Προς το περιεχόμενο

Παγωμένα χέρια

Praetorianos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
όχι τίποτα άλλο έχω ακούσει ότι μπορει να δημιουργήσει και πρόβλημα στα γυναικολογικά

Όχι. Είναι ο ίδιος μύθος με το "αν βγεις έξω λουσμένος/αν περπατάς ξυπόλητος θα κρυώσεις". Δεν στέκει.

Δημοσ.
Φιλε ακριβως το ιδιο που περιγραφεις εχει και κολητος μου. Αφου στην αρχη λεω λες να γραφτηκε εδω για να κανει αυτην την ερωτηση :lol: ?

Το ιδιο ακριβως, μεσα να εχει ζεστη αυτος τα χερια του παγωμενα, πολες φορες κανει χηραψια με αλλους που ειμαστε μπροστα και τον λενε καλα τι χερια ειναι αυτα. Μεχρι και το καλοκαιρι. Δεν εχουν τιποτα προβληματα που αναφερεις μουδιασμα, πριξιμο κτλ απλα ειναι κρυα.

Απλα να κανω μια ερωτηση που φανταζομουν ως τωρα οτι φταιει οτι ηταν κρυα, εισαι λεπτος μηπως ? Θα ελεγα αρκετα λεπτος οχι απλα κανονικος ? Η μηπως κανονικο. Ασχετο αυτο αλλα εγω επηδει το παιδι ειναι λεπτο (οχι πολυ κρεας) φανταζομουν για αυτο και ηταν κρυα.

Παντως μην το γελατε, οποιος το εχει ξερει τι ειναι, εγω επηδει ειναι κολητος μου του το λενε πολη αυτο με τα χερια, καλα τη χερια εχεις κτλ κτλ και εγω που τον ξερω καιρο αμα του τα πιασω παθενω κατι επηδει ειναι κρυα..

Οτι σε πει ο γιατρος παντως πες το και εδω αν θες, μπορει να ενδιαφερει και αλους

Lol και στην αρχή λέω να δεις που τέτοιο πρόβλημα έιναι τόσο κουφό που δεν θα το έχει ξανακούσει κανένας. Όχι δεν είμαι ιδιαίτερα λεπτός, κανονικός θα έλεγα. Έχει κανείς ιδέα τι γιατρός χρειάζεται? Παθολόγος?

Δημοσ.
Lol και στην αρχή λέω να δεις που τέτοιο πρόβλημα έιναι τόσο κουφό που δεν θα το έχει ξανακούσει κανένας. Όχι δεν είμαι ιδιαίτερα λεπτός, κανονικός θα έλεγα. Έχει κανείς ιδέα τι γιατρός χρειάζεται? Παθολόγος?

παθολογο ή καρδιολογο φιλε μου.ειναι κυκλοφορικο μαλλον.δεν αιματωνονται καλα τα ακρα.και σιγα το προβλημα....θα εχεις ζεστη καρδια βρε:-)

Δημοσ.

@Greek

σιγά ρε Greek μην του τα λές ετσι του παιδιού και τον στεναχωρείς, σιγά... έχει κρύα χέρια ο κολλυτός σου και όταν σε πιάνει κάτι σε πιάνει...

και οι άλλοι που του το λένε, δεν σημαίνει και τίποτα, το κάνει ο κόσμος αυτό, ιδίως αν θεωρεί ότι αυτο που θα πεί δεν θα προσβάλλει τον άλλο και δεν είναι και τίποτα σημαντικό. Δεν θα του λέγανε για παράδειγμα πωωω ρε φίλε πως βρωμάς έτσι αν βρωμούσε, αλλά ακριβώς επειδή δεν ενοχλούνται απλά κάνουν μια παρατήρηση.

Πάντως εντάξει δεν πάς και σένα γιατρό? αν και ουτε και αυτοί είναι σε θέση να γνωρίζουν το κάθε τι που γίνεται μέσα μας και γιατι γίνεται

τα χέρια της φίλης μου ιδρώνουν απίστευτα πολύ, αφου γιαυτο το λόγο μισεί το καλοκαίρι, όποτε είναι και κρύα, (τα χέρια)

Δημοσ.
κρύα χέρια ερωτευμένα και ζεστα βασανισμένα ... λέει ο λαός

αααμμμ πες το ετσι να καταλαβω γιατι τα χερια μου ζεματανε γενικως!:X

Δημοσ.

