Προς το περιεχόμενο

Αποζημίωση 54 εκατ. δολάρια ζητάει αμερικανίδα από την Best Buy

liopyr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το αστρονομικό ποσό των 54 εκατ. δολαρίων διεκδικεί μία αμερικανίδα, η Raelyn Campbell, ως αποζημίωση από την εταιρία Best Buy.

Η Campbell περίπου ένα χρόνο πριν είχε αγοράσει ένα λάπτοπ από την εν λόγω εταιρία το οποίο παρουσίασε βλάβη στο κουμπί έναρξης του. Καθώς το προϊόν καλυπτόταν ακόμα από την εγγύηση αποφάσισε να το πάει για επισκευή όπου της είπαν ότι θα είναι έτοιμο σε δύο με έξι εβδομάδες. Όμως το διάστημα αυτό πέρασε χωρίς η εταιρία να επιστρέψει τον υπολογιστή στην κάτοχο. Μετά από καθυστέρηση τριών μηνών η Best Buy παραδέχτηκε ότι δεν είχε τη δυνατότητα να επιστρέψει το λάπτοπ επειδή δεν μπορούσε να το βρει.

Για αποζημίωση η εταιρία πρότεινε να δώσει 900 δολάρια σε δωροεπιταγή, όταν η τιμή αγοράς του μηχανήματος ήταν 1100 δολάρια. Η Κάμπελ συνυπολογίζοντας και το κόστος απώλειας των δεδομένων της, «αξίωσε» το ποσό των 2100 δολαρίων, αλλά το αίτημα της αυτό αγνοήθηκε παντελώς από της Best Buy.

Επιπλέον η Κάμπελ συνειδητοποίησε ότι όλα τα προσωπικά της στοιχεία θα μπορούσαν να έχουν κλαπεί καθώς η εταιρία δεν έκανε καμία από τις απαιτούμενες ενέργειες για να βρει τον υπολογιστή, ή να διασφαλίσει ότι δεν θα χρησιμοποιηθούν τα στοιχεία της από κάποιους άλλους.

Γιʼ αυτό το λόγο ζήτησε την αποζημίωση των 54 εκατ. δολαρίων. Η εταιρία μετά από αυτή την κίνηση, ανέβασε την προσφορά της στα 4100 δολάρια για να «αποσυρθεί» από την υπόθεση. Η ίδια η Κάμπελ παραδέχεται ότι δεν περιμένει να κερδίσει την υπόθεση, θέλει όμως μέσω αυτής να πιέσει την εταιρία να εξηγήσει πώς χάθηκε το laptop της.

Source.png Πηγή: cosmo.gr

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

το περιστατικο εγινε Αμερικη. αρα μπορω να πω οτι εχει πολλες πιθανοτητες να δικαιωθει... μπορει οχι σε τοσο μεγαλο ποσο αλλα σιγουρα με πολλα χρηματα

ΤΟ ωραίο ειναι οτι εφόσον δεν το δικαιολογούν θα δικαιωθέι και θα εισπράξει αρκετά εκατομμύρια δολλάρια εφόσον καταριφθούν όλα τα στοιχεία της εταιρείας..

Το θέμα δεν είναι το ότι δεν της διόρθωσαν το μηχάνημα ή το ότι το έχασαν... Το θέμα είναι πως χειρίστηκε η εταιρεία την κατάσταση. Ρίχνοντας μια μήνυση για 54 εκατ. δολάρια επιτέλους έχεις την προσοχή τους. Την δυσφήμιση και μόνο να σκεφτούν...

Πιθανώς παράδειγμα προς μίμηση, όχι τόσο για το ποσό που διεκδικεί (αλήθεια με τι κριτήρια έκανε τον υπολογισμό της;), όσο για το τσαγανό της...

Ετσι για να μάθουν να μην γίνονται γύφτοι ! Το μηχάνημα έκανε 1100 δολάρια και της πρότειναν 900 μα είναι σοβαροί ? Ενώ τώρα που έφαγαν μια δυσφίμιση για την παροχή των υπηρεσίων τους θα το σκεφτούν πολύ για το τι θα ξανακάνουν την επόμενη φορά ! Αρε να είχαμε και εδώ τέτοια καλά !!!!

