Προς το περιεχόμενο

ZALMAN CNPS9700

ahh1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για αυτην την ψηκτρα εχω διαβασει αρκετα καλα λογια. εχει κανενας να προτινει κατι αλλο σε αυτα τα χρηματα 50-60ε

σε Q6600@ 3100-3200 περιπου. αναλογα τις εργασειες

Δημοσ.

Ναι την thermalright 120 Ultra Extreme μαζι με ενα καλό 12αρι ανεμηστήρι! Πανω κάτω στα ίδια λ7 με την zalman αλλα με καλύτερη απόδοση!

Δημοσ.

και αυτην την ειδα αλλα με γελασε το γεγονος οτι η Zalman ειναι πιο ακριβη οποτε υπεθεσα και καλητερη.

Δημοσ.
Ναι την thermalright 120 Ultra Extreme μαζι με ενα καλό 12αρι ανεμηστήρι! Πανω κάτω στα ίδια λ7 με την zalman αλλα με καλύτερη απόδοση!

λογο οτι ειμαι ηλεκρτονικος απο fan δεν εχω προβλημα. εχω κατι τρομερα στις 3500 12cm στροφες και τα κατεβαζω λογο db. παντος μπροστα τους αν κατσεις Ξεπαγιαζεις

Δημοσ.

λογο οτι ειμαι ηλεκρτονικος απο fan δεν εχω προβλημα. εχω κατι τρομερα στις 3500 στροφες και τα κατεβαζω λογο db. παντος μπροστα τους αν κατσεις Ξεπαγιαζεις.

THERMALTAKE CL-P0310 BIG TYPHOON 120 VX για αυτην καμια γνωμη

Δημοσ.
λογο οτι ειμαι ηλεκρτονικος απο fan δεν εχω προβλημα. εχω κατι τρομερα στις 3500 12cm στροφες και τα κατεβαζω λογο db. παντος μπροστα τους αν κατσεις Ξεπαγιαζεις

sorry για το off τοpic αλλα τι fan είναι αυτά και τι τους κάνεις?

Δημοσ.
sorry για το off τοpic αλλα τι fan είναι αυτά και τι τους κάνεις?

ειναι fun απο μαγαζια με ηλεκτρονικά κυκλώματα. αυτοι συνηθος δεν εχουν τα LOW RPM στις 1200-1800. αλλα δεν τα συνηστω να περνουν ρευμα απο MOBO 3pin τραβανε 550+mA

απλα τους δινεις λιγοτερο ρευμα. για να καταλαβεις στα 5volt ειναι λιγο πιο γρηγορα απο τα κλασικα 12 που εχουν τα κουτια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...