τα χέρια της φίλης μου ιδρώνουν απίστευτα πολύ, αφου γιαυτο το λόγο μισεί το καλοκαίρι, όποτε είναι και κρύα, (τα χέρια)

καλά αυτό και αν είναι πρόβλημα. είχα ένα παλικάρι στην σχολή που τα χέρια του όχι απλώς ίδρωναν πάρα πολύ, λες και άνοιγες μάνικα με νερό ήταν. αφού να φανταστείτε 1η μέρα στην σχολή και από τον ιδρώτα είχε γεμίσει το θρανίο με νερά λες και είχε χυθεί μπουκαλάκι με νερό. και εμείς ψάχναμε να δούμε πως γέμισε με νερό το θρανίο. το παιδί από την ντροπή του δεν μας είπε ότι έχει αυτό το πρόβλημα. μετέπειτα το ανακαλύψαμε όταν έγραφε που κρατούσε πάντα ένα χαρτομάντιλο για να μην πασαλείβει τα τετράδια του.

απ ότι πρόσεξα κ στο συγκεκριμένο παλικάρι, τέτοιες καταστάσεις μπορεί να σου δημιουργήσουν κόμπλεξ.

Δημοσ.

Μάλλον έχεις πρόβλημα στο κυκλοφορικο, το οποιο δεν σχετίζεται απαραίτητα με την χαμηλή πίεση, αλλά με τα αγγεία. Παράγοντες όπως το κάπνισμα, η κακή διατροφή, ο καθιστικός τρόπος ζωής, επηρρεάζουν αρνητικά το κυκλοφορικό. Καλό θα ήταν να πας σε παθολόγο, συνήθως τέτοιες παριπτώσεις λύνονται με χορήγηση φαρμάκων για κανα δίμηνο. Αλλά ούτως ή άλλως, ένα τσεκ μπορεί να αποκαλύψει και άλλα προβλήματα που ίσως να σχετίζονται με την όλη κατάσταση. Μην το αμελήσεις, μην αγχώνεσαι όμως και ιδιαίτερα....

Δημοσ.
καλά αυτό και αν είναι πρόβλημα. είχα ένα παλικάρι στην σχολή που τα χέρια του όχι απλώς ίδρωναν πάρα πολύ, λες και άνοιγες μάνικα με νερό ήταν. [...]

απ ότι πρόσεξα κ στο συγκεκριμένο παλικάρι, τέτοιες καταστάσεις μπορεί να σου δημιουργήσουν κόμπλεξ.

Όντως και αυτό το πρόβλημα είναι δύσκολο. Πάντως το συγκεκριμένο έχω ακούσει ότι αντιμετωπίζεται με ένεση botox στην περιοχή από δερματολόγο και μειώνει ή σε απαλλάσει από το πρόβλημα για κανένα εξάμηνο.

Δημοσ.

είδες που αυτο ειναι όντως ένα πρόβλημα, το δικό σου δεν είναι τίποτα όποτε μην σε απασχολεί

αυτή η φίλη μου κάθε φορά που δίναμε στο σχολείο εξετάσεις η κόλα της γινόταν μουσκίδη, αφου όταν την παρέδινε στον καθηγητή αυτός χάζευε και προσπαθούσε να καταλάβει τι παίχτηκε.

Μια φορά έψαχνε για δουλεία και της προτείναν να δουλέψει σε φωτοτυπείο, το μετάνιωσε φυσικά αφου σκέφτηκε ότι θα έκανε όλα τα βιβλία χάλια

Δημοσ.
είδες που αυτο ειναι όντως ένα πρόβλημα, το δικό σου δεν είναι τίποτα όποτε μην σε απασχολεί

αυτή η φίλη μου κάθε φορά που δίναμε στο σχολείο εξετάσεις η κόλα της γινόταν μουσκίδη, αφου όταν την παρέδινε στον καθηγητή αυτός χάζευε και προσπαθούσε να καταλάβει τι παίχτηκε.

Μια φορά έψαχνε για δουλεία και της προτείναν να δουλέψει σε φωτοτυπείο, το μετάνιωσε φυσικά αφου σκέφτηκε ότι θα έκανε όλα τα βιβλία χάλια

Μια καλή ιδέα θα ήταν να πάει στην Αιθιοποία που έχουν λειψυδρία.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...