Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα εκκίνησης καινούργιου PC

mitsos24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις αγόρασα τα κομμάτια για να στήσω με την βοήθεια ενός φίλου το PC μου. Το Μ/Β ειναι Asus P5K-E/WIFI-AP, ένας C2D 8400 στα 3GHz,το τροφοδοτικό ένα Tt W0103 TOUGHPOWER 600W , μια Xfx 8800GT, και οι μνήμες οι CORSAIR XMS2 DHX DDR2 2GB (2X1GB) PC2-6400 (800MHZ) CL4 DUAL CHANNEL KIT.

Το πρόβλημα είναι οτι οταν τα συνδέσαμε και το ανοίξαμε έδωσε ρεύμα για 1-2

δευτερόλεπτα και μετα έκλεισε. Του ξαναδώσαμε αλλά τίποτα. Το στήσαμε έξω από το κουτί του αλλά τζίφος παλι. Βγάλαμε τα πάντα και με την σειρα αλλα το πρόβλημα παραμένει. Υπάρχει περίπτωση να φταίει το τροφοδοτικό ή ειναι κατι άλλο??

Ευχαριστώ!!

Δημοσ.

κατι κανατε λαθος. ελπιζω να μην καψατε την motherboard. παντως εχεις εγγυηση οποτε την αλλαζεις τζαμπα.

παντως συμβαινουν αυτα. ειδικα σε ολοκαινουργιο μηχανημα, σε αλλο καηκε η μητρικη, σε αλλον η μνημη, σε αλλον χτυπα ο σκληρος. ειναι αμα σου κατσει ασχημα απο την αρχη....

για πανε πισω την μητρικη και παρε αλλη.

Δημοσ.

ειχα και εγω το ιδιο προβλημα. δοκιμασε να κανεισ update τοbios .τα ιδια προβληματα ειχα και εγω με την μητρικη.αλλα πρςτα εβαλα αλλον επεξεργαστη εκανα update to bios αι μετα εβαλα τον νεο επεξεργαστη και ολα ο.κ. ελπιζω να εινε αυτο

Δημοσ.

τελικά ηταν προβλημα με το BIOS. Εκανα update και ολα μια χαρα. Φυσικα λυσαμε ενα αλλο PC για να κανουμε την δουλεια μας αλλα χαλαλι του. Ολα καλα στο τελος.

Ευχαριστω ολους για την βοηθεια σας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...