steven2000 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Ξέρει κανεις που μπορώ να βρώ να βρώ drivers για την ενσωματωμένη κάμερα σε TURBO-X μοντελο της CLEVO ---> D40EV (όλη η σειρά D4XXX πρέπει να "φοράει" την ίδια κάμερα και τους ίδιους drivers. Στο site της μαμας εταιρείας (http://www.clevo.com) εχει όλους τους DRIVERS εκτός από αυτούς της κάμερας. Στο system από τον πίνακα ελέγχου η κάμερα φαίνεται σαν PC CAMERA (USB\VID_0AC8&PID_301B\5&16BC18D6&0&2) Καμμία βοήθεια....
washcloud Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 για δοκίμασε να κατεβάσεις το unknown device identifier κλπ κλπ
steven2000 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Μετά από αναζήτηση δύο ημερών και δοκιμή μερικών δεκάδων drivers ανα το διαδύκτιο οι οποίοι αποδείχθηκαν ΑΠΑΤΗ βρέθηκαν τελικά οι συγκεκριμένοι drivers με μια πιο προσεκτική έρευνα στο site της CLEVO στην διεύθυνση http://www.clevo.com.tw/en/e-services/download/ftpOut.asp?Lmodel=D4x0S%2FM4x0S%2FD4x0P<ype=9&submit=+GO+ Η εταιρεία έχει τους drivers για την ενσωματωμένη κάμερα ΟΧΙ στο συγκεκριμένο μοντέλο αλλά στα γενικά opΤionals με αναζήτηση σαν Model :D4x0S/M4x0S/D4x0P και όχι στην αναζήτηση με συγκεκριμένα μοντέλα. Εκεί υπάρχουν 3 φάκελλοι 1)DRIVER (με υποφάκελλους για ΧP kai WIN2000 2)KEN και 3)TAS Aφού τρέξουμε το setup από τον φάκελλο drivers κανουμε επανεκίνηση Η κάμερα ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΑΚΟΜΑ. Στηνουμε τα αρχεια που υπάρχουν στον φάκελλο ΚΕΝ με copy paste στα WINDOWS/system και ξανακάνουμε επανεκίνηση Ω! του θαύματος ...η κάμερα παίζει μια χαρά... Αυτά σε περίπτωση που κάποιος άλλος στο μέλλον ταλαιπωρηθεί όπως εγώ μιας και ΟΛΟΙ οι drivers που υπάρχουν με αναζήτηση από το google και αναφέρονται σε TURBO-X PC CAMERA (motherboard CLEVO series D40XXX ) εκτός τον παραπάνω ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ.
washcloud Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 ..καν΄τα 2000. (..να ταιριάζουν και με το nick του...)
alexandrosss23 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 εεε, κατεβασα το αρχειο και δεν βρισκω πια ειναι τα αρχεια ΚΕΝ και TAS που αναφερεις και πρεπει να τα κανω copy-paste.Βλεπω μονο εναν φακελο για Windows XP και για Windows 2000 και μετα απο κατω ενα autorun και ενα setup..Εχω εγκαταστησει τον driver αλλα η καμερα δειχνει ασπρο.. καμία εικονα.Βοηθεια παρακαλω
santosp Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Πολυ πιθανον. Σε παρομοιο προβλημα που ειχα, ουτε και εγω βρηκα τα υποαρχεια που λεει ο φιλος παραπανω. Το πηγα στο Πλαισιο και μου ειπαν κατι για κομμενο καλωδιο της usb ενσωματομενης καμερας. Αν θελεις στειλε μυνημα στον φιλο μηπως και σου ανεβασει με rapidshare ή κατι αλλο το ολοκληρωμενο αρχειο. Αλλιως Πλαισιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.