Προς το περιεχόμενο

Ποιο αντι-ιικό προτιμάτε; - antivirus poll 05/2007

Eusebius

Ποιο αντι-ιικό προτιμάτε; - antivirus poll 05/2007  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Ποιο αντι-ιικό προτιμάτε; - antivirus poll 05/2007

• Active Virus Shield (AVS)
    • avast! Home Edition
    • AVG Anti-Virus Free
    • Avira AntiVir PersonalEdition Classic
    • BitDefender Antivirus
    • CA Anti-Virus (πρώην eTrust)
    • F-Secure Anti-Virus
    • Kaspersky Anti-Virus
    • McAfee VirusScan
    • NOD32 for Windows
    • Norton Antivirus
    • Panda Antivirus
    • Sophos Anti-Virus
    • Symantec AntiVirus Corporate Edition
    • Trend Micro AntiVirus (πρώην Pc-cillin)
    • ZoneAlarm Antivirus
    • Άλλο: πείτε ποιο
    • Kανένα: έχω Linux
    • Κανένα: έχω Mac OS X
    • Kανένα: πείτε γιατί

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 676
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το Nod32 θεωρώ ότι δεν είναι βαρύ για το Pc αλλά δεν είναι είναι τοσο

friendly user. Παρόλα αυτά νομίζω ότι είναι το πιο αξιόπιστο σε απειλές.

Δημοσ.

Στο παρελθόν AVS αν και δε με ικανοποιούσε απόλυτα. Το McAfee SecurityCenter (Special Edition from AOL) όμως είναι μέχρι στιγμής οκ. Και θα δοκιμάσω και την καινούρια έκδοση. Ευτυχώς υπάρχει το firewall του router και με λίγη προσοχή δεν υπάρχει νομίζω κανένα πρόβλημα.

Στο παρελθόν AVG Free Edition. Και αυτό οκ. Και από τα πρώτα δωρεάν που ήταν συμβατά με sVista. Είχα περάσει μια φρίκη στο φορητό της αδερφής μου με το Avira...Πάντως τα δωρεάν είναι μια χαρά. Τώρα αν ο υπολογιστής είναι ΡΟΖ τι να σου κάνει και το antivirus...

*Στο linux δεν έχω τίποτα.

Δημοσ.

Κάτι άλλο,διάβασα κάπου ότι όταν εγκαθιστούμε προγράμματα η παιχνίδια πρέπει να έχουμε το nod32 κλειστό γιατί μπορεί να υπάρξει προόβλημα ισχύει αυτό?

Δημοσ.

Τέτοιο πράγμα δεν έχω ακούσει ποτέ. Όσα χρόνια δουλεύω με το NOD δεν μου έχει βγάλει τέτοιο πρόβλημα σε οποιαδήποτε εγκατάσταση.

Το NOD32 βέβαια έχει μια επιλογή για να ελέγχει τα πιθανά unwanted applications (την οποια πάντα την απενεργοποιώ). Ίσως από εκεί να προέρχεται το πρόβλημα που λες.

Δημοσ.

στο NOD32 που χρησημοποιω μου βγαζει συνεχεια invaled password.τι να κανω για να μην το πεταξω εξω ????

Δημοσ.
στο NOD32 που χρησημοποιω μου βγαζει συνεχεια invaled password.τι να κανω για να μην το πεταξω εξω ????

να το αγορασεις :)

Δημοσ.

Αν και δηλώνω φανατικός του NOD32, οφείλω να ομολογήσω ότι τον τελευταίο καιρό προτείνω σε πολύ κόσμο να ρίξει και μια ματιά στις ελεύθερες εκδόσεις του AVG και του Avast.

Κυρίως λόγω των πρόσφατων προβλημάτων του NOD με τα updates.

Το τζάμπα πάντα είναι καλύτερο. Γι' αυτό και όσο μου δουλεύει σωστά το NOD, δεν το αλλάζω με τίποτα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...