blackstar Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Όπως και σε μερικά Turbo Boost που φαινόταν το μικρό αυτοκινητάκι που είχαν και το πέταγαν στον αέρα. (πχ. Kitt vs Karr, Turbo boost "duel", δείτε στην "σύγκρουση" που πέφτει το ένα αυτοκίνητο κάτω πριν αλλάξει η λήψη). Ωραίες εποχές (τότε όλα αυτά μας φαινόντουσαν φοβερά) :-), ακόμα θυμάμαι τι τρέλα είχαμε τότε με knight rider & macgyver. Τελικά ακυρώθηκε η σειρά;
Panathinaikara Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 τσεκαρα κι εγώ την τηλεταινία-πιλότο της σειράς , σε όσους άρεσε το παλιό δείτε το. Αρκετά ευχάριστη σειρά το αμαξάκι τα σπάει!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 έχουν βγει και 3 επεισόδια από την σειρά παρεπιπτόντως...
VasKag Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 τα οποια θα ελεγα οτι δεν ειναι και ασχημα... αρκει να ειστε αρκετα ανεκτικοι ως προς την αληθοφανεια αυτων που βλεπετε
los!!! Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Πολύ ψέμμα όμως ώρες ώρες...το 80' μπορεί να πούλαγε. Αλλά τώρα, υπάρχουν στιγμές που νομίζω πως βλέπω transformers..
PavelX Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Απλά μάπα. Μόνο μίξερ δεν γίνεται ο KITT. Αν και είμαι σίγουρος ότι θα έχει ένα build-in.
greg_m Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 δεν εχει σημερα επεισοδιο? τι θα δουν αυριο ο πατερας μου και ο αδερφος μου? (...νομιζω το βλεπει και η μανα μου...)
eu@ Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 ανασύρω μνημες του παρελθοντος το πετυχα στο youtube κ το θυμηθηκα..εβαζε περσι ή προπερσι στο σταρ καποια επισοδεια.ειναι μονο ενας κυκλος αν δεν κανω λαθος,ετσι?
manost Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 ανασύρω μνημες του παρελθοντος το πετυχα στο youtube κ το θυμηθηκα..εβαζε περσι ή προπερσι στο σταρ καποια επισοδεια.ειναι μονο ενας κυκλος αν δεν κανω λαθος,ετσι? Ναι, μία σεζόν με δεκαεπτά επεισόδια.
eu@ Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Ναι, μία σεζόν με δεκαεπτά επεισόδια. λιγα δηλαδή!ωραια!ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.