Προς το περιεχόμενο

Ποιο αντι-ιικό προτιμάτε; - antivirus poll 05/2007

Eusebius

Ποιο αντι-ιικό προτιμάτε; - antivirus poll 05/2007  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Ποιο αντι-ιικό προτιμάτε; - antivirus poll 05/2007

• Active Virus Shield (AVS)
    • avast! Home Edition
    • AVG Anti-Virus Free
    • Avira AntiVir PersonalEdition Classic
    • BitDefender Antivirus
    • CA Anti-Virus (πρώην eTrust)
    • F-Secure Anti-Virus
    • Kaspersky Anti-Virus
    • McAfee VirusScan
    • NOD32 for Windows
    • Norton Antivirus
    • Panda Antivirus
    • Sophos Anti-Virus
    • Symantec AntiVirus Corporate Edition
    • Trend Micro AntiVirus (πρώην Pc-cillin)
    • ZoneAlarm Antivirus
    • Άλλο: πείτε ποιο
    • Kανένα: έχω Linux
    • Κανένα: έχω Mac OS X
    • Kανένα: πείτε γιατί

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ δεν έχω ανοιχτή διεργασία avgas.exe ούτε guard.exe γιατί απλά δεν έχω ανοιχτό το antispyware. Τέλος πάντων, είμαστε ήση off-topic.

Πάντως είχε αρκετά καλά αποτελέσματα στο σκανάρισμα το AVG. Αν ήταν και πιο ελαφρύ. Μπορεί κανείς με vista να μου πει πόση μνήμη του καταναλώνει?

• Απαντ. 676
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παιδιά σήμερα είδα το windows live onecare? Αυτό τι να είναι ακριβώς(καλό φαίνεται πάντως). Γενικά ψάχνω ένα πρόγραμμα που να μην τρέχει πουθενά στο background παρά μόνο όταν το ανοίγω σαν κανονικό πρόγραμμα να κάνει αναζήτηση για ιούς. Υπάρχει κάτι τέτοιο?

Δημοσ.

Παιδιά αν βάλω το nod32 λέτε θα έχω προβλήματα επιδόσεων σε παιχνίδια και άλλες εφαρμογές και ειδικά στα παιχνίδια με ενδιαφέρει για αυτό ρωτάω.ΤΙ λέτε?

Δημοσ.
Παιδιά αν βάλω το nod32 λέτε θα έχω προβλήματα επιδόσεων σε παιχνίδια και άλλες εφαρμογές και ειδικά στα παιχνίδια με ενδιαφέρει για αυτό ρωτάω.ΤΙ λέτε?

Αν είσαι οριακά πολύ πιθανό να δεις διαφορά και να μην παίζεις άνετα αλλά μπορείς είτε να το κλείνεις ή να απενεργοποιήσεις το AMON νομίζω από το nod32 που ψάχνει συνεχώς κάθε αρχείο που 'κινείται'. Εγώ όσα έχω δοκιμάσει όταν είναι πλήρως ενεργές οι λειτουργίες τους μου βαρύνουν το σύστημα αισθητά

Δημοσ.

Εντάξει με μερικά games είμαι πσιλοοριακά έχω 1gb ram,p4 3.2 ghz και για μερικά games φτάνουν ίσα ίσα.

P.S=Ποιά έκδοση του nod 32 μου προτείνετε να βάλω?

Δημοσ.

παιδια:shock: δοκιμασα το antivir της avira ελεοοοοςςς γονατισαν τα παντααααα λεμε εκανε 59 λεπτα για να σκαναρει και σε αυτο το διαστημα δεν κουνιοταν φυλλο :X

το σουταρα κατευθειαν και τωρα θελω να δοκιμασω το nod 32 isspro την 2,7 εκδοση απο που νατην κατεβασω;και για πιο λογο να περιμενουμε την 3;δεν ειναι ακομη ετοιμη ή κατι αλλο;

Δημοσ.

το ΑVIRA Αntivir θεωρείτε από τα ελαφριά avs.

παίζει ρόλο και σε τι σύστημα το τρέχεις...αλλά κ πάλι είναι πανάλαφρο.

Δημοσ.

Και εγώ προτιμώ το nod, αλλά μόνο γνήσιο. Δεν εμπιστεύομαι καθόλου τις νέες τεχνικές update που έχουν βγει για τα σπασμένα. Έτσι στο ένα pc υπάρχει nod 3.0 και στα υπόλοιπα avast!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...