Προς το περιεχόμενο

Ποιο αντι-ιικό προτιμάτε; - antivirus poll 05/2007

Eusebius

Ποιο αντι-ιικό προτιμάτε; - antivirus poll 05/2007  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Ποιο αντι-ιικό προτιμάτε; - antivirus poll 05/2007

• Active Virus Shield (AVS)
    • avast! Home Edition
    • AVG Anti-Virus Free
    • Avira AntiVir PersonalEdition Classic
    • BitDefender Antivirus
    • CA Anti-Virus (πρώην eTrust)
    • F-Secure Anti-Virus
    • Kaspersky Anti-Virus
    • McAfee VirusScan
    • NOD32 for Windows
    • Norton Antivirus
    • Panda Antivirus
    • Sophos Anti-Virus
    • Symantec AntiVirus Corporate Edition
    • Trend Micro AntiVirus (πρώην Pc-cillin)
    • ZoneAlarm Antivirus
    • Άλλο: πείτε ποιο
    • Kανένα: έχω Linux
    • Κανένα: έχω Mac OS X
    • Kανένα: πείτε γιατί

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

NOD32 v3.0

σαρωσε 49 βραβεια (το 95% ολων των βραβειων) που γινεται καθε χρονο με θεμα την προστασια του H/Υ. ε, κατι σημαινει αυτο. επισης ηταν το μονο που βρηκε 100% ολες τις μολυνσεις/ιους και τα καθαρισε χωρις να χρειαζεται να γινει επανεκκινηση κλπ.

υγ: θα κοιταξω να βρω και το site που το ειδα

• Απαντ. 676
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
NOD32 v3.0

σαρωσε 49 βραβεια (το 95% ολων των βραβειων) που γινεται καθε χρονο με θεμα την προστασια του H/Υ. ε, κατι σημαινει αυτο. επισης ηταν το μονο που βρηκε 100% ολες τις μολυνσεις/ιους και τα καθαρισε χωρις να χρειαζεται να γινει επανεκκινηση κλπ.

υγ: θα κοιταξω να βρω και το site που το ειδα

http://www.nod32.com.au/compare/compare_vb100.html

αλλα δε βλεπω το avira στη λιστα...:P

A complete list:

- Passed: AEC/Trustport, AVG/Grisoft, Avira, CA (various products), Eset, Fortinet, FRISK, F-Secure, GDATA/AVK, Kaspersky, Kingsoft, Microsoft, MicroWorld/eScan, Redstone (?), Symantec.

- Failed: Agnitum (4 wildlist misses), AhnLab (2 wildlist misses), Alwil/avast! (19 wildlist misses, 1 false positive), BitDefender/SOFTWIN (2 wildlist misses), Bullguard (2 wildlist misses), Doctor Web (47 wildlist misses), Hauri (3 wildlist misses), Ikarus (24 wildlist misses, 6 false positives), K7 Computing (19 wildlist misses, 2 false positives), McAfee (1 wildlist miss), Norman (1 false positive), PC Tools AntiVirus (4 wildlist misses), CAT QuickHeal (2 false positives), Rising (3 wildlist misses, 1 false positive), Security Coverage PC Live (859 wildlist misses, 1 false positive), Sophos (2 wildlist misses), Trend Micro (3 wildlist misses, 2 false positives), VirusBuster (4 wildlist misses), Webroot (2 wildlist misses)

εδω τα λεει αναλυτικα για διαβαστε...

http://www.wilderssecurity.com/showthread.php?t=205171

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

απο το επισημο site μας δινει free for 30 days

ESET NOD32 Antivirus version 3.0: Award-winning antivirus/antispyware protection.

ESET Smart Security: Fully integrated security solution-all the protection of ESET NOD32 plus antispam and a personal firewall.

ξερει κανει τις διαφορες τους.ποια πρεπει να επιλεξουμε ?

ειναι 2 ξεχωριστα προιοντα η το 2ο τα περιλαμβανει ολα ?

Δημοσ.

