Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Firefox!!!!

polonos1313

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα!!!

Εχω ένα προβλημα με τον firefox.Όταν έχω ανοιχτο το μTorrent δεν μπορώ να μπω σε σελίδες καθόλου.Η μονη περιπτωση είναι να κλείσω το μTorrent.Ακόμα και αν βάλω το τορεντ να κατεβάζει με 10 kb δεν μπαίνει σε σελίδες.Ξέρει κανείς τι φταίει???

Θυμαμαι παλιά που είχα forthnet εμπαινε κανονικά σε σελίδες.Μήπως φταίει η συνδεσή μου( con-x 1mbit )???

Δημοσ.

Βασικά αυτό είναι σύνηθες φαινόμενο όταν κατεβάζεις torrrents.

Αυτό γίνεται γιατί το πρωτόκολλο απαιτεί πολλές συνδέσεις που ακόμα και αν δεν σου τρώνε όλο το bandwidth μπορεί να γονατίζουν το modem/router σου.

Μία λύση που μπορεί να δουλέψει είναι να κάνεις ένα port forward για την εφαρμογή που χρησιμοποιείς.

Δημοσ.

Αυτό γίνεται γιατί το πρωτόκολλο απαιτεί πολλές συνδέσεις που ακόμα και αν δεν σου τρώνε όλο το bandwidth μπορεί να γονατίζουν το modem/router σου.

Μία λύση που μπορεί να δουλέψει είναι να κάνεις ένα port forward για την εφαρμογή που χρησιμοποιείς.

Δεν είναι καθόλου σύνηθες φαινόμενο.

Αν δεν δίνεις όλο σου το Upload τότε είσαι ok.

Δεν είναι δυνατό να κατεβάζω ένα torrent και να μην μπορώ να σερφάρω.

Κάτι άλλο παίζεται

Ο φίλος μας λέει ότι και να κατεβάσει τo upload στα 10 kb πάλι τα ίδια έχει.

P.S τώρα που τo διάβασα πάλι τo θέμα μάλλον ο φίλος εννοεί ότι βάζει τo download στο 10kb και όχι τo Upload.

Εκεί εντοπίζω τo πρόβλημα.

Προσπάθησε να κατεβάσεις τo upload σου στα 10kb και όχι τo download

Δημοσ.
Δεν είναι καθόλου σύνηθες φαινόμενο.

Αν δεν δίνεις όλο σου το Upload τότε είσαι ok.

Δεν είναι δυνατό να κατεβάζω ένα torrent και να μην μπορώ να σερφάρω.

Κάτι άλλο παίζεται

Ο φίλος μας λέει ότι και να κατεβάσει τo upload στα 10 kb πάλι τα ίδια έχει.

P.S τώρα που τo διάβασα πάλι τo θέμα μάλλον ο φίλος εννοεί ότι βάζει τo download στο 10kb και όχι τo Upload.

Εκεί εντοπίζω τo πρόβλημα.

Προσπάθησε να κατεβάσεις τo upload σου στα 10kb και όχι τo download

Το upload το έχω πάντα στο 10

Δημοσ.

Εννοείς να ανοίξω την θύρα του μTorrent μέσα απο τις ρυθμίσεις του router???

Αν εννοείς αυτό,το έχω κάνει ήδη

Δημοσ.

Εγώ πάντως παιδιά με ότι torrent client και αν έχω δοκιμάσει στο παρελθόν και παρόλο που έχω αλλάξει δύο-τρεις συνδέσεις ΠΟΤΕ δεν κατάφερα να σερφάρω σοβαρά όταν κατέβαζα δημοφιλή πράγματα που δημιουργούσαν πολλές συνδέσεις(και πολλές από αυτές τις φορές με όριο στα 40κΒ στο κατέβασμα).

Και πείτε με χαραμοφάη αλλά το upload τις περισσότερες φορές το είχα στα 6kB.

Μόνο όταν το αρχείο δεν είναι δημοφιλή και συνδέομαι με λίγους seeders/downloaders μπορώ να σερφάρω σαν άνθρωπος.

Και φυσικά αναφέρομαι να αφήνω το download limit σε λογικά επίπεδα....ούτε πολύ χαμηλά ούτε πολύ ψηλά.Που λογικά βάσει της σύνδεσης μου θα μπορούσε να σερφάρει άνετα.

Ε τελικά το μόνο πράγμα που κάπως βελτίωσε την κατάσταση είναι το port forward.

Εννοείς να ανοίξω την θύρα του μTorrent μέσα απο τις ρυθμίσεις του router???

Αν εννοείς αυτό,το έχω κάνει ήδη

Φίλε μου , δεν καταλαβαίνω την έννοια του "ανοίγω μία θύρα"(γιατί με παραπέμπει σε ανοίγω θύρα που είναι κλειστή από firewall) αν και το έχω δει πολλές φορές να αναφέρεται εδώ....αλλά υποθέτω πως είναι το ίδιο με αυτό που λέω εγώ.:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...