Προς το περιεχόμενο

Ποιο αντι-ιικό προτιμάτε; - antivirus poll 05/2007

Eusebius

Ποιο αντι-ιικό προτιμάτε; - antivirus poll 05/2007  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Ποιο αντι-ιικό προτιμάτε; - antivirus poll 05/2007

• Active Virus Shield (AVS)
    • avast! Home Edition
    • AVG Anti-Virus Free
    • Avira AntiVir PersonalEdition Classic
    • BitDefender Antivirus
    • CA Anti-Virus (πρώην eTrust)
    • F-Secure Anti-Virus
    • Kaspersky Anti-Virus
    • McAfee VirusScan
    • NOD32 for Windows
    • Norton Antivirus
    • Panda Antivirus
    • Sophos Anti-Virus
    • Symantec AntiVirus Corporate Edition
    • Trend Micro AntiVirus (πρώην Pc-cillin)
    • ZoneAlarm Antivirus
    • Άλλο: πείτε ποιο
    • Kανένα: έχω Linux
    • Κανένα: έχω Mac OS X
    • Kανένα: πείτε γιατί

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το τελευεταίο nod32 που είχα δοκιμάσει ήταν απαράδεκτο. Kaspersky που έβαλα καπάκι σαφώς καλύτερο αλλά πάλι βαρύτερο απ'ότι θα ήθελα.

Στο avast home edition βρήκα αυτό που έψαχνα. Μπορεί να περάσει και τίποτα δεν ξέρω αυτά τα βλέπουμε και με online search αλλά είναι πολύ ελαφρύ και δεν σε ενοχλείο καθόλου

• Απαντ. 676
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Γειά σας έχω βάλει το avast professional edition στον φορητό μου αλλά μου φαίνεται πως δεν κάνει τίποτα.Τώρα τελευταία ο υπολογιστής αργεί πολύ και τρώει τρελά κολλήματα τόσο που αναγκάζομαι να κάνω πολλά restart κάθε τρείς και λίγο.Ξέρετε κάνα κάλο αντιικό που να μπορώ να κατεβάσω από το διαδίκτυο δωρεάν.

edit:συγνώμη αν υπάρχει ξανά το θέμα αλλά βαρίομουν να ψάξω για να το βρω .

Δημοσ.

Εγω χρησιμοποιω εδω και πολυ καιρο το avira avti-vir και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος δεν εχει κολλησει τιποτα απο τοτε που το εβαλα και σε συνδιασμο με ενα καλο firewall και antispyware θα εισαι ασφαλεις πιστευω...

Δημοσ.

Μπορείς να ξεκολλήσεις; Η απάντησή μου είναι 100% ορθή.

Υ.Γ. Μπορεί να είμαι πορωμένος. Το ενδεχόμενο να είμαι γνώστης και εσύ αδαής, το σκέφτηκες;

Δημοσ.
Μπορείς να ξεκολλήσεις; Η απάντησή μου είναι 100% ορθή.

Υ.Γ. Μπορεί να είμαι πορωμένος. Το ενδεχόμενο να είμαι γνώστης και εσύ αδαής, το σκέφτηκες;

Εγώ να ξεκολλήσω και εγώ είμαι ο αδαής απο την στιγμή που το παιδί ζητάει antivirus και εσύ του λες για λειτουργικό σύστημα????:rolleyes::rolleyes::rolleyes::-(:-(

Δημοσ.

avira antivir απο μενα. μαλιστα υπαρχει και μια προσφορα για 6μηνο δωρεαν της premium εκδοσης εδω. ενημερωτικα μεσα στη βδομαδα που μας ερχεται θα κυκλοφορησει και η 8 εκδοση

Δημοσ.
Εγώ να ξεκολλήσω και εγώ είμαι ο αδαής απο την στιγμή που το παιδί ζητάει antivirus και εσύ του λες για λειτουργικό σύστημα????:rolleyes::rolleyes::rolleyes::-(:-(

anti-virus = εναντίον των ιών (λογισμικό εν προκειμένω). Εσείς απλά του προτείνετε ασπιρίνη και εγώ του προσφέρω τη ριζική λύση των προβλημάτων του. Δεν είναι θέμα πώρωσης. Αυτή θεωρώ εγώ πιο σωστή λύση σε antivirus λογισμικό, αυτή προτείνω. Το πρόβλημά σου δε μας εξήγησες ακόμα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...