Χαιρετώ τους προλαλήσαντες, αλλά και όσους επέλεξαν τη σιωπή. Είμαι λοιπόν κι εγώ ένας από τους χρήστες Η/Υ που επί χρόνια δεν είχα κανένα πρόβλημα στη χρήση, παρόλο που ήμουν και άσχετος και αδιάφορος. Πρόσφατα αγόρασα καινούριο PC, το καμάρι μου, και αποφάσισα ξαφνικά να μάθω λίγο περισσότερα πράγματα για το πως....δουλεύει. Χε, χε, δεν είμαι τόσο άσχετος όσο ίσως ακούγομαι, don't worry, είμαι περισσότερο! Η ερώτηση μου είναι η εξής. Ένας μέσος χρήστης χρειάζεται και firewall, κ antivirus, κ anti-spyware, κ όλα αυτά τα μαραφέτια; Αν ναι, δεν υπάρχει μια αξιόπιστη εφαρμογή, σουίτα ή όπως θέλετε πείτε την, που να συνδυάζει τα πάντα; Όταν αγόρασα το pc μου είχαν βάλει τα παιδιά το Symantec Endpoint νομίζω. Με προτροπή ενός φίλου έβαλα to Nod32, αλλά δε μου άρεσε που δεν είχε firewall, ή εγώ δεν το έβρισκα. Το βγάζω και βάζω zone alarm security suite, αλλά μου φαίνεται κάπως αργό στο scan. Το έβαλα να σκανάρει ένα dvd με αρχεία κ μου φάνηκε να καθυστερεί χαρακτηριστικά. Επίσης βλέπω ότι δεν έχει κ πολλούς που να το προτιμούν στην ψηφοφορία. Εγώ απέφυγα να ψηφίσω ακόμα, μπας και αλλάξω γνώμη από τις συμβουλές που ελπίζω να πάρω. Κ για να συνοψίσουμε, υπάρχει κάποια αξιόπιστη σουίτα που περιλαμβάνει ΟΛΑ όσα απαιτούνται για ένα μέσο χρήστη κ κατα προτίμηση να μην επιβαρύνει πολύ το σύστημα; Αν όχι, ποιος είναι ο προτεινόμενος συνδυασμός εφαρμογών; Επίσης, αν έχω firewall από το zone alarm που έχω βάλει, έχει νόημα να έχω ενεργοποιημένο το firewall των windows ή να το απενεργοποιήσω; Sorry αν κούρασα, please help this newbie out!

Δημοσ.

κι εγω ασχετος ειμαι αλλα θα ηθελα να σου πω οτι οι σουιτες βαραινουν το συστημα ειναι προτιμοτερο να εχουμε ξεχωριστο αντι-ιικο και antispyware εγω εχω το nod32 (poly kalo kai elafry) και το terminator που εχει και real time οσο για το firewall εγω προσωπικα δεν εχω και βασικα δεν ξερω αν χρειαζεται.επισης καλο θαταν να βαλεις και κανα καθαριστικο εγω εχω το cclear (πολυ καλο).

Δημοσ.

το kaspersky ειναι το καλυτερο αντι-βιωτικο προγραμα!!το pc μ ειχε 3 ιουσ που το nod32 δν τουσ εβρισκε!!!με το που εβαλα το kaspersky βρηκε και τουσ τρεισ!!!

Δημοσ.

Το kaspersky είναι πολύ ολοκληρωμένη σουίτα αλλά μπορεί να γονατίσει άνετα ένα απλό σύστημα. Η νέα έκδοση του nod32 επίσης μου φάνηκε απαράδεκτη.

Αυτό που κάνω εγώ είναι να βάζω ένα ελαφρύ τύπου avast ή avg και αν κάνετε περίεργες επισκέψεις ή δεν θέλετε να προσέχετε υπάρχει και το online scan πχ από την kaspersky και ξενοιάζετε. Είναι κρίμα ειδικά το laptop μου το kaspersky το είχε τσακίσει και ήταν και διπλοπύρηνο

Δημοσ.

Από free χρησιμοποιώ το Avira antivir στο desktop, πραγματικά με έχει ενθουσιάσει (το desktop είναι ένας παλιός P4 2.4 με 1GB μνήμης) με το ελάχιστο των πόρων που δεσμεύει και την αποτελεσματικότητά του. Έχω δοκιμάσει και το avast, το οποίο επίσης καλό, αλλά εκεί που είχε κολλήσει το AntiVir έδωσε τη λύση!!

Από εμπορικά, στο laptop έχω το ESET Smart Security (στην ουσία η engine του NOD), το οποίο παρέχει ολοκληρωμένη προστασία. Μακράν ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει ποτέ.

Δημοσ.

Καλησπερα

Εδω και κανα χρονο εχω καταφυγει στην λυση του free antivirus και ημουν πολυ ικανοποιημενος (χρησιμοποιω το AVG). Απο οταν ομως εβαλα το AVG 8 περα του οτι καταναλωνει αρκετους πορους εχω και αρκετα συχνα μπλε οθονες και reboot (ψαχνωντας βρηκα οτι και αλλοι εχουν αυτο το προβλημα). Σκεφτομαι ετσι να δοκιμσαω καποιο αλλο.Μετακξυ Avast kai Avira ποιο μου προτεινετε? Γενικα ειναι και τα δυο αυτα ικανοποιητικα οσο το AVG?

Eυχαριστω για τις προτασεις σας εκ των προτερων!

Δημοσ.

αμα κατεβασω το ESET Smart Security απο την επισημη ιστοσελιδα που ειναι 30 days free, μετα τι γινετε ?

κλειδωνει?

δουλευει με περιορισμους????

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...