Προς το περιεχόμενο

Ποιο αντι-ιικό προτιμάτε; - antivirus poll 05/2007

Eusebius

Ποιο αντι-ιικό προτιμάτε; - antivirus poll 05/2007  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Ποιο αντι-ιικό προτιμάτε; - antivirus poll 05/2007

• Active Virus Shield (AVS)
    • avast! Home Edition
    • AVG Anti-Virus Free
    • Avira AntiVir PersonalEdition Classic
    • BitDefender Antivirus
    • CA Anti-Virus (πρώην eTrust)
    • F-Secure Anti-Virus
    • Kaspersky Anti-Virus
    • McAfee VirusScan
    • NOD32 for Windows
    • Norton Antivirus
    • Panda Antivirus
    • Sophos Anti-Virus
    • Symantec AntiVirus Corporate Edition
    • Trend Micro AntiVirus (πρώην Pc-cillin)
    • ZoneAlarm Antivirus
    • Άλλο: πείτε ποιο
    • Kανένα: έχω Linux
    • Κανένα: έχω Mac OS X
    • Kανένα: πείτε γιατί

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Άρα, το γενικό συμπέρασμα ποιο είναι; Ότι χρειάζεσαι antivirus, έστω και για το 1/3 των μηχανημάτων σου. Τί επιλογή θέλεις δηλαδή; «Δε χρειάζομαι antivirus κατά 66%»; Δεν είναι λίγο παρανοϊκό... ; ;)

΄Δεν είπα να ξεφύγουμε σε κάτι τόσο παρανοϊκό... :-)

Απλά θα μπορούσα να επιλέξω NOD32(windows) και τιποτα για το Mac και τίποτα για το Linux.

Αφού κάτι τέτοιο δεν είναι αφικτό, απλά επέλεξα το αντιπροσωπευτικό του βασικού μηχανήματος (Mac) και έκανα την πρόταση των πολλαπλών επιλογών...

• Απαντ. 676
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε σείς συμβαίνει το εξής.

Έβαλα να δοκιμάσω το nod32 φυσικά την τελευταία έκδοση.Καί ενώ οι τριάντα μέρες της δοκιμής έληγαν στίς 18 Γενάρη ξαφνικά βλέπω να μού χαρίζει ακόμη 25 μέρες καί έτσι θα έληγε 14 Φλεβάρη.Λέω κάποια καλή κίνηση κάνει η eset λόγω γιορτής τού Βαλεντίνο.Γιά μιά μέρα με προειδοποιούσε κάνοντας κίτρινη καί τέλος κόκκινη την προστασία, ότι λήγει σε 0 μέρες.Δηλαδή χθες έπρεπε να λήξει όλη η περίοδος πιά τού ενάμιση+ μήνα.Καί ώ τού θαύματος σήμερα βλέπω να έχουν εξαφανιστεί όλες οι προειδοποιήσεις λήξης καμμία ημερομηνία δεν υπάρχει πουθενά ότι θα έληξε η περίοδος δοκιμής καί να πάω να το αγοράσω καί είναι πλέον φούλ ενεργοποιημένο.

Κάνω μιά υπόθεση γι αυτό.

Επειδή στέλνω πάρα πολύ συχνά αρχεία γιά ανάλυση στην eset λέτε να παίζει κάτι καί να με έκαναν μόνιμο 'αμισθί':-) συνεργάτη γιά την ανάπτυξη των προϊόντων τους?Δεν εξηγείται διαφορετικά αυτή η μακρά περίοδος χάριτος.

Εξακολουθεί καί η έκδοση 3 να μην μπορεί(ή να μην θέλει) να σκαννάρει συμπιεσμένα αρχεία εκτός αν πρώτα αποσυμπιεστούν?Υπάρχει κάποια ρύθμιση γι΄αυτό πού δεν την βλέπω?

Βέβαια δεν νομίζω να είνα αυτό σοβαρό πρόβλημα.

Δημοσ.

ΝΑΙ !!!

εγώ το είχα πάθει κ νόμιζα ότι έφταιγε η σύνδεσή μου. Με το που το έβγαλα και έβαλα το antivir ανάσανε το πισι μου.

(c2duo 2,13 - 2gb ram)

Δημοσ.
μια ερωτηση... υπαρχει περιπτωση το kaspersky να καθυστερει το browsing και γενικοτερα το download; εχει παρατηρησει κανεις κατι τετοιο;

σωπα καυμενε!

γιαυτο πηρε ποδι απο το pc μου.

αυτη την περιοδο εχω το νεο avast4 και ειναι πολυ καλο.

Δημοσ.

α ειναι γενικο δλδ το προβλημα. γιατι καθε φορα που πειραματιζομουν με αντιβιοτικο και εβαζα kaspersky καθυστερουσε πολυ το ιντερνετ αλλα πιστευα πως ηταν θεμα συγκυριων πχ καποιο προβλημα με ιο. και απο τοτε αβιρα και γω. παντως το κασπερσκυ πρεπει να εχει μια επιλογη που να μην φιλτραρει τις σελιδες δεν ξερω αν απενεργοποιηθει αυτο αν θα υπαρχει διαφορα και ποσο προστασια θα μπορει να παρεχει...τεσπα δε το ξαναδοκιμαζω για να το διαπιστωσω απλα το ειχα απορια...

Δημοσ.

καλημερα να ρωτησω σχετικα με antivirus εχω το norton internet security θεωρειται αξιοπιστο η προτεινεται κατι αλλο? και ρωταω γιατι καποια στιγμη μετα απο λιγο καιρο καλης λειτουργιας ξαφνικα αρχισε να μου ανοιγει pops οποτε κανω full scan δεν βρισκει κατι η αν βρει το διαγραφει αλλα παλι τα ιδια με τα pops

Δημοσ.

ακολουθησα την διευθυνση που μου εδωσες αλλα μου βγαζει αυτο το μυνημα

"Δε διευκρινίσατε Θέμα. Αν έχετε ακολουθήσει ένα έγκυρο link, παρακαλώ να ενημερώσετε τον administrator του insomnia.gr"

Δημοσ.

panbil, my bad. Προσπάθησα να κάνω merge το thread που άνοιξες με το παρόν thread και τα έκανα λίγο μαντάρα. Το link που σου έδωσε ο φίλος αρχικά οδηγούσε εδώ (πριν τη δική μου παρέμβαση).

Όσοι διαβάσουν αυτό το μήνυμα και θυμούνται ότι έχουν ποστάρει αλλού link προς το παρόν sticky, ας κάνουν έναν κόπο να τα εντοπίσουν και να τα διορθώσουν, γιατί θα εμφανίζονται ως dead links. Χίλια συγγνώμη για το μπέρδεμα. Mea culpa... :rolleyes: (όταν το δει ο Eusebius, θα με τσακίσει!)

Δημοσ.

Παιδιά έχω το εξής πρόβλημα με το νέο ESET NOD 32 Antivirus Business Edition Ver 3.0.621.0. Όταν μπαίνω στο νετ με οποιοδήποτε browser δεν με αφήνει με τίποτα να δώ σελίδες που έχω αποθηκευμένα username/password. Συνέχεια με ρωτάει ξανα και ξανα ο browser να βάζω τα στοιχεία ενώ τα έχω ρυθμισμένα να τα θυμαται. Ξέρει κανείς καμμιά ρυθμιση του αντιικου έτσι ώστε να μην έχω αυτό το πρόβλημα????

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...