Προς το περιεχόμενο

Ποιο αντι-ιικό προτιμάτε; - antivirus poll 05/2007

Eusebius

Ποιο αντι-ιικό προτιμάτε; - antivirus poll 05/2007  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Ποιο αντι-ιικό προτιμάτε; - antivirus poll 05/2007

• Active Virus Shield (AVS)
    • avast! Home Edition
    • AVG Anti-Virus Free
    • Avira AntiVir PersonalEdition Classic
    • BitDefender Antivirus
    • CA Anti-Virus (πρώην eTrust)
    • F-Secure Anti-Virus
    • Kaspersky Anti-Virus
    • McAfee VirusScan
    • NOD32 for Windows
    • Norton Antivirus
    • Panda Antivirus
    • Sophos Anti-Virus
    • Symantec AntiVirus Corporate Edition
    • Trend Micro AntiVirus (πρώην Pc-cillin)
    • ZoneAlarm Antivirus
    • Άλλο: πείτε ποιο
    • Kανένα: έχω Linux
    • Κανένα: έχω Mac OS X
    • Kανένα: πείτε γιατί

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

βασικα ολο αυτο που περιεγραψα πριν θελω να το στεισω σε ενα virtual pc me xp.θπαρχει ηδη δηλαδη απλα σκεφτομουν να του βαλω και ενα 2ο αντιβιωτικο.δεν εχω προβλημα μην "κρεμασει το συστημα".

με ποιο τροπο μπορω να κανω online scan ?

• Απαντ. 676
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

στο virtual pc θελω να στεισω ενα συστηματακι που να μπορω να τσεκαρω εαν ολα αυτα που κατεβαζω ειναι οκ, ουτως οστε να μπορω να τα τρεξω στο κανονικο μου μηχανημα....

Δημοσ.
στο virtual pc θελω να στεισω ενα συστηματακι που να μπορω να τσεκαρω εαν ολα αυτα που κατεβαζω ειναι οκ, ουτως οστε να μπορω να τα τρεξω στο κανονικο μου μηχανημα....

υπαρχει και το sandboxie

Δημοσ.
Αυτη την εποχη εχω avira και το βρισκω πολυ καλο, εκτος απο αυτα τα συγκριτικα που διαβαζω στο ιντερνετ εχω δει προσωπικα οτι αξιζει και δεν ειναι βαρυ.

Εχω χρησιμοποιησει κατα καιρους :

Kaspersky- πολυ καλο δεν του ξεφευγει τιποτα αλλα και καπως βαρυ (ειδικα το 2009 )

Nod 3 - παναλαφρο ,πουπουλο αλλα μου φαινεται οτι κατι ψιλα μπορουν να του ξεφυγουν

Και τα 2 προυγουμενα ειναι αρκετα καλα για τους λογους που αναφερα αλλα η χρυση τομη σ αυτα τα 2 θα ηταν το ιδανικο! Ψαχνω λοιπον μηπως το avira τα συνδυαζει αυτα τα 2 .Μεχρι στιγμης +1:-)

Σχετικα με αυτο το post τελικα το avira 8 εχει ενα θανατηφορο bug στον web guard.

Δηλαδη κοβει την ταχυτητα στο ιντερνετ στο μισο περιπου! :mad:

Εβλεπα κι εγω να κατεβαζει με μιση ταχυτητα ενω ειχα απενεργοποιησει το avira ( ωραιο το εικονιδιο με την ομπρελα να κλεινει) αλλα συνεχιζα να κατεβαζω με την μιση ταχυτητα ! Σκεφτηκα οτι φταιει ο isp . παιρνω τηλ , εκαναν ελέγχο γραμμης τιποτα ,ολα καλα .Οποτε πως μου κοβει και παω στα settings του avira και απενεροποιω τον webguard (Υποψιν με ΚΛΕΣΤΟ το avira αυτος ακομα δουλευε) και βλεπω full speed το internet.Ρομπα εγω στον isp μου.:o

Δημοσ.
Σχετικα με αυτο το post τελικα το avira 8 εχει ενα θανατηφορο bug στον web guard.

Δε βλέπω κάποια ρύθμιση σχετικά με "Web Guard" στο δικό μου Avira, μόνο ένα module που το ονομάζει "Antivir Guard", και φυσικά δεν έχω παρατηρήσει τέτοιο φαινόμενο με την ταχύτητα του Internet. Μιλάμε για τη δωρεάν έκδοση (Personal) ή κάποια από τις εμπορικές;

Δημοσ.

Εγω έχω το AVG Antivirus και μέχρι στιγμής είμαι ευχαριστημένος.

Ειχα για χρόνια το Norton αλλά έπεφτε πολύ βαρύ στο σύστημα.

