Προς το περιεχόμενο

Ποιο αντι-ιικό προτιμάτε; - antivirus poll 05/2007

Eusebius

Ποιο αντι-ιικό προτιμάτε; - antivirus poll 05/2007  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Ποιο αντι-ιικό προτιμάτε; - antivirus poll 05/2007

• Active Virus Shield (AVS)
    • avast! Home Edition
    • AVG Anti-Virus Free
    • Avira AntiVir PersonalEdition Classic
    • BitDefender Antivirus
    • CA Anti-Virus (πρώην eTrust)
    • F-Secure Anti-Virus
    • Kaspersky Anti-Virus
    • McAfee VirusScan
    • NOD32 for Windows
    • Norton Antivirus
    • Panda Antivirus
    • Sophos Anti-Virus
    • Symantec AntiVirus Corporate Edition
    • Trend Micro AntiVirus (πρώην Pc-cillin)
    • ZoneAlarm Antivirus
    • Άλλο: πείτε ποιο
    • Kανένα: έχω Linux
    • Κανένα: έχω Mac OS X
    • Kανένα: πείτε γιατί

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα αξιόπιστα freeware αν έχω καταλάβει σωστά είναι μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού. Εγώ χρησιμοποιώ το Avira Premium Security Suite το οποίο περιέχει και anti-spyware και firewall. Βέβαια δεν είναι ακριβώς freeware αλλά προσφέρεται με άδεια χρήσης 3 μηνών από εδώ: http://www.avira.com/pcadvisor και μετά από 3 μήνες κατεβάζω άλλη άδεια με άλλο email.

Τώρα αν εσείς δε θέλετε να κάνετε αυτή τη διαδικασία, αρκεστείτε στο Avira Free Antivirus ή στο Avast.

• Απαντ. 676
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και ανάμεσα στο avast και στο avira, αφού είσαι σε xp, καλύτερα θα σου δουλεύει το avira, πιο ελαφρύ σίγουρα στα vista. Και κάνε κανα scan καμιά φορά με superantispyware ή/και malwarebytes antimalware και είσαι οκ

Δημοσ.

Πως μπορω να απενεργοποιησω οριστικα το webguard του Avira premium security suite?

Χρησιμοποιω το Avira αλλα εχω προβλημα με το webguard.Στο download δεν ειχα προβλημα μιας και το απενεργοποιουσα,ομως πολλες φορες που το ξεχνουσα δεν δουλευε τπτ.Το μοζιλα κολλουσε και δεν φορτωνε τις μισες σελιδες.Επισης δεν μπορουσα να κατεβασω απο rapidshare μεσω flashget.

Το προβλημα μου ειναι οτι πρεπει να το απενεργοποιω μετα απο καθε επανεκκινιηση του pc.Υπαρχει τροπος να απενεργοποιηθει μονιμα?Θελω να το βαλω σε κοινοχρηστο οικιακο υπολογιστη και δεν γινεται καθε φορα που καποιος τον χρησιμοποιει να πρεπει να κανει αυτη τη ρυθμιση.

Κατα τ'αλλα εμεινα πολυ ευχαριστημενος.ακομη και αισθητικα μ'αρεσε,γι'αυτο και θα θελα να το κρατησω

Δημοσ.

Λίγη προσοχή παρακαλώ. Μηνύματα που παροτρύνουν ή δίνουν οδηγίες για τη μετατροπή trial σε full version software δεν είναι επιθυμητά σε αυτό το φόρουμ και θα διαγράφονται.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
Λίγη προσοχή παρακαλώ. Μηνύματα που παροτρύνουν ή δίνουν οδηγίες για τη μετατροπή trial σε full version software δεν είναι επιθυμητά σε αυτό το φόρουμ και θα διαγράφονται.

Ευχαριστώ.

Δεν το ήξέρα.Συγνώμη

Δημοσ.

Moredread θα σου συμβουλέψω το εξής. Μην αποφασίζεις ποτέ απο ψηφοφορίες. Θα μου πεις και πως να αποφασίσεις. Απο προσωπική εμπειρία. Ειδικά εφόσον είναι κάτι να πληρώσεις καλύτερα να μην πάρεις τέτοια απόφαση. Πραγματικά αυτή τη στιγμή με τίποτα δεν θεωρώ οτι το nod32 είναι καλύτερο απο το avira (ακόμα και στο free). Σε τίποτα. Και πάντα πίστευα οτι το nod32 το προτιμούσαν επειδή είναι ελαφρύ.

