mitsos24 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Μόλις αγόρασα τα κομμάτια για να στήσω με την βοήθεια ενός φίλου το PC μου. Το Μ/Β ειναι Asus P5K-E/WIFI-AP, ένας C2D 8400 στα 3GHz,το τροφοδοτικό ένα Tt W0103 TOUGHPOWER 600W , μια Xfx 8800GT, και οι μνήμες οι CORSAIR XMS2 DHX DDR2 2GB (2X1GB) PC2-6400 (800MHZ) CL4 DUAL CHANNEL KIT. Το πρόβλημα είναι οτι οταν τα συνδέσαμε και το ανοίξαμε έδωσε ρεύμα για 1-2 δευτερόλεπτα και μετα έκλεισε. Του ξαναδώσαμε αλλά τίποτα. Το στήσαμε έξω από το κουτί του αλλά τζίφος παλι. Βγάλαμε τα πάντα και με την σειρα αλλα το πρόβλημα παραμένει. Υπάρχει περίπτωση να φταίει το τροφοδοτικό ή ειναι κατι άλλο?? Ευχαριστώ!!
duffyduck Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 κατι κανατε λαθος. ελπιζω να μην καψατε την motherboard. παντως εχεις εγγυηση οποτε την αλλαζεις τζαμπα. παντως συμβαινουν αυτα. ειδικα σε ολοκαινουργιο μηχανημα, σε αλλο καηκε η μητρικη, σε αλλον η μνημη, σε αλλον χτυπα ο σκληρος. ειναι αμα σου κατσει ασχημα απο την αρχη.... για πανε πισω την μητρικη και παρε αλλη.
mitsos24 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 ναι αλλα γιατι να καει η μητρικη;;; Δεν το κανανμε και πρωτη φορα! Ελπιζω να μην ειναι η Μ/Β!
kat satan Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 ειχα και εγω το ιδιο προβλημα. δοκιμασε να κανεισ update τοbios .τα ιδια προβληματα ειχα και εγω με την μητρικη.αλλα πρςτα εβαλα αλλον επεξεργαστη εκανα update to bios αι μετα εβαλα τον νεο επεξεργαστη και ολα ο.κ. ελπιζω να εινε αυτο
mitsos24 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 To PC ανοιξε ανοιξε τελικα, αλλα τωρα δεν ακουω κανενα μπιπ και δεν εχω καθολου εικονα. Any ideas???
mitsos24 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 τελικά ηταν προβλημα με το BIOS. Εκανα update και ολα μια χαρα. Φυσικα λυσαμε ενα αλλο PC για να κανουμε την δουλεια μας αλλα χαλαλι του. Ολα καλα στο τελος. Ευχαριστω ολους για την βοηθεια σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.