Προς το περιεχόμενο

Ποιο αντι-ιικό προτιμάτε; - antivirus poll 05/2007

Eusebius

Ποιο αντι-ιικό προτιμάτε; - antivirus poll 05/2007  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Ποιο αντι-ιικό προτιμάτε; - antivirus poll 05/2007

• Active Virus Shield (AVS)
    • avast! Home Edition
    • AVG Anti-Virus Free
    • Avira AntiVir PersonalEdition Classic
    • BitDefender Antivirus
    • CA Anti-Virus (πρώην eTrust)
    • F-Secure Anti-Virus
    • Kaspersky Anti-Virus
    • McAfee VirusScan
    • NOD32 for Windows
    • Norton Antivirus
    • Panda Antivirus
    • Sophos Anti-Virus
    • Symantec AntiVirus Corporate Edition
    • Trend Micro AntiVirus (πρώην Pc-cillin)
    • ZoneAlarm Antivirus
    • Άλλο: πείτε ποιο
    • Kανένα: έχω Linux
    • Κανένα: έχω Mac OS X
    • Kανένα: πείτε γιατί

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
kaspersky internet protection respect!!

τα εχω ολα στο maximum και παρόλα αυτα δν ρεταρει το συστημα.

μια ομως η απορία?

δν ειναι εγγυήση ενα προγραμμα που ακόμα δν το crackare κανενας hacker? τα συμπερασματα δικα σας

Κανένας;

:)

NOD32 από μένα... Και σε xp το έχω και σε vista (τη σουίτα στα vista).

Στο ubuntu ένας έλεγχος πού και πού με το clamav.

• Απαντ. 676
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
Θα μου την πούνε οι καλοθελητές πάλι, αλλά δεν μπορώ, θα το σχολιάσω: Το νταβατζιλίκι το πληρώνεις στην M$. Κάποια μέρα ελπίζω να ξυπνήσεις μαζί με το υπόλοιπο 95% των home users.

και αν θέλει να παίζει games τι να κάνει man? να σταματήσει τα games?

Δημοσ.

Όχι παιδιά, δεν παίζω παιχνίδια. Απλώς έχω αυτόν με τα xp από πριν πάω στο πανεπιστήμιο και μάθω για τα linux και πέρυσι πήρα κι άλλον με vista με το πρόγραμμα του υπουργείου παιδείας "δες την ψηφιακά" όπου έπρεπε υποχρεωτικά να είναι με windows.

Λέω νταβατζιλίκι το συγκεκριμένο έξοδο επειδή αυτό ακριβώς μας πουλάνε οι συγκεκριμένες εταιρίες: προστασία.

Ναι dimitris2006, για συνδυασμό firewall και antivirus λέω. Η ερώτησή μου δηλαδή είναι πιο πολύ σχετικά με το ποια απ' αυτά ταιριάζουν καλύτερα μεταξύ τους και με το λειτουργικό σύστημα. Αν τα έχετε δοκιμάσει και ξέρετε επειδή όπως τα βλέπω εδώ έχω μπερδευτεί κάπως.

Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον!

Δημοσ.

τοτε εγω θα σου προτεινα το avira για antivirus.

απο firewall ειμαι της αποψης οτι αν εισαι προσεκτικος χρηστης και ξερεις που μπαινεις δε χρειαζεσαι και των windows αρκει. αλλιως το comodo.

απο antispyware δε χρειαζεται να το τρεχεις συνεχεια αρκει κανα scan τη βδομαδα. spybot και avg antispyware

αυτα απο μενα...

Δημοσ.

Avast forever....Τον χρησιμοποιώ τρία χρόνια και τιποτα κακό δεν έχει συμβεί στο pc μου!!!

Μία φορά έκανα το τραγικό λάθος να βάλω AVG και χρειάστηκα format....εξαιτίας ενός trojan horse!!!

Δημοσ.

Εγώ γιατί δίνω +1000 στον dimtris2006. Αυτά ακριβώς. Όντως δυο τρεια φορές δοκίμασα να βάλω firewall και κατάλαβα οτι δεν χρειάζεται. Με τα προγράμματα που είπε ο dimitris και αν υποθέσω οτι δεν είσαι οχτώ χρονών, μάλλον δεν θα έχεις ποτέ σου πρόβλημα.

Δημοσ.
Avast forever....Τον χρησιμοποιώ τρία χρόνια και τιποτα κακό δεν έχει συμβεί στο pc μου!!!

Μία φορά έκανα το τραγικό λάθος να βάλω AVG και χρειάστηκα format....εξαιτίας ενός trojan horse!!!

Φιλε καλο το AVG αλλα εχει καποια ορια για freeware παντως καλο ειναι.