Δημοσ.
Δε βλέπω κάποια ρύθμιση σχετικά με "Web Guard" στο δικό μου Avira, μόνο ένα module που το ονομάζει "Antivir Guard", και φυσικά δεν έχω παρατηρήσει τέτοιο φαινόμενο με την ταχύτητα του Internet. Μιλάμε για τη δωρεάν έκδοση (Personal) ή κάποια από τις εμπορικές;

Οχι , το webguard το εχει η premium kai η security suite (ειχα premium και ειχα δοκιμασει και την suite).

Απο οτι εχω διαβασει στο ιντερνετ το webguard ειναι μια "cache" που φορτωνει πρωτα ολα τα δεδομενα απο internet , τα φιτραρει και μετα ειναι διαθεσιμα,με αποτελεσμα να υπαρχει μια καθυστερηση,η οποια ομως ειναι αρκετα μεγαλη αν φανταστεις οτι απο τα 1200kb max download επεσε στα 500-600kb max σε μενα ,το ping δεν αλλαξε ομως.

Δημοσ.

ε καλα βαλε personal. γιατι να πληρωνεις ουτως η αλλως? αφου και το splash screen κλεινεις και το nag screen στο καθε update μπλοκαρεις ;). το βαζεις και invisible και τελος :-)

Δημοσ.

και εδω post του faq απο το επισημο site της avira επιβαιβαιωνει αυτο που ειπα για τον webguard

WebGuard acts like a HTTP proxy and needs to cache some data in order to scan it. After scanning, it delivers data to the browser at full speed. WebGuard is very fast, so the scanning itself will take very little time. As a result, you will have almost the same download speed, but it may seem slower because the data comes to the browser with a delay. For the same reason a lot of speed-test sites/programs will turn out to be inaccurate.

τωρα τι "almost the same download speed" ειναι απο τα 1200k να πεφτεις στα 600...

Δημοσ.

Η πτώση ταχύτητας που αναφέρεις αφορά download μεμονωμένων αρχείων, download ιστοσελίδων ή και τα δύο; Μόνο μέσα από τον browser; Αν π.χ. κάνεις download 3-4 αρχείων μαζί μέσω ενός download manager και χρονομετρήσεις την ταχύτητα πριν και μετά, υπάρχει τόσο δραματική διαφορά... ;

Δημοσ.

Στο browsing σελιδων στο ιντερνετ δεν ειδα διαφορα (αισθητη τουλαχιστον) , και ειναι λογικο αφου το ping εμεινε σταθερο ,τι πως θα ανοιγε η σελιδα με 600k dowload τι με 1200κ δεν βλεπεις διαφορα

Εκει που τα ειδα ολα ηταν στο download γενικοτερα απο τα παντα: rapidshare, με ή χωρις download manager (flashget) , ακομα και απο το ftp otenet ,παντου τα ιδια :600κ περιπου το μεγιστο ,ασχετα αν κατεβαζα 1 αρχειο ή πολλα μαζι .

και μολις κλεινω τον webguard μπαμ! 1200κ παντου!

Δημοσ.

+1 sto Kaspersky Antivirus..βλεπω οτι πηγαινει καλα και στη δημοσκοπηση..

Εντυπωση μου κανει το πολυ χαμηλο ποσοστο του Symantec antivirus..Φταει το οτι ειναι βαρυ προγραμμα,η υπαρχει αλλος λογος που δεν το προτιμουν πολλοι?

Δημοσ.

pc_admin αντί να κλείνεις εντελώς το webguard, μπορείς μέσα απο τα exclusions να διαλέξεις μερικούς τύπους αρχείων (rar,pdf κτλ) να μην σκανάρονται, οπότε δεν θα σου επηρεάζει το download. Επίσης βάλε και στα exclusion και το site της rapidshare, για να είσαι και σίγουρος. Το δοκίμασα και ξαναπιάνω την κανονική μου ταχύτητα

Δημοσ.

Ειδα και κατι αλλο στο site της avira για τον webgaurad ,ο χρονος που υπολειπεται στα dawnloads αναφερονται εσφαλμενα στα windows οταν ειναι ενεργος ο webguard , και για τον λογο αυτο υπαρχει επιλογη να δειχνει στα downloads την download bar του webguard (το σωστο ποσοστο που εχει ολοκληρωθει).ετσι υπαρχει το φαινομενο να λενε τα windows υπολειπονται 5 λεπτα και ποσοστο που εχει κατεβει 50% και το επομενο δευτερολεπτο να παει 100% (γιατι τα ειχε κατεβασει ηδη τα υπολοιπα ο webguard αλλα αυτο δεν φαινοταν πουθενα)

Ολα αυτα βεβαια ειναι μπερδεμα και προτιμω να κλεινω τον webgard ή να μην εγκατασταθει καθολου με custom εγκατασταση

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...