BilliSsS Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 μοιπος ξερει κανεισ να μου πει τι μαρκα συσκευη χρειαζετε η ανοιχτη ακροαση τησ mercendes μοντελο c-180 αυτην που εχει απο το εργοστασιο??? ευχαριστω!
BilliSsS Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 πιμως υπαρχει καποιος ανταπτορασ για να μπορω να συνδεσω καποια αλλη συσκευη???
wizzy Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Αυτό δεν το γνωρίζω. Αν θες, ρώτα στην αντιπροσωπεία της Mercedes ή περίμενε μήπως κάποιος άλλος γνωρίζει περισσότερα.
andr3as Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Δεν μπορείς να συνδέσεις πιο καινούργια συσκευή στο συγκεκριμένο carkit μόνο 6310i, 6310, 6210 (και παλιότερες συσκευές). Και επειδή μου έχουν έρθει αρκετοί πελάτες γι ' αυτό τον λόγο... όχι δεν γίνεται πατέντα στο βίσμα για να βάλεις άλλη συσκευή. Η μόνη λύση είναι αλλαγή ριζικά του carkit με άλλο μοντέλο είτε bluetooth (προτείνεται και για μελοντικά μοντέλα), είτε με κάποιο αντίστοιχο εσωτερικό με καλωδιόσεις. Όπως και να έχει πρέπει να ξηλωθεί το παλιό το οποίο σημαίνει ότι πρέπει να το πας σε κάποιον καλό μάστορα που να στο κάνει γρήγορα και ανώδυνα. Αλλιώς για να αποφύγεις όλο αυτόν το θόρυβο κάνε ότι κάνουν οι περισσότεροι... πάρε έναν 6310i μεταχειρισμένο και απλά άλλαζε την κάρτα Sim....
BilliSsS Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 μπορει καποιο να μου πει καποια σελιδα που να μπορω να αγορασω καποια απο τισ παραπανο συσκευες??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.