flealam Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Αν σου αρέσουν οι Silverstein, εγώ θα σου πρότεινα τα παρακάτω: The used Eyes set to kill The red jumpsuit apparatus Funeral for a friend Alesana Alexisonfire Saosin Scary kids scaring kids Senses fail From first to last Drop dead gorgeous Lovehatehero My chemical romance Thursday Bless the fall Mayday parade Underoath The bled The dear & departed Circa survive Take the crown Thrice Misery signals Protest the hero the devil wears prada a day to remember all you friends are dead armor for sleep a static lullaby
slipknot Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Μία είναι η επιλογή : Rotting Christ Rotting Christ Rotting Christ Rotting Christ Rotting Christ Rotting Christ Rotting Christ Rotting Christ Rotting Christ
-WISE- Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 εγω θα σου προτεινα να ξεχασεις αυτην την μουσικη/μοδα και να ακουσεις κατι σε hardcore,alternative metal,nu metal,punk,rock κτπ +1 ρε πανμεγιστε commentator!!!:lol:
kotsalo Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Μπορείς να μπεις στο http://www.last.fm ,είναι ραδιόφωνο κτλ. και εκεί ξεκινάς και βάζεις ένα group που σ'αρέσει και μετά σου παίζει όλα τα related.Δοκίμασε το,θα βρείς πολλά έτσι.Άκου όλα αυτά που λέει ο flealam.Α,επίσης άκου rise against,είναι πολύ μπροστά,οπωσδήποτε.Τα περισσότερα από αυτά που σου λέει ο flealam είναι screamo.Κάνε αυτό με το site και γενικά αν θες κάτι μου λες,έχω και κάτι άλλα.
flealam Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Όπως ειπε και ο kotsalo, άυτα που σου πρότεινα παραπάνω είναι screamo. Αν ενδιαφέρεσαι περισσότερο για Emo/indie/pop θα σου πρότεινα τα κάτωθι... Jimmy eat world Elliott Death cab for cutie Fall out boy Panic! At the disco Son of dork The get-up kids Greeley estates Cute is what we aim for Samiam Sunny day real estate This providence Yellowcard Dashboard confessional At the drive in ....έτσι για αρχή.
Missionary Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Όπως ειπε και ο kotsalo, άυτα που σου πρότεινα παραπάνω είναι screamo. Αν ενδιαφέρεσαι περισσότερο για Emo/indie/pop θα σου πρότεινα τα κάτωθι... Jimmy eat world Elliott Death cab for cutie Fall out boy Panic! At the disco Son of dork The get-up kids Greeley estates Cute is what we aim for Samiam Sunny day real estate This providence Yellowcard Dashboard confessional At the drive in ....έτσι για αρχή. Αυτά που λες δεν έχουν καμία σχέση με indie. No offence αλλά δεν νομίζω ότι ξέρεις τι είναι indie άμα τον συγχέεις με τα emo...
Commentator Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 +1 ρε πανμεγιστε commentator!!!:lol: σευχαριστω παιδι μου...κι εγω σαγαπω =ρ
-WISE- Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 σευχαριστω παιδι μου...κι εγω σαγαπω =ρ σεμνααααα....εκτος και αν επηρεαστηκες απο τον τιτλο του τοπικ....:lol:
Commentator Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 σεμνααααα....εκτος και αν επηρεαστηκες απο τον τιτλο του τοπικ....:lol: crawling in my skin these wounds they will not heal fear is how I fall confusing what is real
-WISE- Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 crawling in my skinthese wounds they will not heal fear is how I fall confusing what is real τωρα γτ θες να με πορωσεις βραδιατικο?? τακουγα που τακουγα ολο το απογευμα 8ες να το χωσω παλι!! ακους l.p.?οταν λες alternative/nu metal κ.λ.π τι εννοεις??
-WISE- Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 επειδη εσυ ανεφερες τι να ακουσει το παληκαρι...ουτως η αλλως τα μισα φορουμς που παιρνουμε μερος τα βγαζουμε οφ τοπικ! δηλαδη τι θες να φτιαξω ενα τοπικ που να λεγεται "τι μουσικη ακουει ο commentator"?
Commentator Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 επειδη εσυ ανεφερες τι να ακουσει το παληκαρι...ουτως η αλλως τα μισα φορουμς που παιρνουμε μερος τα βγαζουμε οφ τοπικ! δεν το επιδιωκω ουτε θελω να το κανω κι εδω δηλαδη τι θες να φτιαξω ενα τοπικ που να λεγεται "τι μουσικη ακουει ο commentator"? δεν θαταν κακη ιδεα...
slipknot Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Μα σας παρακαλώ ! Δεν λέω,σε όλα τα topics υπάρχει το φαινόμενο του off topic,αλλά σεβαστείτε το ότι αυτό το topic έχει να κάνει με emo.Ιεροσυλία !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.