skevo_kos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Παιδια, θελω τη βοηθεια σας Ο αδελφος μου αγορασε στις 10/1 μια τηλεοραση Samsung LE26S81B και εχει το εξης προβλημα: Οταν ξεφευγεις λιγο απο τον κατακορυφο αξονα η οθονη μαυριζει ή γυαλιζει. Το φαινομενο ειναι πολυ εντονο και ενοχλητικο. Στο οριζοντιο αξονα οσο πλαγια και να πας η οθονη δειχνει μια χαρα. Πηρα τηλεφωνο την αντιπροσωπεια Fourlis και ο τεχνικος ειπε οτι δεν υπαρχει κανενα προβλημα και οτι αυτο που σας περιεγραψα ειναι εγγενες χαρακτηριστικο της τηλεορασης. Επισης μου ειπε οτι απο τη στιγμη που δεν υπαρχει βλαβη δεν ειναι δικη του αρμοδιοτητα. Πηγα και στον Κωτσοβολο απο οπου την πηρα και ο υπαλληλος μου ειπε οτι δεν μπορει να την αντικαταστησει αν δεν του το πει αυτο ο Fourlis. Του ειπα οτι θελω να την αντικαταστησω με καποια αλλη επειδη δεν ειμαι ικανοποιημενος με το προϊον αλλα μου απαντησε οτι δεν γινεται. Εχετε καμια συμβουλη να δωσετε? Με παιζουν μπαλακι και το θεμα ειναι δεν ξερω τι να κανω. Βασικα πιστευω οτι η τηλεοραση εχει προβλημα αλλα στο service του Fourli δεν την δεχονται. Εχω δει τοσες τηλεορασης LCD αλλα χωρις αυτο το 'εγγενες' χαρακτηριστικο Σε παλιοτερα post θυμαμαι κατι post που ειχαν γινει με αναφορες σε καποιους νομους για υποχρεωση του καταστηματος για αντικατασταση του προϊοντος, επιστροφη των χρηματων κτλ. Σκεφτομαι ακομα και σε καταγγελια σε φορεις εγχωριους και στην μαμα Samsung (αφου η ντοπια σε παραπεμπει στον Fourli) Σορι για το μεγαλο post...ελπιζω στις συμβουλες σας αλλιως πανε τσαμπα 500 ευρω (και ειναι και σε δοσεις)
stm00192 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Το φαινομενο που λες για τον κατακορυφο αξονα δυστυχώς είναι κανονας για οποιαδηποτε οθονη-τηλεοραση lcd απλα σε ακριβότερα μοντελα ειναι μικροτερο (καλύτερα πανελ) και σε φθηνά εντονοτερο! Δεν θα έπρεπε να περιμένεις και πολλά από μια lcd τηλεοραση των 500Ε! Τωρα οσο αφορα την αλλαγή της λογο του οτι δεν εισαι ευχαριστημένος αυτο γινεται εφοσον και το τονίζω ΕΦΟΣΟΝ εχεις κρατήσει το προιον στην αρχική αριστη του κατάσταση (που σημαίνει οτι εχεις κρατήσει ακόμη και το κουτι της με το φελιζον) τοτε δεν έχει κανενα μα κανενα δικαιωμα να σου το αρνηθει! Και αμα το κάνει κοτσαρε στη μαπα του τον νομο που ρυθμιζει αυτά τα θέματα και μετα ελα να μου πεις αν στην άλλξε ή οχι!!!
greece_gus Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Αν τα τεχνικά χαρακτηριστικά όσον αφορά την γωνία θέασης είναι αυτά.. http://www.zettavolt.co.uk/Samsung-TV/LE23R82B.html , τότε νομικώς μπορείς να κάνεις τα εξής: 1. Αναθέτεις σε πραγματογνώμονα την σύνταξη τεχνικής έκθεσης, η οποία θα πιστοποιεί ότι η κατακόρυφη γωνία θέασης δεν ανταποκρίνεται στα τεχνικά χαρακτηριστικά της τηλεόρασης όπως ορίζει αυτά η κατασκευάστρια εταιρεία. 2. Απευθύνεσαι για το παραπάνω στο τεχνικό επιμελητήριο Ελλάδος,όπου εδρεύει τεχνική επιτροπή επ' αμοιβή και τους ρωτάς εάν καλύπτεται η περίπτωσή σου από τα μέλη του http://portal.tee.gr/portal/page/portal/TEE_HOME/TEE_CONTACTS 3.Εξώδικη διαμαρτυρία , Πρόσκληση και Δήλωση προς την πωλήτρια εταιρεία και τάζεις προθεσμία για αντικατάσταση προϊόντος λόγω ελλείψεως συμφωνηθείσης ιδιότητος. 4.Αγωγή με αίτημα την αναστροφή της πώλησης, την επιστροφή του τιμήματος και αποζημίωση λόγω ηθικής βλάβης...
iceman79 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Η εναλλακτικα χρησιμοποιεις τον μαφιοζο σου
disqualified Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 το φαινομενο ειναι φυσιολογικο η τηλεοραση δεν εχει προβλημα, η επιστροφη ισχυει αν δεν εισαι ικανοποιημενος αλλα με καποιες προυποθεσεις οπως το να εχεις τη συσκευασια σε αριστη κατασταση. Αν τελικα την κρατησει το μυστικο ειναι να μην την τοποθετησει καπου πολυ ψηλα ή πολυ χαμηλα
skevo_kos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Παιδια ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας. Θα κανω μια αποπειρα μηπως και μου την αλλαξει stm00192, μπορεις να μου πεις σε ποιον νομο αναφερεσαι? (p.s. κατα λαθος το ποσταρα στο Gadgets, ενω ηθελα στο Hardware, αν μπορουν οι mods ας το αλλαξουν...thx)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.