Αν και πιστεύω οτι το avast τείνει να γίνει πολύ καλό, στην παρούσα φάση (και εδώ και αρκετό καιρό) πιο αξιόπιστο είναι το avira. Αν δεν το εμπιστεύεσαι (για οποινδήποτε λόγο) πήγαινε σε kaspersky. Η μείνε σε norton, έχει βελτιωθεί πάρα πολύ.

Όλα αυτά δεν τα λέω επειδή μισώ το nod, αλλά είδα τη φράση "τόσο καλό είναι το Nod;" και σκέφτηκα οτι με τίποτα η διαφορά του nod32 απο τα άλλα δεν αντιπροσωπεύει τη πραγματικότητα. Με τίποτα

Δημοσ.
Πως μπορω να απενεργοποιησω οριστικα το webguard του Avira premium security suite?

Χρησιμοποιω το Avira αλλα εχω προβλημα με το webguard.Στο download δεν ειχα προβλημα μιας και το απενεργοποιουσα,ομως πολλες φορες που το ξεχνουσα δεν δουλευε τπτ.Το μοζιλα κολλουσε και δεν φορτωνε τις μισες σελιδες.Επισης δεν μπορουσα να κατεβασω απο rapidshare μεσω flashget.

Το προβλημα μου ειναι οτι πρεπει να το απενεργοποιω μετα απο καθε επανεκκινιηση του pc.Υπαρχει τροπος να απενεργοποιηθει μονιμα?Θελω να το βαλω σε κοινοχρηστο οικιακο υπολογιστη και δεν γινεται καθε φορα που καποιος τον χρησιμοποιει να πρεπει να κανει αυτη τη ρυθμιση.

Κατα τ'αλλα εμεινα πολυ ευχαριστημενος.ακομη και αισθητικα μ'αρεσε,γι'αυτο και θα θελα να το κρατησω

Όλα ρυθμίζονται αν πας στο configure. Ψαξ' το από κει και αν πάλι δε βγάλεις άκρη, τότε πες μας να σε κατευθύνουμε.

Δημοσ.

Καλημέρα.Και εγώ θέλω τη βοήθειά σας...Έχω το Avast 4.8 Home Edition.

Πως απενεργοποιείται απο το avast τα ενοχλητικά παραθυράκια που μου βγάζει συνεχώς, αυτά με την μπλε μπάρα, που γράφουν "avast!Μήνυμα Σαρωτή Κατά την Πρόσβαση"; Δεν με νοιάζει αλλά πιάνει όλη τη σελίδα και είναι πάρα πολύ ενοχλητικό...

Αυτά και καλημέρα σε όλους

Δημοσ.

Δεν κατάλαβα ποια εννοείς; Τι περιέχουν τα παράθυρα και πιάνουν όλη τη σελίδα; Φαντάζομαι δεν είναι όταν βρίσκουν μολυσμένο αρχείο

Δημοσ.

Όχι, Όχι φίλε flik. Μόλις κλικάρω π.χ http://www.insomnia.gr μου πετάει αναδυόμενο παράθυρο με μπλέ μπάρα το οποίο ξεκινάει απο κάτω προς τα επάνω και μετά αργά αργά σβήνει ανάποδα απο πάνω προς τα κάτω, ενώ πολές φορές πιάνει μέχρι το μέσω της σελίδας ή της οθόνης, αν προτιμάς, τη γεμίζει δηλαδή και γράφει :** avast! Μήνυμα Σαρωτή Κατά την Πρόσβαση**

Μετά απο κάτω συνεχίζει και σου επεξηγεί σε πάρα πολύ ελαφρύ και όμορφη (απόχρωση)κίτρινου χρώματοε,ότι σκανάρει τη σελίδα και όλα αυτά που περιλαμβάνει η σελίδα που έχεις κλικάρει...Δυστυχώς δεν πιάνεται σε φωτο να στο στείλω...Ίσως πρέπει να απενεργοποιηθεί αλλά πως;;;;Τα έχω δοκιμάσει όλα πιστεύω....

Σε ευχαριστώ, για το ενδιαφέρον.

Δημοσ.

Ανοίγεις το avast με διπλό κλικ στο εικονίδιο κάτω δεξιά. Πηγαίνεις στην ασπίδα web, πατάς προσαρμογή. Πηγαίνεις στην τελευταία καρτέλα (για προχωρημένους) και αποεπιλέγεις το εμφάνιση λεπτομερειών δράσης.

Ελπίζω να είναι αυτό που ψάχνεις

Το ίδιο ακριβώς κάνεις για όποιον άλλον παροχέα θες, όπως το "τυπική ασπίδα", αν και εκεί είναι τσεκαρισμένο το παραπάνω κουτί.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...