theoninio7 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Θα ηθελα μια βοηθεια για κοινη χρηση εκτυπωτη...Το router μου ειναι speedtouch 585i.Και οι 2 Η/Υ εχουν Vista.Εχω ενα desktop στον οποιο εχω συνδεδεμενο ενα HP εκτυπωτη(USB).Το desktop ειναι συνδεδεμενο με θυρα ethernet στο internet.Τωρα θα ηθελα απο το laptop με το οποιο μπαινω ασυρματα στο internet να εκτυπωνω.Θα μπορουσε καποιος να βοηθησει?Εκανα προσπαθεια αλλα χωρις αποτελεσμα...
com_hs Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Πρέπει να κάνεις κοινόχρηστο τον εκτυπωτή απο το έναρξη εκτυπωτές και φαξ ιδιότητες κοινή χρήση και μετά στο άλλο πσ ή λάπτοπ με την ίδια διαδρομή εγκατάσταση εκτυπωτή καλύτερα για πιο σωστή δουλεία βάλτα και στην ίδια ομάδα εργασίας τα δύο μηχανίματα (με διαφορετικό όνομα)
theoninio7 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Τον εκτυπωτη τον εκανα κοινοχρηστο απο το desktop οπου ειναι και συνδεδεμενος.Οταν παω απο το laptop να κανω προσθηκη εκτυπωτη ψαχνει και δεν βρισκει τπτ...Δεν ξερω να τα βαλω στην ιδια ομαδα εργασιας...
DioNiSis_000 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 να τα βάλεις στην ίδια ομάδα εργασίας πας δεξί κλικ στον υπολογιστή μου > ιδιότητες >όνομα υπολογιστή πατά το κουμπί αλλαγή και γράψε στην ομάδα εργασίας ένα όνομα . το ίδιο και στο λαπτοπ
theoninio7 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Και τα 2 ανηκουν στην ομαδα workgroup πρεπει να το αλλαξω? Δεν βλεπω αποτελεσματα...
DioNiSis_000 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 εφόσον είναι το ίδιο και στα 2 δεν αλλάζει τίποτα και να το αλλάξεις. έχεις τσεκάρει την επιλογή κοινή χρήση εκτυπωτών στις ιδιότητες της κάρτας δικτύου κάθε pc ?
dimokritos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 κοίταξε το firewall που έχεις εγκαταστήσει μήπως εμποδίζει την πρόσβαση.
theoninio7 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Παιδια τζιφος...Τα εκανα ολα... Μονο αυτο δεν εκαναέχεις τσεκάρει την επιλογή κοινή χρήση εκτυπωτών στις ιδιότητες της κάρτας δικτύου κάθε pc ?) Βοηθειαααααααα!
dimokritos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Παιδια τζιφος...Τα εκανα ολα...Μονο αυτο δεν εκαναέχεις τσεκάρει την επιλογή κοινή χρήση εκτυπωτών στις ιδιότητες της κάρτας δικτύου κάθε pc ?) Βοηθειαααααααα! η κοινή χρήση εκτυπωτή ενεργοποιήται απο τις ρυθμίσεις δυκτίου και όχι της κάρτας δικτύου. να υποθέσω ότι ούτε τους shared folders που έχεις σε κάθε pc δεν μπορεί να δει το άλλο. αφού και τα 2 είναι στο ίδιο workgroup και είναι επιλεγμένη η κοινη χρήση εκτυπωτών στο network and sharing center των vista, τότε φταίει ή το firewall που έχεις εγκαταστήσει ή κάποια ρύθμιση στο ρούτερ σου. δεν μπορώ να σκευτώ κάτι άλλο τώρα. τι firewall έχεις? έχω ακριβώς την ίδια διάταξη με την διαφορά ότι το laptop έχει xp και δουλεύει άριστα ο εκτυπωτής.
theoninio7 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Φιλε dimokritos σε ευχαριστω για τη βοηθεια σου οπως και ολους... Το προβλημα λυθηκε...Πειραξα τις ρυθμισεις στο δικτυο και την κοινη χρηση με κωδικο προσβασης και ολα λυθηκαν...
caveneo Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Τη βοήθειά σας παρακαλώ αν γίνεται. Έχω ένα desktop και ένα netbook. Στο desktop έχω τα 7 64bit και το netbook έχει XP 32bit. Στο desktop έχω συνδεδεμένο τον εκτυπωτή HP Deskjet 5550. Τον έχω "μοιράσει" στο δίκτυο, και στο netbook τον βλέπω κανονικά, αλλά όταν πάω να κάνω connect μου ζητάει κάτι οδηγούς. Έχω πάρει τους οδηγούς από το cd του 5550 αλλά για κάποιο λόγο δεν τους δέχεται. Τί συμβαίνει;;
_Anonymous_ Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Σου απαντησα στο αλλο........... μη διπλοποσταρεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.