Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα θα ηθελα οποιος μπορει να βοηθησει ψαχνω ενα δωρεαν προγραματακι για διαχειρηση αποθηκης εχω δει το διας αλλα σταματαει στις 10 εγγραφες.προσπαθησα να κανω μονος απο acces αλλα απετυχα δεν θελω τπτ ιδαιετερο απλο..

ευχαριστω προκαταβολικα..

Δημοσ.

Ο τίτλος του thread άλλαξε. Παρακαλώ να χρησιμοποιείτε τίτλους αντιπροσωπευτικούς του προβλήματός σας. Βοηθάτε τους υπολοίπους αλλά κυρίως τον εαυτό σας, αφού είναι μεγαλύτερη η πιθανότητα να ανοίξουν και να διαβάσουν το thread τα κατάλληλα να απαντήσουν άτομα.

Ευχαριστώ.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια καλησπέρα! Θα ήθελα τα φόντα σας σχετικά με ενα πρόγραμμα διαχείρισης αποθήκης που ψάχνω για ενα περίπτερο...

Με import-export για back-up, και δυνατότητα εισαγωγής δεδομένων απο bar code, καθώς και με δυνατότητα απομακρυσμένης διαχείρισης...

Ζητάω πολλα? ?? Για πείτε μου καμια ιδέα γιατι την εφαρμογή που τρέχω τώρα (squirrel 0.99) δεν έχω καθόλου support απ αυτούς που μου το εγκατέστησαν.... δεν υπάρχουν πουθενά!!!

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ένα πολύ καλό πρόγραμμα είναι το i-kiosk. Το έχει βάλει ο θείος μου στο περίπτερό του και απλά μαμάει :D Υποστηρίζει και διασύνδεση με ταμειακή οπότε είναι οκ με τον νέο νόμο. Θες να τον ρωτήσω πόσο του κόστισε?

*Παρε και το site τους http://www.i-kiosk.gr

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Εχω φτιξει εγω ενα για το περιπτερο μας ως πτυχιακη εργασια. Αν θες στο στελνω. Δεν εχει βεβαια αυτα τα εξτρα που ζητας αλλα απο το ολοτελα...:-D

• Like 1
Δημοσ.

Ένας γνωστός μου πρόσφατα χρησιμοποίησε μια εφαρμογή σχετικά με την διαχείριση προϊόντων αποθήκης και είναι ικανοποιημένος . Το προγραμματακι λέγεται Money Fest Express και κυκλοφορεί και σε δοκιμαστική έκδοση από όσο ξέρω , γιατί αρχικά είχε δοκιμάσει το trial. Η διεύθυνση είναι αυτή αν θέλει κάποιος να το ψάξει :http://www.lexiconsoftware.gr/moneyfestxpress.asp

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

ΓΕΙΑ ΣΑΣ..! ΕΓΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΘΗΚΗΣ ΕΝΟΣ ΔΗΜΟΥ...?????

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...