Προς το περιεχόμενο

αντιγραφη αντιγραμμενου dvd!!!

-WISE-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια καλησπερα σας!μπορει καποιος να μου πει πως μπορω να αντιγραψω ενα dvd το οποιο εχει γραφτει απο εξωτερικο dvd recorder??

ρε γμτ παω απο το nero να κανω ενα απλο αντιγραφη δισκου και γυρω στο 50% μου λεει (και στα 2 dvd) "σφαλμα αναγνωσης".

δοκιμασα και το dvd shrink αλλα τπτ...

οποιος μπορει να βοηθησει αμεσα θα το εκτιμησω!!!!

ευχαριστω εκ των πρωτερων!B)

Δημοσ.

Δεν έχει σημασία αν γράφτηκε ή όχι σε εξωτερικό DVD recorder. Το θέμα είναι ότι το δισκάκι έχει προφανώς πρόβλημα. Δοκίμασε να δημιουργήσεις αντίγραφο σε ISO image με το ImgBurn και «κάψε» στη συνέχεια αυτό. Το ImgBurn έχει στις ρυθμίσεις του μερικές επιλογές που το κάνουν πιο «ανεκτικό» με τα προβληματικά δισκάκια. Ανάλογα με τη φύση των δεδομένων που περιέχει το προβληματικό δισκάκι, το τελικό αποτέλεσμα μπορεί να είναι από εντελώς άχρηστο (π.χ. δισκάκι εγκατάστασης κάποιου προγράμματος που θα σταματήσει τη διαδικασία εγκατάστασης αν αντιληφθεί λάθος hashcode σε κάποιο από τα αρχεία) μέχρι σωτήριο (π.χ. απλό δισκάκι Data DVD με πλήθος χύμα αρχείων όπως εικόνες, κείμενα κλπ, οπότε θα έχουν πρόβλημα μόνο κάνα δυο από τα αρχεία)...

Δημοσ.

χμμμμ...για να χρησιμοποίησες το DVD Shrink μάλλον ειναι καποια ταινια....

εφόσον ειναι έτσι θα σου πρότεινα τα AnyDVD&CloneDVDΙ(καραγαμάτα προγράμματα για μένα) ...και στην περίπτωση που το δισκάκι σου έχει πολλα γρατσουνίσματα ή έχει πρόβλημα, μπορείς να το ''σώσεις'' μέσω του AnyDVD(AnyDVD Ripper) σε ενα μέρος του σκληρού σου...και έπειτα να το καψεις με το CloneDVD, Nero, ImgBurn...όποιο σε βολεύεi...

*όλα αυτά εφοσον έχει κάποιο προβληματακι το δισκάκι...,πχ κακή εγγραφή,γρατσούνισματα κτλ...εαν όχι με κάλυψε το προϋγούμενο παιδι :-)

Δημοσ.

Εγώ σε τέτοιες περιπτώσεις χρησιμοποιώ πάντα το κλασσικό και αθάνατο DVD Decrypter... Όταν πρέπει να ριπάρεις δισκάκι που δεν έχει προστασία - δεν είναι νοικιασμένο - το DVD Decrypter παραμένει το νούμερο 1!!!! Βέβαια συνιστάται να απενεργοποιήσεις το automatic update για να μην επικοινωνεί εξωτερικά με τους ''κακούς'' που έχουν σήμερα την ιδιοκτησία του!!!! :-D

Δημοσ.

ρε παιδια τωρα δοκιμαζω με alcohol και μου χει φγαλει γυρω στα 50 σφαλματα αναγνωσης δισκου.(τα οποια παρακαμπτει βεβαια)

Δημοσ.
ρε παιδια τωρα δοκιμαζω με alcohol και μου χει φγαλει γυρω στα 50 σφαλματα αναγνωσης δισκου.(τα οποια παρακαμπτει βεβαια)

κάνει συνέχεια παράκαμψη σφαλμάτων. (για αυτό και τικάρεις την επιλογή αυτή !)

όσες φορές το έχω δοκιμάσει (σε παιχνίδια κυρίως) που ήταν χιλιογρατζουνισμένα με άφησε ευχαριστημένο. :-)

Δημοσ.

παντως μιλαμε για τα απειρα σφαλματα!!!το χω σχεδον μιση ωρα και ειναι στο 80%...

8α ενημερωω οταν τελειωσει αν και δεν βλεπω να γινεται κατι κα8ε 5 δευτερα βγαζει και σφαλμα.:-)

Δημοσ.
...κα8ε 5 δευτερα βγαζει και σφαλμα.:-)

(π.χ. απλό δισκάκι Data DVD με πλήθος χύμα αρχείων όπως εικόνες, κείμενα κλπ, οπότε θα έχουν πρόβλημα μόνο κάνα δυο από τα αρχεία)...

...μόνο μερικές γκουχ-(δεκάδες-εκατοντάδες)-γκουχ από τα αρχεία... :P

Δημοσ.

μαγκες βαρεθηκα να περιμενω...μου βγαλε εκατο σφαλματα και δεν προλαβαινα.επρεπε να τα δωσω.(ηταν και 2 βλεπεις)

8ενκς παντως παιδες!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...