Δημοσ.
Όχι παιδιά, δεν παίζω παιχνίδια. Απλώς έχω αυτόν με τα xp από πριν πάω στο πανεπιστήμιο και μάθω για τα linux και πέρυσι πήρα κι άλλον με vista με το πρόγραμμα του υπουργείου παιδείας "δες την ψηφιακά" όπου έπρεπε υποχρεωτικά να είναι με windows.

Λέω νταβατζιλίκι το συγκεκριμένο έξοδο επειδή αυτό ακριβώς μας πουλάνε οι συγκεκριμένες εταιρίες: προστασία.

Ναι dimitris2006, για συνδυασμό firewall και antivirus λέω. Η ερώτησή μου δηλαδή είναι πιο πολύ σχετικά με το ποια απ' αυτά ταιριάζουν καλύτερα μεταξύ τους και με το λειτουργικό σύστημα. Αν τα έχετε δοκιμάσει και ξέρετε επειδή όπως τα βλέπω εδώ έχω μπερδευτεί κάπως.

Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον!

Χωρίς παρεξήγηση: ΤΟ linux και όχι τα linux. Το κολλάμε από τα windows αν και εκεί θα έπρεπε να είναι το (λειτουργικό) windows (windows OS άρα ο αριθμός από το OS). Στα windows δεχόμαστε τον πληθυντικό μιας και είναι πραγματικός πληθυντικός (the window - the windows). Στο έρμο το linux δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Ένας, μόνο, είναι ο πιγκουίνος και τα 'χει παίξει ο κακομοίρης...

Δημοσ.

Με το avira την ελεύθερη έκδοση υπάρχει κάποιος τρόπος να σκαννάρω τα mail στο thunderbird και να κάνει update όποτε θέλω εγώ και όχι ανά 1 μέρα? Εχω βάλει πάντως όλες τις ρυθμίσεις για εύρεση ιών στο low. Να τις βάλω στο normal που είχε by default?

Δημοσ.

Εδώ με τις default ρυθμίσεις, το Avira έχει χτυπήσει ουκ ολίγες φορές όταν διάβαζα e-mails με μολυσμένα συνημμένα. Το να μη χτυπάει τη στιγμή ακριβώς που κατεβαίνουν από τον POP3 server (ή τον IMAP) δε θεωρώ ότι είναι και τόσο κρίσιμο σε οικιακό περιβάλλον. Μια φορά, την κουτσουκέλα δε σε αφήνει να την κάνεις...

Δημοσ.

Ένα από τα καλύτερα αντιβιοτικά προγράμματα που υπάρχουν αυτή την εποχή, δίνεται με δωρεάν άδεια 6 μηνών.

Λάβετε την άδεια από http://www.avira.com/vnu

Λάβετε το πρόγραμμα από http://dl1.antivir-pe.de/down/windows/antivir_workstation_winu_en_hp.exe

Δημοσ.

Ευχαριστούμε talos_2002.

Με το avira την ελεύθερη έκδοση υπάρχει κάποιος τρόπος να σκαννάρω τα mail στο thunderbird και να κάνει update όποτε θέλω εγώ και όχι ανά 1 μέρα? Εχω βάλει πάντως όλες τις ρυθμίσεις για εύρεση ιών στο low. Να τις βάλω στο normal που είχε by default?

Για το update θα πας εκεί που λέει administration > scheduler και θα κάνεις edit.

Αυτόματο σκανάρισμα απ' ότι είδα στην επίσημη ιστοσελίδα δεν υποστηρίζει η free έκδοση. Κατέβασε καλύτερα την premium και από κει και πέρα άμα δεν λειτουργεί αυτόματα, κοίτα στο configuration.

Δημοσ.
Ευχαριστούμε talos_2002.

Για το update θα πας εκεί που λέει administration > scheduler και θα κάνεις edit.

Αυτόματο σκανάρισμα απ' ότι είδα στην επίσημη ιστοσελίδα δεν υποστηρίζει η free έκδοση. Κατέβασε καλύτερα την premium και από κει και πέρα άμα δεν λειτουργεί αυτόματα, κοίτα στο configuration.

Τhanks αλλά σε σχέση με το nod μου φάνηκε αρκετά αργό. Κανά 20λεπτο αυτό κανά 10λεπτο το nod. Οπότε ξαναέβαλα το nod.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

το NOD32 το καινούργιο είναι όλα τα λεφτά...πάρα παρα πολύ καλο.

Επίση το kaspersky είναι τέλειο κι αυτό

Και το avg free το καινουργιο, το οποίο έχει και antispyware μέσα είναι ταχύτατο παναλαφρο και με ωραίο νεο και ανανεωμένο look:-)

Αυτα απο εμένα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...