παραπάνω μνήμη.

Συγνώμη, που καθυστέρησα να γράψω και να σου πω για μια ακόμα φορά 1000 ευχαριστώ, αλλά έλειπα.Πάντως την ίδια αίθηση είχα και εγώ, ότι δηλαδή, έπρεπε να το αφήσω στο κανικό.Και πάλι σ΄ευχαριστώ για την πολυτιμότατη βοήθειά σου...Νασαι πάντα καλά.

Δημοσ.

θέλω να τσεκάρω το avira , αλλά έχω ακούσει ότι πρέπει να κάνω κάποιες ρυθμίσεις για να είναι πιο ελαφρύ. Ακόμη δεν το έχω κάνει install. Στα installation options να επιλέξω να μην εγκατασταθεί ας πούμε το Rootkit, Webguard ¨η τι άλλο; τι μου προτείνετε;

Δημοσ.
θέλω να τσεκάρω το avira , αλλά έχω ακούσει ότι πρέπει να κάνω κάποιες ρυθμίσεις για να είναι πιο ελαφρύ. Ακόμη δεν το έχω κάνει install. Στα installation options να επιλέξω να μην εγκατασταθεί ας πούμε το Rootkit, Webguard ¨η τι άλλο; τι μου προτείνετε;

Αν είναι να δοκιμάσεις το premium και θες να είναι αρκετά ελαφρύ, καλύτερα βάλε το classic, που είναι πολύ πιο ελαφρύ, και του λείπει το webguard (δεν πιστεύω οτι πειράζει, ειδικά για την μνήμη που τρώει) και το antispyware. Με κανα καλό antispyware να σκανάρεις 1-2 φορές το μήνα κι αν, είσαι καλυμμένος.

gio@ το kaspersky έχει γίνει ελαφρύ, πάλι όχι όσο το Nod32, υπάρχει ακόμα αισθητή διαφορά ειδικά στον χρόνο εκκίνησης. Φυσικά το Kaspersky είναι πολύ καλύτερο απο το Nod.

Δημοσ.

Βγήκε συγκριτικό επιδόσεων απο το av-comparatives.org: performance test. Αν λάβουμε υπόψιν το γενικό συγκριτικό στο τέλος, νομίζω πως έτσι έχουν τα πράγματα, τουλάχιστον έτσι φαίνονται στο δικό μου pc τα 5-6 δημοφιλέστερα antivirus.

Δημοσ.
Μετά από χρόνια χρήσης του NOD32, στράφηκα στο Kaspersky Internet Security, όχι γιατί ήμουν δυσαρεστημένος από το NOD32, αλλά γιατί δεν υπάρχει ακόμα αξιοπρεπές firewall για Vista και η σουίτα της Kaspersky είναι νομίζω η πιο ολοκληρωμένη λύση αυτή τη στιγμή για το συγκεκριμένο λειτουργικό.

Φυσικά, μέχρι στιγμής είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από το Kaspersky, το οποίο ούτως ή άλλως είναι εγγύηση :)

Διαφωνώ έτη φωτός πάντα μπροστά η αξιόπιστη Symandec!

Always Symandec!:shifty:

• Super Moderators
Δημοσ.
Διαφωνώ έτη φωτός πάντα μπροστά η αξιόπιστη Symandec!

Always Symandec!:shifty:

πληροφοριακά, γράφεται Symantec...

Δημοσ.
ετη φωτος πισω εισαι μου φαινεται...

NOD32 και παλι NOD32 ας μη τα ξαναλεω/με

+10000 Έτσι, βεντούζα. Ζήτω το NOD.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...