Καλα ειναι σοβαροι?Αντι να λαβουν υποψιν τους το γεγονος οτι τα αμερικανικα δικαστηρια για πλακα εκδικαζουν διαφορες και επιβαλλουν τεραστιες αποζημιωσεις, προσφερουν μολις 4100 δολλαρια!

1)η καθε εταιρια σε περιπτωση απωλειας δεδομενων απο τον σκληρο,δεν φερει καμοια ευθηνη απ'οσο γνωριζω,οταν το προιον το επιστρεφεις για service.

2)σιγα μην παρει και 600 εκατ. δολαρια,σιγα μην αγορασουν και το μπιλ και της τον δωσουνε για αντρα. τι ειναι τα 54 εκατ. δολαρια? φυστικια αραπικα?

η εφη σαρρη ζηταει 7 εκατ απο τον λαζοπουλο για προσβολη του στηθους της.

ο αλλος στην αμερικη παλι,ζηταγε 20 εκατ. δολαρια επειδη εκανε λαθος η microsoft και του κλειδωσε τα win,νομιζωντας οτι ητανε σπασμενα.

ενας φιλος τρακαρε με το μηχανακη με εναν αλλον λαλακα,και του ζηταει ο αλλος τωρα 130.000 ευρω αποζημιωση,για τις πιτσες τις μακαροναδες και τις πορτοκαλαδες που "κερναγε" τους επισκεπτες φιλους και συγγενεις του στο νοσοκομειο επι 2 βδομαδες.... και αλλα 100.000 για ψυχικη οδινη....

η αλλη,(αν θυμαμε καλα στο χοντο σεντερ?),ζηταγε 15 εκατ. ευρω επειδη η καθαριστρια δεν σφουγκαρισε καλα τα νερα,και η πελατισα επεσε και γλιστρησε και στραμπουλιξε το ποδι της....

600.000 ευρω ο ενας,5 εκατ. ο αλλος,150 ο παραλος,τι γινετε ρε παιδια,στραγαλια ειναι τα λεφτα? υπαρχει περιπτωση αυτη τωρα να παρει πανω απο μερικες αντε 100αδες χιλιαδες ευρω,και μου ζηταει και 54 εκατ.?

τι τρελα ποσα ειναι αυτα που ζητανε? ειναι σοβαροι? ξεφτιλα γινωνται....

ΥΓ3.αν υπαρχει καποιος χρηστης-δικηγορος στο φορουμ,ας μας πει με ποιο σκεπτικο αυτη ζητησε 54 εκατ. και φυσικα αν τα δικαιουτε,και απο που και ως που?

Χλίδα.

Εγώ που αγόρασα από best buy κάτι μνήμες και άργησαν 6 ώρες να μου παραδώσουν από την est. time που μου έδωσαν, παίρνω κάνα κατοσταρικάκι?

πες στο δικαστηριο οτι περιμενωντας αυτες τις 6 ωρες στο σπιτι σου,πιαστηκε ο κολος σου απο το καθισιο,(πραγμα που αν ειχε ερθει στην ωρα του το αντικειμενο δεν θα ειχε συμβει,γιατι θα ησουνα εξω βολτα και θα περπατουσες),και ζητα τους 15 εκατ. δολαρια αποζημιωση.

επι της ευκαιριας,θα ζητησω και εγω απο τον moderator duke 10 εκατ. δολαρια,για το μπαν που μου εριξε πριν 2 χρονια,και δεν ειχα την δυνατοτητα να κοιταξω τις αγγελιες μου,και εχασα περιπου 200 ευρω απο τις προσφορες που μου κανανε :-D

και αλλα 300.000 ευρω στον paredwse,που του ζητησα δημοσκοπηση και αργησε να την ανοιξει,και στεναχωρεθηκα,και τωρα παιρνω φαρμακα για την καταθλιψη :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...